Оладки з кабачків з бринзою
Кабачкові оладки з бринзою виходять дуже смачними з апетитним ароматом і ніжним смаком! Кабачки для приготування краще всього брати молоді, а бринзу при бажанні можна замінити будь-яким іншим видом сиром.
Інгредієнти:
кабачок - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
бринза - 50 г;
борошно - 3 ст. ложки;
петрушка, зелена цибуля, кріп - за бажанням.
Приготування
Пропонуємо простий варіант, як приготувати оладки з кабачків. Кабачок очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці і ретельно віджимаємо сік. Потім додаємо бринзу, яйце, борошно і дрібно нарубану зелень. Все перемішуємо, але не солимо. Сковороду змащуємо маслом і нагріваємо. Викладаємо тісто ложкою і обсмажуємо оладки до рум'яного стану з двох сторін.
Інгредієнти:
кабачки - 3 шт.;
бринза - 100 г;
часник - 3 зубчики;
куряче яйце - 2 шт.;
пшеничне борошно - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження;
сметана.
Приготування
Отже, спочатку кабачки ретельно миємо, витираємо і натираємо на середній тертці, не очищаючи їх від шкірки, а потім викладаємо в друшляк, щоб стекла вся зайва рідина. Бринзу добре розминаємо до отримання пастоподібного стану, а часник пропускаємо через прес. Далі до кабачкової маси додаємо яйця, просіяне борошно і гарненько все перемішуємо. Присаливаем отриману масу за смаком, посипаємо перцем, після чого додаємо бринзу, часник і знову все ретельно розмішуємо. Потім змащеній маслом сковороді обсмажуємо з двох сторін оладки до повної готовності. Подаємо готову страву зі сметаною або домашнім йогуртом , прикрасивши його дрібно рубаною зеленню.
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.;
вершки - 05 ст.;
яйце - 1 шт.;
бринза - 50 г;
сметана - 4 ст. ложки;
манна крупа - 2 ст. ложки;
сода - 05 ч. ложки;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
оцет - 1 ч. ложка;
сіль, цукор - за смаком.
Приготування
Молоді кабачки очистити від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками, всипаємо манну крупу, вливаємо вершки і, гарненько перемішавши, варимо масу на слабкому вогні, до готовності, злегка помішуючи. Потім додаємо за смаком цукор, збите яйце, гашену оцтом соду, терту бринзу, сіль і ретельно вимішуємо готове тісто. Даємо масі відстоятися хвилин 10-15 і смажимо на сковороді з маслом як звичайні оладки. Подаємо блюдо гарячим з майонезом або сметаною.
Кабачкові оладки з бринзою
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо простий варіант, як приготувати оладки з кабачків. Кабачок очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці і ретельно віджимаємо сік. Потім додаємо бринзу, яйце, борошно і дрібно нарубану зелень. Все перемішуємо, але не солимо. Сковороду змащуємо маслом і нагріваємо. Викладаємо тісто ложкою і обсмажуємо оладки до рум'яного стану з двох сторін.
Оладки з кабачків з бринзою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку кабачки ретельно миємо, витираємо і натираємо на середній тертці, не очищаючи їх від шкірки, а потім викладаємо в друшляк, щоб стекла вся зайва рідина. Бринзу добре розминаємо до отримання пастоподібного стану, а часник пропускаємо через прес. Далі до кабачкової маси додаємо яйця, просіяне борошно і гарненько все перемішуємо. Присаливаем отриману масу за смаком, посипаємо перцем, після чого додаємо бринзу, часник і знову все ретельно розмішуємо. Потім змащеній маслом сковороді обсмажуємо з двох сторін оладки до повної готовності. Подаємо готову страву зі сметаною або домашнім йогуртом , прикрасивши його дрібно рубаною зеленню.
Рецепт оладок з кабачків з бринзою
Інгредієнти:
Приготування
Молоді кабачки очистити від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками, всипаємо манну крупу, вливаємо вершки і, гарненько перемішавши, варимо масу на слабкому вогні, до готовності, злегка помішуючи. Потім додаємо за смаком цукор, збите яйце, гашену оцтом соду, терту бринзу, сіль і ретельно вимішуємо готове тісто. Даємо масі відстоятися хвилин 10-15 і смажимо на сковороді з маслом як звичайні оладки. Подаємо блюдо гарячим з майонезом або сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачкові оладки
Добрий день повинен починатися зі смачного сніданку. Замість звичної яєчні або каші побалуйте домашніх оладками, та не звичайними, а кабачковими.
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Оладки з кабачків на кефірі
Кабачок - це дуже корисний і дієтичний продукт. Його використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми вам пропонуємо кілька рецептів
Оладки з картоплі
Оладки з картоплі - чудове блюдо для розвантажувальних або пісних днів. Така страва неодмінно різноманітить ваш раціон. Давайте розберемося, як
Деруни з кабачків
Усіма відоме і улюблене блюдо деруни можна готувати не тільки з картоплі, але і з кабачків. Вони виходять дуже ніжними, соковитими і смачними, і