Яблучні оладки
Оладки - прекрасний варіант для легкого перекусу або сніданку. Вони виходять дуже пишними, смачними і є відмінним десертом. Давайте дізнаємося з вами кілька способів, як приготувати яблучні оладки.
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
молоко - 1 ст.;
цукор - 2 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
яблука - 2 шт.;
кориця - 2 щіпки;
масло рослинне - 500 мл;
сіль;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, яйця збиваємо до білої піни з цукровим піском, додаємо дрібку солі і вливаємо молоко, перемішуючи все віночком. Борошно просіваємо на стіл, з'єднайте з розпушувачем і висипаємо порціями в яєчно-молочну суміш. Потім додаємо мелену корицю і ретельно перемішуємо. Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки, виймаємо насінну коробку, дрібно нарізаємо і відправляємо в тісто. У сковороду наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і смажимо оладки з двох сторін, наливаючи їх акуратно ложкою. Перед подачею присипаємо десерт цукрових пудрою або поливаємо медом.
Інгредієнти:
борошно - 5 ст. ложок;
морква - 250 г;
яйце - 1 шт.;
цукор - 1 ч. ложка;
розпушувач - щіпка;
масло рослинне - 1 ст. ложка.
Приготування
Моркву очищаємо, натираємо на дрібній терочке і злегка присипаємо її сіллю. В окремому посуді збиваємо куряче яйце, додаючи до нього поступово цукровий пісок. Далі перекладаємо яєчну масу до натертої моркви і акуратно перемішуємо ложкою. Борошно просіваємо з розпушувачем і поступово всипаємо в овочеву суміш. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинного масла, викладаємо столовою ложкою невеликі морквяні коржі і обсмажуємо оладки до готовності, з обох сторін.
Інгредієнти:
яблучне пюре - 1 ст.;
цукор - 05 склянки;
борошно - 05 склянки;
масло - 50 г;
дріжджі - 10 г;
сіль.
Приготування
Яблука запікаємо в духовці до м'якості, протираємо через сито, додаємо просіяне пшеничне борошно, дріжджі, сіль, кладемо вершкове масло і цукровий пісок. Ретельно перемішуємо масу до утворення однорідної густого тіста і випікаємо з нього на топленому маслі рум'яні яблучні оладки без яєць.
Інгредієнти:
кабачок - 1 шт.;
яблука - 2 шт.;
яйце - 2 шт.;
борошно - 1 ст.;
цукор - 3 ст. ложки;
сода - щіпка;
олія рослинна.
Приготування
Кабачок очищаємо від шкірки, натираємо на дрібній терочке і акуратно віджимаємо сік, що виділився. Яблуко теж чистимо, видаляємо насіння і подрібнюємо на тертці. Змішуємо овочеве пюре з фруктовим, додаємо яйця, додаємо борошно, цукор, соду і сіль. Все ретельно перемішуємо і замішуємо негусте однорідне тісто. Потім обсмажуємо оладки з двох сторін на розігрітій сковороді у великій кількості рослинного масла.
Інгредієнти:
вівсянка дрібного помелу - 1 ст.;
яйце - 1 шт.;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
сода - щіпка;
яблуко - 1 шт.;
кефір - 200 мл;
ванілін - за смаком.
Приготування
Вівсянку висипаємо в глибоку чашу, додаємо соду, цукор і ванілін. Потім вбиваємо яйце, перемішуємо і поступово вливаємо кефір. Залишаємо масу на 10 хвилин, щоб вівсянка гарненько розбухла. Цим часом очищаємо від шкірки яблуко, тремо на тертці і додаємо в тісто. З отриманої маси вівсяно-яблучні оладки і смажимо до готовності з двох сторін.
Інгредієнти:
мелена кориця - 1 ч. ложка;
лимон - 05 шт.;
масло рослинне - 50 мл;
борошно - 140 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
цукровий пісок - 3 ст. ложки;
сметана - 150 мл;
сир - 200 г;
яблуко - 2 шт.;
яйце - 3 шт.
Приготування
Яйця з'єднайте зі сметаною, додаємо цукор, сир, сіль і подрібнюємо все блендером. Потім всипаємо борошно з розпушувачем, кладемо натерті яблука, лимонну цедру, кидаємо корицю і перемішуємо. Набирати масу столовою ложкою і смажимо оладки на сковороді в рослинному маслі до золотистої скоринки. Подаємо блюдо гарячим зі сметаною або ягідним варенням.
Яблучні оладки на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яйця збиваємо до білої піни з цукровим піском, додаємо дрібку солі і вливаємо молоко, перемішуючи все віночком. Борошно просіваємо на стіл, з'єднайте з розпушувачем і висипаємо порціями в яєчно-молочну суміш. Потім додаємо мелену корицю і ретельно перемішуємо. Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки, виймаємо насінну коробку, дрібно нарізаємо і відправляємо в тісто. У сковороду наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і смажимо оладки з двох сторін, наливаючи їх акуратно ложкою. Перед подачею присипаємо десерт цукрових пудрою або поливаємо медом.
Морквяно-яблучні оладки
Інгредієнти:
Приготування
Моркву очищаємо, натираємо на дрібній терочке і злегка присипаємо її сіллю. В окремому посуді збиваємо куряче яйце, додаючи до нього поступово цукровий пісок. Далі перекладаємо яєчну масу до натертої моркви і акуратно перемішуємо ложкою. Борошно просіваємо з розпушувачем і поступово всипаємо в овочеву суміш. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинного масла, викладаємо столовою ложкою невеликі морквяні коржі і обсмажуємо оладки до готовності, з обох сторін.
Оладки з яблучного пюре
Інгредієнти:
Приготування
Яблука запікаємо в духовці до м'якості, протираємо через сито, додаємо просіяне пшеничне борошно, дріжджі, сіль, кладемо вершкове масло і цукровий пісок. Ретельно перемішуємо масу до утворення однорідної густого тіста і випікаємо з нього на топленому маслі рум'яні яблучні оладки без яєць.
Яблучно-кабачкові оладки
Інгредієнти:
Приготування
Кабачок очищаємо від шкірки, натираємо на дрібній терочке і акуратно віджимаємо сік, що виділився. Яблуко теж чистимо, видаляємо насіння і подрібнюємо на тертці. Змішуємо овочеве пюре з фруктовим, додаємо яйця, додаємо борошно, цукор, соду і сіль. Все ретельно перемішуємо і замішуємо негусте однорідне тісто. Потім обсмажуємо оладки з двох сторін на розігрітій сковороді у великій кількості рослинного масла.
Рецепт яблучних оладок на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Вівсянку висипаємо в глибоку чашу, додаємо соду, цукор і ванілін. Потім вбиваємо яйце, перемішуємо і поступово вливаємо кефір. Залишаємо масу на 10 хвилин, щоб вівсянка гарненько розбухла. Цим часом очищаємо від шкірки яблуко, тремо на тертці і додаємо в тісто. З отриманої маси вівсяно-яблучні оладки і смажимо до готовності з двох сторін.
Сирно-яблучні оладки
Інгредієнти:
Приготування
Яйця з'єднайте зі сметаною, додаємо цукор, сир, сіль і подрібнюємо все блендером. Потім всипаємо борошно з розпушувачем, кладемо натерті яблука, лимонну цедру, кидаємо корицю і перемішуємо. Набирати масу столовою ложкою і смажимо оладки на сковороді в рослинному маслі до золотистої скоринки. Подаємо блюдо гарячим зі сметаною або ягідним варенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні оладки - рецепт
Сирні оладки - відмінне ласощі для сніданку. Воно буде корисно і дітям, і дорослим. Приготувати такі оладки досить просто, адже всі інгредієнти є в
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть
Оладки з кабачків на кефірі
Кабачок - це дуже корисний і дієтичний продукт. Його використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми вам пропонуємо кілька рецептів
Оладки на ряжанці
Оладки - це смачне блюдо, яке зазвичай готують на основі кисломолочних продуктів: кефірі, кисляку, сметана і ряжанка. Ось про останньому варіанті
Оладки на йогурті - рецепт
Оладки - чудове блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна пекти на молоці, кефірі, кисляку, ряжанка. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні