Пиріжки з помідорами і бринзою
Господиням на замітку представляємо рецепти приготування смачних і простих пиріжків з бринзою. При цьому начинка завжди і за будь-яких обставин виходить дуже ніжною і легкою.
Інгредієнти:
борошно - 7 ст. л.;
вода - 2 ст. л.;
помідори - 10 шт.;
бринза - 400 г;
цукор - 2 ч. л.;
рослинне масло - 8 ст. л.;
часник - 4 зубки;
сіль - за смаком;
зелень - пучок.
Приготування
Пиріжки з бринзою у нас будуть смажені. Для початку приготуємо начинку. Помідори потрібно порізати так, як вам подобається. Наприклад - просто кружечками. При бажанні їх можна обдати окропом і зняти шкірку. Бринзу розминаємо і додаємо до помідорів. Часник тиснемо видавити зубок часнику, зелень (на ваш смак) дрібно рубаємо. Все перемішуємо. А тепер займемося тестом. В окропі розмішуємо до розчинення сіль і цукор. Підливаємо рослинне масло, а потім всипаємо борошно. Вимішуємо тісто так, щоб воно вийшло м'яким. Відставляємо на пів годинки на «відпочинок».
Потім ділимо тісто на дві частини і розгортаємо їх у пласт. На один з пластів викладаємо нашу начинку. Якщо ви різали помідори кружечками, то кладемо спочатку помідор, зверху викладаємо суміш з бринзи. Накриваємо заготовки другою частиною тіста і чашкою або склянкою ділимо на окремі пиріжки. Сковороду потрібно як слід розігріти, попередньо наливши масло. Смажимо пиріжки з помідорами і бринзою з двох сторін, доки не підрум'яняться.
Бринза чудово поєднується з будь-яким видом тіста, в тому числі - з листковим.
Інгредієнти:
тісто листкове готове - 500 г;
сир бринза - 200 г;
молоко - 2 ст. л.;
борошно - 1 ст. л.;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка;
цукор - щіпка;
кріп - пучок;
масло рослинне - 2 ст. л.
Приготування
Так, почнемо з начинки для пиріжків з бринзи. Кріп дрібно рубаємо, бринзу розминаємо до пастоподібної консистенції. Додаємо борошно і молоко. Приправляємо за смаком - сіллю, цукром. Листкове тісто розморожуємо (якщо воно заморожувалося), розрізаємо на великі квадрати і розкачуємо так, щоб форма не губилася. В серединку викладаємо начинку і загортаємо тісто в конвертик, прищепнув серединку. Яйце трошки збиваємо, щоб білок і жовток перемішалися, і їм змащуємо наші листкові пиріжки з бринзою. Випікаємо при 180 градусах до утворення легкої рум'яної скоринки. Стежте, щоб яйце зверху не згоріло. Ось і готовий наш страва з бринзою !
Коли готуєте пиріжки з бринзою і зеленню, то не треба замислюватися, яка саме зелень підійде. З цим сиром дуже хороша і петрушка, кріп і тим більше - базилік.
Пиріжки з бринзою і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Пиріжки з бринзою у нас будуть смажені. Для початку приготуємо начинку. Помідори потрібно порізати так, як вам подобається. Наприклад - просто кружечками. При бажанні їх можна обдати окропом і зняти шкірку. Бринзу розминаємо і додаємо до помідорів. Часник тиснемо видавити зубок часнику, зелень (на ваш смак) дрібно рубаємо. Все перемішуємо. А тепер займемося тестом. В окропі розмішуємо до розчинення сіль і цукор. Підливаємо рослинне масло, а потім всипаємо борошно. Вимішуємо тісто так, щоб воно вийшло м'яким. Відставляємо на пів годинки на «відпочинок».
Потім ділимо тісто на дві частини і розгортаємо їх у пласт. На один з пластів викладаємо нашу начинку. Якщо ви різали помідори кружечками, то кладемо спочатку помідор, зверху викладаємо суміш з бринзи. Накриваємо заготовки другою частиною тіста і чашкою або склянкою ділимо на окремі пиріжки. Сковороду потрібно як слід розігріти, попередньо наливши масло. Смажимо пиріжки з помідорами і бринзою з двох сторін, доки не підрум'яняться.
Бринза чудово поєднується з будь-яким видом тіста, в тому числі - з листковим.
Слойки з бринзою
Інгредієнти:
Приготування
Так, почнемо з начинки для пиріжків з бринзи. Кріп дрібно рубаємо, бринзу розминаємо до пастоподібної консистенції. Додаємо борошно і молоко. Приправляємо за смаком - сіллю, цукром. Листкове тісто розморожуємо (якщо воно заморожувалося), розрізаємо на великі квадрати і розкачуємо так, щоб форма не губилася. В серединку викладаємо начинку і загортаємо тісто в конвертик, прищепнув серединку. Яйце трошки збиваємо, щоб білок і жовток перемішалися, і їм змащуємо наші листкові пиріжки з бринзою. Випікаємо при 180 градусах до утворення легкої рум'яної скоринки. Стежте, щоб яйце зверху не згоріло. Ось і готовий наш страва з бринзою !
Коли готуєте пиріжки з бринзою і зеленню, то не треба замислюватися, яка саме зелень підійде. З цим сиром дуже хороша і петрушка, кріп і тим більше - базилік.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з бринзи
За допомогою смачного і дієтичного сиру бринза можна приготувати достатню кількість різноманітних страв. У цій статті ми зібрали найцікавіші рецепти
Пиріг з бринзою
Рум'яний, запашний і хрусткий пиріг з соковитою начинкою завжди був окрасою будь-якого святкового столу. У кожної господині напевно знайдеться пара
Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть