Яєчні млинці
Пропонуємо вам приготувати альтернативу звичайним млинців - яєчні млинці. Таке блюдо готується дуже швидко і просто, відмінно підійде на сніданок.
Інгредієнти:
яйця - 5 шт.;
вода - 5 ст. ложок;
сіль - за смаком;
рослинне масло для змазування сковороди.
Приготування
Яйця змішуємо з водою і сіллю і добре перемішуємо вінчиком. Для приготування яєчних млинців краще використовувати невелику сковороду. Нагріваємо її, змащуємо рослинним маслом і наливаємо в неї близько 2 ст. ложок збитою яєчною суміші. Беремо сковорідку так, щоб сумішшю була покрита вся поверхня. Смажимо спочатку з одного боку, коли краї млинця стали трохи підсихати, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
Інгредієнти:
Для млинців:
яйця - 5 шт.;
майонез - 5 ч. ложок;
сіль - за смаком;
рослинна олія для обсмажування.
Для начинки:
шинка - 150 г;
сир - 100 г;
часник - 2 зубчики;
майонез;
зелень.
Приготування
З такої кількості інгредієнтів вийде 5-6 млинчиків. Можете взяти потрібну вам кількість продуктів, але дотримуйте пропорції: на 1 яйце йде 1 чайна ложка майонезу.
Яйця збиваємо з майонезом, солимо за смаком і смажимо яєчні млинці на розпеченій сковороді, змазаній рослинною олією. Готуємо начинку: шинку нарізаємо кубиками, сир натираємо на тертці, з'єднайте з шинкою, туди ж додаємо видавлений часник, подрібнену зелень і майонез, все добре перемішуємо. Млинці намазуємо отриманою начинкою і згортаємо. Яєчні млинці з начинкою готові.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
куряче філе - 150 г;
корінь імбиру - 30 г;
цибуля порей - 1шт.;
соєвий соус;
оцет бальзамічний.
Приготування
Яйця збиваємо з додаванням щіпки солі. Обсмажуємо яєчні млинці на сковороді з двох сторін. Для начинки куряче філе бажано заздалегідь нарізати пластинами і промаринувати в соєвому соусі. Потім його зливаємо, а філе обсмажуємо на сковороді і нарізаємо соломкою. Відразу за куркою на цій же сковороді обсмажуємо подрібнений або потертий на тертці корінь імбиру і листочки лука. Білу частину цибулі-порею нарізаємо соломкою і злегка скроплюємо бальзамічним оцтом. Всі складові начинки з'єднуємо і перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо трохи начинки і звертаємо трубочкою, перев'язуємо пір'їнкою цибулі. Ось і вся готування - фаршировані яєчні млинці готові до подачі.
Інгредієнти:
Для млинців:
яйця - 4 шт.;
борошно - 30 г;
крохмаль - 70 г;
вода - 70 мл;
сіль - за смаком.
Для начинки:
плавлений сир (пастоподібний) - 300 г;
сьомга слабо солона - 150 г;
огірок - 1 шт.
Приготування
Яйця змішуємо з водою, борошном і крохмалем, додаємо дрібку солі і смажимо млинці. За рахунок додавання картопляного крохмалі вони виходять тоненькими, але еластичними. Саме такі нам і потрібні. Тепер готуємо начинку, для якої сьомгу дрібненько нарізаємо кубиками, огірок ріжемо тонкою соломкою. Кожен млинець змащуємо плавленим сиром, на край кладемо трошки риби і огірка і звертаємо рулетик. Ненадовго ставимо в холодильник. Перед подачею на стіл гострим ножем розрізаємо кожен млинець на 4-5 частин.
Яєчні млинці можна готувати з будь-якою начинкою. Для неї чудово підійде і відварне м'ясо, змішане з смаженою цибулею, і курка з грибами. Як робити яєчні млинці, ми розповіли, а далі справа за вами - включайте фантазію і творіть. У вас обов'язково вийде смачне блюдо.
