Оладки з картоплі
Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати оладки з картоплі. Таке блюдо чудово підійде для розвантажувальних або пісних днів, а також урізноманітнює ваш повсякденний раціон харчування.
Оладки з гарбуза і картоплі
Інгредієнти:
свіжі печериці - 100 г;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
пшеничне борошно - 3 ст. ложки;
спеції;
гарбуз - 250 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Отже, для приготування оладок з сирої картоплі спочатку готуємо всі овочі. Для цього чистимо гарбуз, картоплю натираємо з допомогою великої насадки в кухонному комбайні. Потім вбиваємо яйце і перемішуємо. Печериці обробляємо, подрібнюємо на терочке, а цибулю шаткуємо кільцями. До гарбузово-картопляній масі викладаємо гриби з цибулею, приправляємо спеціями і гарненько перемішуємо. Далі всипаємо просіяне борошно і ретельно вимішуємо. У сковороді розігріваємо масло і за допомогою столової ложки викладаємо овочеву масу. Смажимо котлетки спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підсмажуємо до готовності. Подаємо готову страву зі сметаною або іншим соусом.
Кабачкові оладки з картоплею
Інгредієнти:
кабачки - 500 г;
яйце - 2 шт.;
картопля - 500 г;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Рецепт оладок з картоплі досить простий. Для цього очищаємо від шкірки і насіння кабачок, натираємо його на дрібній терочке. Картоплю гарненько промиваємо, чистимо і точно також подрібнити. Потім змішуємо два види пюре вбиваємо яйця, ретельно перемішуємо і додаємо за смаком спеції. Обсмажуємо котлетки на розігрітій сковороді, викладаючи масу ложкою, в рослинному маслечко, зі всіх сторін.
Оладки з картоплі з сиром
Інгредієнти:
картопля - 8 шт.;
сир твердий - 100 г;
яйце - 3 шт.;
масло вершкове - 50 г;
борошно - 5 ст. ложок;
спеції;
олія - для смаження;
молоко - 50 мл
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо і, нарізавши довільними шматочками, відварюємо до готовності. Потім розминаємо за допомогою товкачика в пюре і залишаємо остигати. Цим часом натираємо на дрібній терочке сир, а яйця збиваємо до однорідності з розм'якшеним вершковим маслом.
Тепер з'єднуємо картопляну масу, яйця, вливаємо молоко, поступово всипаємо просіяне борошно і сіль з перцем. Гарненько все перемішуємо, додаємо тертий сир і знову перемішуємо. Смажимо оладки на розігрітій рослинній маслечко, з двох сторін до золотистого кольору. Далі викладаємо на блюдо і подаємо на стіл зі сметаною. Можете посипати зверху оладки з вареної картоплі подрібненим зеленим луком.
Оладки з фаршу і картоплі
Інгредієнти:
цибулина - 7 шт.;
картопля - 7 шт.;
морква - 1 шт.;
яйце - 2 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
м'ясний фарш - 250 р.
Приготування
Овочі попередньо чистимо, обполіскуємо і перекручуємо кілька разів через м'ясорубку. Потім обережно зливаємо зайвий сік, додаємо яйця і всипаємо борошно. Приправляємо масу спеціями за смаком, додаємо подрібнену зелень і вимішуємо однорідний фарш. На плиті розігріваємо сковорідку з олією і починаємо викладати оладки: спочатку ложка картоплі, зверху м'ясний фарш і знову картопелька. Після цього накриваємо сковорідку кришкою і смажимо оладки на маленькому вогні, перевертаючи по мірі необхідності.
Оладки з картоплі
Інгредієнти:
картопля - 300 г;
борошно - 60 г;
молоко - 60 мл;
яйце - 1 шт.;
дріжджі - 3 г;
жир - 30 мл;
сметана - 25 мл
Приготування
Очищений картопля подрібнюємо на тертці і відкидаємо його на марлю. Після цього змішуємо масу з борошном, кладемо дріжджі, розведені теплим молоком, й ставимо тісто в тепле місце. Коли воно підніметься, додаємо яйце, солимо за смаком і поставити для бродіння на 2 години. Випікаємо оладки на добре розігрітій сковороді з жиром до готовності, а подаємо з охолодженої сметаною.
Оладки з гарбуза і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування оладок з сирої картоплі спочатку готуємо всі овочі. Для цього чистимо гарбуз, картоплю натираємо з допомогою великої насадки в кухонному комбайні. Потім вбиваємо яйце і перемішуємо. Печериці обробляємо, подрібнюємо на терочке, а цибулю шаткуємо кільцями. До гарбузово-картопляній масі викладаємо гриби з цибулею, приправляємо спеціями і гарненько перемішуємо. Далі всипаємо просіяне борошно і ретельно вимішуємо. У сковороді розігріваємо масло і за допомогою столової ложки викладаємо овочеву масу. Смажимо котлетки спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо лопаткою і підсмажуємо до готовності. Подаємо готову страву зі сметаною або іншим соусом.
Кабачкові оладки з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт оладок з картоплі досить простий. Для цього очищаємо від шкірки і насіння кабачок, натираємо його на дрібній терочке. Картоплю гарненько промиваємо, чистимо і точно також подрібнити. Потім змішуємо два види пюре вбиваємо яйця, ретельно перемішуємо і додаємо за смаком спеції. Обсмажуємо котлетки на розігрітій сковороді, викладаючи масу ложкою, в рослинному маслечко, зі всіх сторін.
Оладки з картоплі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо і, нарізавши довільними шматочками, відварюємо до готовності. Потім розминаємо за допомогою товкачика в пюре і залишаємо остигати. Цим часом натираємо на дрібній терочке сир, а яйця збиваємо до однорідності з розм'якшеним вершковим маслом.
Тепер з'єднуємо картопляну масу, яйця, вливаємо молоко, поступово всипаємо просіяне борошно і сіль з перцем. Гарненько все перемішуємо, додаємо тертий сир і знову перемішуємо. Смажимо оладки на розігрітій рослинній маслечко, з двох сторін до золотистого кольору. Далі викладаємо на блюдо і подаємо на стіл зі сметаною. Можете посипати зверху оладки з вареної картоплі подрібненим зеленим луком.
Оладки з фаршу і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Овочі попередньо чистимо, обполіскуємо і перекручуємо кілька разів через м'ясорубку. Потім обережно зливаємо зайвий сік, додаємо яйця і всипаємо борошно. Приправляємо масу спеціями за смаком, додаємо подрібнену зелень і вимішуємо однорідний фарш. На плиті розігріваємо сковорідку з олією і починаємо викладати оладки: спочатку ложка картоплі, зверху м'ясний фарш і знову картопелька. Після цього накриваємо сковорідку кришкою і смажимо оладки на маленькому вогні, перевертаючи по мірі необхідності.
Оладки з картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Очищений картопля подрібнюємо на тертці і відкидаємо його на марлю. Після цього змішуємо масу з борошном, кладемо дріжджі, розведені теплим молоком, й ставимо тісто в тепле місце. Коли воно підніметься, додаємо яйце, солимо за смаком і поставити для бродіння на 2 години. Випікаємо оладки на добре розігрітій сковороді з жиром до готовності, а подаємо з охолодженої сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні оладки - рецепт
Сирні оладки - відмінне ласощі для сніданку. Воно буде корисно і дітям, і дорослим. Приготувати такі оладки досить просто, адже всі інгредієнти є в
Медові оладки
Медові оладки - чудовий сніданок, який не тільки наситить всю родину, але й підніме настрій. Приготувати медові оладки дуже просто, та й часу цей
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Оладки з курячого філе
Любителям м'яса курки наші сьогоднішні рецепти припадуть до душі. Ми пропонуємо спекти дивовижні оладки з ніжного курячого філе. Страва вийде
Яблучні оладки
Як приємно прокинутися вранці, вийти на кухню, а там чекає сніданок - ароматні оладки зі сметаною! Так було в дитинстві, а тепер ми можемо самі