Бутерброди з лаваша
Бутерброди з лаваша - дуже смачне і просте блюдо, яке подарує вам масу смакових відчуттів! Таке блюдо неодмінно стане частим частуванням у вас на столі! А барвиста начинка зробить з них дуже ошатну закуску, яка сміливо прикрасить будь-який святковий стіл. Давайте розглянемо з вами оригінальні рецепти приготування бутербродів з лавашем.
Інгредієнти:
тонкий вірменський лаваш - 2 шт.;
варена ковбаса - 200 г;
сир твердих сортів - 100 г;
солодкий болгарський перець - 1 шт.;
майонез - за смаком.
Приготування
Розглянемо найпростіший спосіб приготувати бутерброд з лаваша. Для початку готуємо всі необхідні інгредієнти для начинки. Отже, гарненько промиваємо болгарський перець, а потім обсушуємо його рушником. Далі акуратно очищаємо його від насіння і ріжемо тонкою соломкою.
Варену ковбасу шаткуємо однаковими пластинками. Сир також кришимо на невеликі скибочки, або натираємо на крупній тертці. Тепер починаємо так би язикати, «збирати» наші бутерброди з вірменського лаваша . Для цього розкладаємо на столі свіжий тонкий лаваш. Викладаємо рівномірними шарами начинку: шматочки вареної ковбаси, свіжий солодкий перець і посипаємо все тертим або порізаним сиром. Кожен окремий шар промазуємо злегка майонезом, загортаємо лаваші в рулет і залишаємо при кімнатній температурі на 15 хвилин. Потім нарізаємо його на однакові порційні шматочки приблизно 3 сантиметри завширшки. Після цього акуратно викладаємо бутерброди на тарілку і ставимо їх у мікрохвильову піч. Трохи підігріваємо, щоб розплавився сир добре. Можете запекти їх в духовці при температурі 180 градусів. Даємо гарячих бутербродів з лаваша злегка охолонути, а потім прикрашаємо за бажанням листям салату, свіжою зеленню або яскравими овочами, нарізаними кільцями.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 1 шт.;
сир твердих сортів - 100 г;
сосиски або ковбаса - 100 р.
Приготування
Даний рецепт цікавий тим, що в середину лаваша ви завжди можете загорнути практично будь-яку начинку. Отже, сосиски і сир нарізаємо невеликими однаковими шматочками і змішуємо в мисці. Лаваш розриваємо на 3 частини, викладаємо на кожну приготовану начинку і загортаємо туго в трубочку. Можете, за бажанням, додати свіжу зелень. Готові бутерброди кладемо на 3 хвилини в мікрохвильову піч та гарячими подаємо до столу.
Інгредієнти:
лаваш - 2 шт.;
сьомга малосольна - 300 г;
сир плавлений - 250 г;
перець болгарський - 2 шт.;
куряче яйце - 2 шт.;
зелень кропу - за смаком;
майонез - за смаком;
сіль - за смаком.
Приготування
Для приготування бутербродів з сьомгою в лаваші плавлений сир заздалегідь охолоджуємо, а потім, натираємо на дрібній тертці. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і подрібнюємо. Філе червоної риби нарізаємо невеликими скибочками. Зелень кропу промиваємо, обсушуємо і рубаємо. Болгарський перець миємо, видаляємо серцевиною, насіння і нарізаємо кубиками.У мисочці з'єднуємо тертий сир, зелень кропу, варені яйця, болгарський перець і кладемо майонез. Солимо за смаком і все ретельно перемішуємо.
Лаваш розкладаємо на столі і викладаємо спочатку рівномірним шаром скибочки червоної риби і частина приготовленої начинки. Потім накриваємо начинку ще одним лавашем, викладаємо залишилася начинку і скибочки риби, згортаємо рулетом, загортаємо харчовою плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник. Потім дістаємо рулет з холодильника, знімаємо плівку, нарізаємо шматочками, перекладаємо на блюдо, посипаємо зеленню і подаємо бутерброди з тонкого лавашу на стіл.
Бутерброди з лаваша з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо найпростіший спосіб приготувати бутерброд з лаваша. Для початку готуємо всі необхідні інгредієнти для начинки. Отже, гарненько промиваємо болгарський перець, а потім обсушуємо його рушником. Далі акуратно очищаємо його від насіння і ріжемо тонкою соломкою.
Варену ковбасу шаткуємо однаковими пластинками. Сир також кришимо на невеликі скибочки, або натираємо на крупній тертці. Тепер починаємо так би язикати, «збирати» наші бутерброди з вірменського лаваша . Для цього розкладаємо на столі свіжий тонкий лаваш. Викладаємо рівномірними шарами начинку: шматочки вареної ковбаси, свіжий солодкий перець і посипаємо все тертим або порізаним сиром. Кожен окремий шар промазуємо злегка майонезом, загортаємо лаваші в рулет і залишаємо при кімнатній температурі на 15 хвилин. Потім нарізаємо його на однакові порційні шматочки приблизно 3 сантиметри завширшки. Після цього акуратно викладаємо бутерброди на тарілку і ставимо їх у мікрохвильову піч. Трохи підігріваємо, щоб розплавився сир добре. Можете запекти їх в духовці при температурі 180 градусів. Даємо гарячих бутербродів з лаваша злегка охолонути, а потім прикрашаємо за бажанням листям салату, свіжою зеленню або яскравими овочами, нарізаними кільцями.
Гарячий бутерброд в лаваші
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт цікавий тим, що в середину лаваша ви завжди можете загорнути практично будь-яку начинку. Отже, сосиски і сир нарізаємо невеликими однаковими шматочками і змішуємо в мисці. Лаваш розриваємо на 3 частини, викладаємо на кожну приготовану начинку і загортаємо туго в трубочку. Можете, за бажанням, додати свіжу зелень. Готові бутерброди кладемо на 3 хвилини в мікрохвильову піч та гарячими подаємо до столу.
Бутерброди з лаваша з рибою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування бутербродів з сьомгою в лаваші плавлений сир заздалегідь охолоджуємо, а потім, натираємо на дрібній тертці. Яйця відварюємо круто, охолодити, чистимо і подрібнюємо. Філе червоної риби нарізаємо невеликими скибочками. Зелень кропу промиваємо, обсушуємо і рубаємо. Болгарський перець миємо, видаляємо серцевиною, насіння і нарізаємо кубиками.У мисочці з'єднуємо тертий сир, зелень кропу, варені яйця, болгарський перець і кладемо майонез. Солимо за смаком і все ретельно перемішуємо.
Лаваш розкладаємо на столі і викладаємо спочатку рівномірним шаром скибочки червоної риби і частина приготовленої начинки. Потім накриваємо начинку ще одним лавашем, викладаємо залишилася начинку і скибочки риби, згортаємо рулетом, загортаємо харчовою плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник. Потім дістаємо рулет з холодильника, знімаємо плівку, нарізаємо шматочками, перекладаємо на блюдо, посипаємо зеленню і подаємо бутерброди з тонкого лавашу на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з лаваша
Швидкі пиріжки з лаваша - це відмінна альтернатива домашній випічці, процес приготування якої, часом, займає дуже багато часу. Швидкі пиріжки зручно
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати