Млинці можна вживати в чистому вигляді, просто з маслом або цукром. А можна в них загорнути начинку, причому допустимі варіанти і солодкої начинки, тоді млинці будуть хорошим доповненням до чаю, і несолодким - тоді вийде цілком самостійне блюдо. Ми ж вам зараз розповімо, як приготувати млинці з ковбасою.
Рецепт млинців з ковбасою
Інгредієнти: Для тіста:
борошно - 8 ст. ложок; молоко - 200 мл; яйця - 5 шт.; рослинне масло - 3 ст. ложки; цукор - 1 ст. ложка. Для начинки:
ковбаса варена - 150 г; твердий сир - 100 р. Приготування У тепле молоко розбиваємо яйця, розмішуємо, потім додаємо борошно, сіль і цукор і гарненько все збиваємо міксером або блендером. В кінці додаємо рослинне масло і даємо постояти тесту близько 20 хвилин. Після цього приступаємо до смаження млинців. На кожен млинець кладемо гурток ковбаси, сир, нарізаний смужками або натертий на тертці. Звертаємо млинці з сиром та ковбасою рулетом і ріжемо на кілька частин.
Млинці з ліверної ковбасою
Інгредієнти: Для тіста:
борошно - 2/3 склянки; молоко - 300 мл; яйця - 2 шт.; сіль - щіпка; цукор - 2 ч. ложки; рослинне масло - 2 ст. ложки. Для начинки:
яйця - 2 шт.; ковбаса ліверна - 250 р. Приготування Спочатку готуємо тісто: яйця збиваємо з додаванням солі і цукру, потім вливаємо молоко, рослинне масло і всипаємо борошно, гарненько все розмішуємо. Для цього можна скористатися міксером або блендером. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді з 2 сторін.
Тепер готуємо начинку. Для цього відварені круто яйця нарізаємо кубиками і змішуємо їх з подрібненої ліверної ковбасою.
Отриману масу викладаємо на сковороду і розігріваємо. Вийде подобу паштету. Розмазуємо його по всій поверхні млинчика і згортаємо, як більше подобається - можна рулетиком, а можна і трикутником. За бажанням млинці, фаршировані ліверної ковбасою можна ще обсмажити на вершковому маслі.
Крім наведених вище варіантів, можна зробити млинці з копченою ковбасою. Цікавий варіант начинки: копчена ковбаса, нарізана соломкою, сир, натертий на тертці, соус для м'яса і майонез. Всі інгредієнти беремо в довільних пропорціях, перемішуємо і змащуємо отриманою масою млинці. Виходить дуже смачно!