Як приготувати яєчні млинці?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця змішуємо з водою і сіллю і добре перемішуємо вінчиком. Для приготування яєчних млинців краще використовувати невелику сковороду. Нагріваємо її, змащуємо рослинним маслом і наливаємо в неї близько 2 ст. ложок збитою яєчною суміші. Беремо сковорідку так, щоб сумішшю була покрита вся поверхня. Смажимо спочатку з одного боку, коли краї млинця стали трохи підсихати, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
Як зробити яєчні млинці з начинкою з шинки з сиром?
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
З такої кількості інгредієнтів вийде 5-6 млинчиків. Можете взяти потрібну вам кількість продуктів, але дотримуйте пропорції: на 1 яйце йде 1 чайна ложка майонезу.
Яйця збиваємо з майонезом, солимо за смаком і смажимо яєчні млинці на розпеченій сковороді, змазаній рослинною олією. Готуємо начинку: шинку нарізаємо кубиками, сир натираємо на тертці, з'єднайте з шинкою, туди ж додаємо видавлений часник, подрібнену зелень і майонез, все добре перемішуємо. Млинці намазуємо отриманою начинкою і згортаємо. Яєчні млинці з начинкою готові.
Як готувати фаршировані яєчні млинці?
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з додаванням щіпки солі. Обсмажуємо яєчні млинці на сковороді з двох сторін. Для начинки куряче філе бажано заздалегідь нарізати пластинами і промаринувати в соєвому соусі. Потім його зливаємо, а філе обсмажуємо на сковороді і нарізаємо соломкою. Відразу за куркою на цій же сковороді обсмажуємо подрібнений або потертий на тертці корінь імбиру і листочки лука. Білу частину цибулі-порею нарізаємо соломкою і злегка скроплюємо бальзамічним оцтом. Всі складові начинки з'єднуємо і перемішуємо.
На кожен млинець викладаємо трохи начинки і звертаємо трубочкою, перев'язуємо пір'їнкою цибулі. Ось і вся готування - фаршировані яєчні млинці готові до подачі.
Рулетики з яєчних млинців
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Приготування
Яйця змішуємо з водою, борошном і крохмалем, додаємо дрібку солі і смажимо млинці. За рахунок додавання картопляного крохмалі вони виходять тоненькими, але еластичними. Саме такі нам і потрібні. Тепер готуємо начинку, для якої сьомгу дрібненько нарізаємо кубиками, огірок ріжемо тонкою соломкою. Кожен млинець змащуємо плавленим сиром, на край кладемо трошки риби і огірка і звертаємо рулетик. Ненадовго ставимо в холодильник. Перед подачею на стіл гострим ножем розрізаємо кожен млинець на 4-5 частин.
Яєчні млинці можна готувати з будь-якою начинкою. Для неї чудово підійде і відварне м'ясо, змішане з смаженою цибулею, і курка з грибами. Як робити яєчні млинці, ми розповіли, а далі справа за вами - включайте фантазію і творіть. У вас обов'язково вийде смачне блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яєчними млинцями
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, а хочеться приготувати і перше, і друге, і салат, і компот, то варто вибирати відповідні рецепти. Так?
Налисники з м'ясом
Налисники - це такі млинці з начинкою. Дана стаття розповість вам про те, як готувати налисники з м'ясом, а також з м'ясом і грибами. В готуванні
Млинці з ковбасою
Млинці можна їсти зі сметаною або варенням, а можна зробити з них самостійне блюдо, загорнувши в них начинку - солодку або м'ясну. Сьогодні ми
Млинці з бананами - рецепт
Млинці - улюблене багатьма з нас страву. І можна зробити з різноманітними начинками і подавати з варенням або згущеним молоком. І сьогодні ми з вами
Млинці з шинкою
Млинці - традиційне російське блюдо, яке обожнюють багато. Їх можна вживати як самостійно, так і з різними соусами і начинками. І сьогодні мова піде
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І