Млинці з ковбасою
Млинці можна вживати в чистому вигляді, просто з маслом або цукром. А можна в них загорнути начинку, причому допустимі варіанти і солодкої начинки, тоді млинці будуть хорошим доповненням до чаю, і несолодким - тоді вийде цілком самостійне блюдо. Ми ж вам зараз розповімо, як приготувати млинці з ковбасою.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 8 ст. ложок;
молоко - 200 мл;
яйця - 5 шт.;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
цукор - 1 ст. ложка.
Для начинки:
ковбаса варена - 150 г;
твердий сир - 100 р.
Приготування
У тепле молоко розбиваємо яйця, розмішуємо, потім додаємо борошно, сіль і цукор і гарненько все збиваємо міксером або блендером. В кінці додаємо рослинне масло і даємо постояти тесту близько 20 хвилин. Після цього приступаємо до смаження млинців. На кожен млинець кладемо гурток ковбаси, сир, нарізаний смужками або натертий на тертці. Звертаємо млинці з сиром та ковбасою рулетом і ріжемо на кілька частин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 2/3 склянки;
молоко - 300 мл;
яйця - 2 шт.;
сіль - щіпка;
цукор - 2 ч. ложки;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Для начинки:
яйця - 2 шт.;
ковбаса ліверна - 250 р.
Приготування
Спочатку готуємо тісто: яйця збиваємо з додаванням солі і цукру, потім вливаємо молоко, рослинне масло і всипаємо борошно, гарненько все розмішуємо. Для цього можна скористатися міксером або блендером. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді з 2 сторін.
Тепер готуємо начинку. Для цього відварені круто яйця нарізаємо кубиками і змішуємо їх з подрібненої ліверної ковбасою. Отриману масу викладаємо на сковороду і розігріваємо. Вийде подобу паштету. Розмазуємо його по всій поверхні млинчика і згортаємо, як більше подобається - можна рулетиком, а можна і трикутником. За бажанням млинці, фаршировані ліверної ковбасою можна ще обсмажити на вершковому маслі.
Крім наведених вище варіантів, можна зробити млинці з копченою ковбасою. Цікавий варіант начинки: копчена ковбаса, нарізана соломкою, сир, натертий на тертці, соус для м'яса і майонез. Всі інгредієнти беремо в довільних пропорціях, перемішуємо і змащуємо отриманою масою млинці. Виходить дуже смачно!
Рецепт млинців з ковбасою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У тепле молоко розбиваємо яйця, розмішуємо, потім додаємо борошно, сіль і цукор і гарненько все збиваємо міксером або блендером. В кінці додаємо рослинне масло і даємо постояти тесту близько 20 хвилин. Після цього приступаємо до смаження млинців. На кожен млинець кладемо гурток ковбаси, сир, нарізаний смужками або натертий на тертці. Звертаємо млинці з сиром та ковбасою рулетом і ріжемо на кілька частин.
Млинці з ліверної ковбасою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку готуємо тісто: яйця збиваємо з додаванням солі і цукру, потім вливаємо молоко, рослинне масло і всипаємо борошно, гарненько все розмішуємо. Для цього можна скористатися міксером або блендером. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді з 2 сторін.
Тепер готуємо начинку. Для цього відварені круто яйця нарізаємо кубиками і змішуємо їх з подрібненої ліверної ковбасою. Отриману масу викладаємо на сковороду і розігріваємо. Вийде подобу паштету. Розмазуємо його по всій поверхні млинчика і згортаємо, як більше подобається - можна рулетиком, а можна і трикутником. За бажанням млинці, фаршировані ліверної ковбасою можна ще обсмажити на вершковому маслі.
Крім наведених вище варіантів, можна зробити млинці з копченою ковбасою. Цікавий варіант начинки: копчена ковбаса, нарізана соломкою, сир, натертий на тертці, соус для м'яса і майонез. Всі інгредієнти беремо в довільних пропорціях, перемішуємо і змащуємо отриманою масою млинці. Виходить дуже смачно!
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з ковбасою
Пиріжки - смачне, хоч і не зовсім корисне блюдо. Приготувати їх можна з різними начинками: з лівером, печінкою, картоплею, яйцем і т. д. У
Яєчні млинці
Легені, майже прозорі яєчні млинці самі по собі не є стравою, проте з них можна приготувати чудові закуски, які припадуть до душі і дітям, і
Млинці з капустою
Доступний і простий рецепт млинців з капустою завжди можна доповнити улюбленими інгредієнтами: грибами, м'ясом, або іншими овочами. У цій статті ми
Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І