Лаваш з бринзою і зеленню
Зараз ми вам підкажемо рецепт приготування смачної закуски, яка до того ж робиться дуже швидко. Отже, вас чекають кілька варіантів приготування рулетиків з лаваша з бринзою.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 1 упаковка;
бринза - 300 г;
часник - 2 зубчики;
зелень кропу і петрушки - за смаком;
яйця - 3 шт.
Приготування
Спочатку готуємо начинку. Для цього бринзу розминаємо виделкою, додаємо подрібнену зелень, часник, пропущений через прес і 1 яйце. Все це ретельно вимішуємо. Кожен лист лавашу розрізаємо на 4 частини (квадрати). На кожен широкий край викладаємо трохи начинки і звертаємо лаваш рулетом, краю підвертаючих. Краю кожної з отриманих трубочок занурюємо в білок, щоб рулетики не розвалилися. Також можна змастити яйцем і поверхню, щоб трубочки вийшли рум'яними. Змащуємо рослинним маслом або маргарином деко, викладаємо на неї наші заготовки і при температурі 180 градусів і випікаємо хвилин 10-15 поки не з'явиться золотава скоринка.
Інгредієнти:
вірменський лаваш - 1 аркуш;
бринза - 150 г;
великий помідор - 1 шт.;
зелень кропу, петрушки - за смаком;
сіль - за смаком;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Бринзу і помідор нарізаємо довгими смужками. Зелень подрібнюємо. Лист лаваша розрізаємо навпіл. На кожну половинку спочатку викладаємо зелень, а потім шматочки бринзи і помідора. Зверху можна присипати сіллю або будь-якими іншими спеціями. Але головне не перестаратися, адже бринза і так солона. Тепер звертаємо лаваш в рулет. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому наші заготовки з двох сторін. Як тільки з'явилася золотава скоринка, вірменський лаваш з бринзою готовий.
Інгредієнти:
лаваш - 3 аркуша;
бринза - 250 г;
помідори - 200 г;
майонез - 50 г;
зелень - за смаком.
Приготування
Бринзу розминаємо за допомогою вилки, додаємо майонез, подрібнену зелень і розмішуємо. Лист лаваша намазуємо отриманою масою, зверху розкладаємо часточки помідора і звертаємо рулетом. Відправляємо закуску в холодильник хоча б на півгодини, а потім кожен рулет нарізаємо скибочками товщиною близько 2 див.
Лаваш з бринзою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо начинку. Для цього бринзу розминаємо виделкою, додаємо подрібнену зелень, часник, пропущений через прес і 1 яйце. Все це ретельно вимішуємо. Кожен лист лавашу розрізаємо на 4 частини (квадрати). На кожен широкий край викладаємо трохи начинки і звертаємо лаваш рулетом, краю підвертаючих. Краю кожної з отриманих трубочок занурюємо в білок, щоб рулетики не розвалилися. Також можна змастити яйцем і поверхню, щоб трубочки вийшли рум'яними. Змащуємо рослинним маслом або маргарином деко, викладаємо на неї наші заготовки і при температурі 180 градусів і випікаємо хвилин 10-15 поки не з'явиться золотава скоринка.
Рецепт «Бринза в лаваші»
Інгредієнти:
Приготування
Бринзу і помідор нарізаємо довгими смужками. Зелень подрібнюємо. Лист лаваша розрізаємо навпіл. На кожну половинку спочатку викладаємо зелень, а потім шматочки бринзи і помідора. Зверху можна присипати сіллю або будь-якими іншими спеціями. Але головне не перестаратися, адже бринза і так солона. Тепер звертаємо лаваш в рулет. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому наші заготовки з двох сторін. Як тільки з'явилася золотава скоринка, вірменський лаваш з бринзою готовий.
Лаваш з бринзою і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Бринзу розминаємо за допомогою вилки, додаємо майонез, подрібнену зелень і розмішуємо. Лист лаваша намазуємо отриманою масою, зверху розкладаємо часточки помідора і звертаємо рулетом. Відправляємо закуску в холодильник хоча б на півгодини, а потім кожен рулет нарізаємо скибочками товщиною близько 2 див.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати
Баніца з лаваша
Болгарська баніца - це листковий пиріг з різноманітними начинками. Готувати страву за автентичним рецептом не завжди виходить, тому ми пропонуємо