Пиріжки з ковбасою
Пропонуємо вам рецепти домашніх пиріжків з начинкою з ковбасних виробів.
Інгредієнти:
борошно - 3 склянки;
вершкове масло - 200 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
сметана - 2 ст. ложки;
яйце куряче - 2 шт.;
сіль - 1 ч. ложка;
ковбаса напівкопчена - 200 г;
сир твердий - 150 г;
плавлений сирок - 1 шт.;
майонез.
Приготування
Змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. У борошно масло нарізаємо шматочками і розтираємо в крихту. Вбиваємо яйце, додаємо сметану і замішуємо тісто. Прибираємо тісто в пакет і залишаємо на 40 хвилин в холодильнику.
Ковбасу дрібно ріжемо, сир натираємо на тертці, змішуємо, додаємо спеції за смаком, злегка присипаємо борошном. Тісто розкачуємо шаром 3 мм товщиною, вирізаємо кружечки діаметром 10 см, змащуємо яйцем і викладаємо тісто у формочки для кексів. Викладаємо на ці кружечки начинку, зверху змащуємо майонезом і присипаємо тертим сиром. Зверху накриваємо кружечком тесту, в центрі робимо отвір, змащуємо яйцем і запікаємо на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Цей рецепт для тих, хто любить пиріжки смажені на сковороді, хоча і випечені в духовці вони не втратять у смаку.
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
яйце куряче - 1 шт.;
кисле молоко - 500 мл;
сода, сіль - по 1 ч. ложці;
цукор - 2 ч. ложки;
олія рослинна - 1 склянка;
ковбаса ліверна - 500 г;
крупа манна - 1 ст. ложка;
стрілки часнику пучок.
Приготування
Борошно просіваємо, додаємо соду, кисле молоко, сіль, цукор, вбиваємо яйце і замішуємо тісто, залишаємо його на 10 хвилин. Подрібнюємо стрілки часнику і обсмажуємо на розігрітій олії до м'якості. Потім гасимо вогонь і додаємо до часнику ліверну ковбасу, добре її розминаючи. Залишаємо начинку трохи охолонути і додаємо манку. Тісто розгортаємо і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо пиріжки з лівером з обох сторін на розігрітій олії на маленькому вогні.
Інгредієнти:
тісто - 1 кг;
картопля - 3-4 шт.;
ковбаса варена - 250 р.
Приготування
Картоплю чистимо, миємо й натираємо на крупній тертці. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, ковбасу також дрібно ріжемо. Все змішуємо і обсмажуємо на розігрітій сковороді, солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану зелень. Фарш залишаємо трохи охолонути. Формуємо пиріжки і випікаємо в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин.
Пиріжки з ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю. У борошно масло нарізаємо шматочками і розтираємо в крихту. Вбиваємо яйце, додаємо сметану і замішуємо тісто. Прибираємо тісто в пакет і залишаємо на 40 хвилин в холодильнику.
Ковбасу дрібно ріжемо, сир натираємо на тертці, змішуємо, додаємо спеції за смаком, злегка присипаємо борошном. Тісто розкачуємо шаром 3 мм товщиною, вирізаємо кружечки діаметром 10 см, змащуємо яйцем і викладаємо тісто у формочки для кексів. Викладаємо на ці кружечки начинку, зверху змащуємо майонезом і присипаємо тертим сиром. Зверху накриваємо кружечком тесту, в центрі робимо отвір, змащуємо яйцем і запікаємо на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Пиріжки з ліверної ковбасою
Цей рецепт для тих, хто любить пиріжки смажені на сковороді, хоча і випечені в духовці вони не втратять у смаку.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо, додаємо соду, кисле молоко, сіль, цукор, вбиваємо яйце і замішуємо тісто, залишаємо його на 10 хвилин. Подрібнюємо стрілки часнику і обсмажуємо на розігрітій олії до м'якості. Потім гасимо вогонь і додаємо до часнику ліверну ковбасу, добре її розминаючи. Залишаємо начинку трохи охолонути і додаємо манку. Тісто розгортаємо і ліпимо пиріжки. Обсмажуємо пиріжки з лівером з обох сторін на розігрітій олії на маленькому вогні.
Пиріжки з ковбасою і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, миємо й натираємо на крупній тертці. Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо, ковбасу також дрібно ріжемо. Все змішуємо і обсмажуємо на розігрітій сковороді, солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану зелень. Фарш залишаємо трохи охолонути. Формуємо пиріжки і випікаємо в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки на кефірі в духовці
Пиріжки - це дуже смачне і ситне блюдо, яке можна готувати з будь-м'ясний або овочевий начинкою. А якщо їх ще випікати в духовці на кефірі, то вони
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з сиром
Пиріжки - смачне блюдо, яке обожнюють і дорослі і діти. Їх готують з різними начинками: капустою, грибами, м'ясом, варенням і т. д. І зараз ми
Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам