Лаваш з ковбасою
Лаваш з ковбасою готується досить швидко, і це оригінальне блюдо чудово підійде в тому випадку, коли до вас несподівано нагрянули гості, а пригостити їх зовсім нічим. Давайте дізнаємося з вами деякі рецепти приготування цієї закуски.
Інгредієнти:
лаваш - 1 аркуш;
ковбаса - 50 г;
твердий сир - 50 г;
кетчуп - 1 ст. ложка;
майонез - 1 ст. ложка.
Приготування
Отже, спочатку готуємо начинку для лавашу, ковбасу нарізаємо кружечками. Сир шаткуємо тонкими пластинками, або натираємо на терці. Лаваш розрізаємо на кілька частин і промазуємо їх кетчупом . Викладаємо ковбаску і засипаємо натертим сиром. Загортаємо лаваш туго в рулети і злегка змащуємо майонезом. Духовку нагріваємо до 200 градусів і запікаємо страву приблизно 10 хвилин.
Інгредієнти:
вірменський лаваш - 1 аркуш;
ковбаса - 150 г;
помідори - 3 шт.;
сир - 100 г;
часник - 4 зубчики;
майонез - 100 мл
Приготування
Часник видавлюємо через прес і з'єднуємо з майонезом. Цією сумішшю намазуємо листочок вірменського лаваша , який заздалегідь розстилаємо на столі. Помідори дрібно нарізаємо, викладаємо на майонез. Ковбасу шаткуємо й теж рівномірно обкладаємо весь аркуш лаваша. Сирок натираємо на тертці, посипаємо їм всю начинку, трохи притискаємо її і скручуємо в тугий рулет. У такому вигляді він повинен полежати приблизно 30 хвилин, після чого розрізаємо на порційні шматочки і розкладаємо на красиве блюдо.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 1 шт.;
плавлений сирок - 2 шт.;
варена ковбаса - 100 г;
помідори - 2 шт.;
зелень - за смаком.
Приготування
Лаваш розрізаємо навпіл. Одну частину кладемо на стіл, змащуємо плавленим сирком. Ковбасу з помідорами нарізаємо на тонкі півкільця і розкладаємо на аркуші. Другу половину лаваша той же промазуємо сиром і зверху викладаємо подрібнену зелень. Кладемо другий лаваш поверх першого і акуратно закручуємо в рулон.
Лаваш з ковбасою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку готуємо начинку для лавашу, ковбасу нарізаємо кружечками. Сир шаткуємо тонкими пластинками, або натираємо на терці. Лаваш розрізаємо на кілька частин і промазуємо їх кетчупом . Викладаємо ковбаску і засипаємо натертим сиром. Загортаємо лаваш туго в рулети і злегка змащуємо майонезом. Духовку нагріваємо до 200 градусів і запікаємо страву приблизно 10 хвилин.
Лаваш з ковбасою і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Часник видавлюємо через прес і з'єднуємо з майонезом. Цією сумішшю намазуємо листочок вірменського лаваша , який заздалегідь розстилаємо на столі. Помідори дрібно нарізаємо, викладаємо на майонез. Ковбасу шаткуємо й теж рівномірно обкладаємо весь аркуш лаваша. Сирок натираємо на тертці, посипаємо їм всю начинку, трохи притискаємо її і скручуємо в тугий рулет. У такому вигляді він повинен полежати приблизно 30 хвилин, після чого розрізаємо на порційні шматочки і розкладаємо на красиве блюдо.
Рулет з лаваша з ковбасою і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Лаваш розрізаємо навпіл. Одну частину кладемо на стіл, змащуємо плавленим сирком. Ковбасу з помідорами нарізаємо на тонкі півкільця і розкладаємо на аркуші. Другу половину лаваша той же промазуємо сиром і зверху викладаємо подрібнену зелень. Кладемо другий лаваш поверх першого і акуратно закручуємо в рулон.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бутерброди з лаваша
Бутерброди з лаваша - досить просте і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш щоденний і святковий стіл. Розглянемо найцікавіші рецепти створення
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати
Рулет з ковбасою
Рулет з ковбасою - прекрасна закуска, яку можна подати і на фуршетний стіл, і на сімейну вечерю з будь-яким гарніром. У нашій статті ми зібрали