Оладки на йогурті - рецепт
Оладки - це блюдо, яке асоціюється у багатьох людей з дитинством. Смачні і пишні булочки завжди входили в кулінарну книгу наших мам, їх подавали і шкільних їдалень. Гарячі оладки, политі свіжою сметанкою або ягідним варенням, порадують вас в будь-який час. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати смачні оладки на йогурті.
Інгредієнти:
питний йогурт - 180 мл;
борошно - 200 г;
харчова сода - щіпка;
яйце - 2 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки.
Приготування
Виливаємо В миску питної йогурт , розбиваємо яйця і додаємо цукровий пісок. Гарненько все перемішуємо вінчиком, кидаємо трохи солі, соди і вливаємо соняшникове масло. Потім невеликими порціями всипаємо борошно і перемішуємо тісто до отримання однорідної маси. Розігріваємо Сковороду, змащуємо маслом і столовою ложкою викладаємо наше тісто. Коли одна сторона оладок підрум'яниться, перевертаємо і обсмажуємо до готовності.
Інгредієнти:
питний йогурт - 250 мл;
куряче яйце - 1 шт.;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
ванілін - за смаком;
харчова сода - 05 ч. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Тепер з'єднуємо в одній посуді цукровий пісок, ванілін, масло, яйце і виливаємо йогурт. Все перемішуємо і відставляємо поки в сторону. В другу миску просіваємо борошно, кладемо соду і розпушувач. Потім акуратно виливаємо вміст першої миски в другу, розмішуємо і залишаємо масу на 15-20 хвилин. Сковороду злегка змащуємо маслом і акуратно викладаємо ложкою тісто. Смажимо оладки з двох боків до золотистого кольору. Подаємо випічку з джемом і гарячим чаєм, прикрасивши листочками м'яти.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 500 г;
питний йогурт - 400 мл;
сухі дріжджі - 2 ч. ложки;
яйце - 2 шт.;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
сіль - щіпка;
олія рослинна.
Приготування
Питний йогурт трохи підігріваємо, всипаємо в нього сухі дріжджі, цукор і трохи борошна. Все перемішуємо і залишаємо опару приблизно на півгодини в теплому місці. А цим часом збиваємо міксером яйця і виливаємо їх до готової опарі. Висипаємо залишок борошна, підсолюємо, вливаємо трохи масла і розмішуємо. Залишаємо тісто на 30 хвилин, щоб воно підійшло і стало пишним.
Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи олії, викладаємо столовою ложкою тісто і смажимо оладки з двох сторін. Не викладайте занадто багато тіста, тому що оладки можуть вийти занадто великими і безформними. Готове ласощі перекладаємо на тарілку і подаємо ще гарячими, разом зі свіжою сметаною, шоколадним сиропом, згущеним молоком або будь-яким варенням на ваш смак. Дріжджові оладки виходять неймовірно пишними і обов'язково сподобаються всім без винятку.
Інгредієнти:
питний йогурт - 250 мл;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
цукровий пісок - 50 г;
мелена кориця - 2 ч. ложки;
пшеничне борошно - 150 г;
харчова сода - щіпка;
куряче яйце -2 шт;
червоне яблуко - 1 шт.
Приготування
Яблуко промиваємо, видаляємо насіння, зрізаємо шкірку і дрібно рубаємо ножем. Окремо змішуємо яйця з цукром, додаємо борошно і сіль. Соду розчиняємо в склянці йогурту, а потім виливаємо до продуктів. Добре все перемішуємо, додаємо порізане яблуко і трохи кориці. У сковороді розігріваємо трохи олії і обсмажуємо оладки на середньому вогні, викладаючи тісто столовою ложкою.
Пишні оладки на йогурті
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В миску питної йогурт , розбиваємо яйця і додаємо цукровий пісок. Гарненько все перемішуємо вінчиком, кидаємо трохи солі, соди і вливаємо соняшникове масло. Потім невеликими порціями всипаємо борошно і перемішуємо тісто до отримання однорідної маси. Розігріваємо Сковороду, змащуємо маслом і столовою ложкою викладаємо наше тісто. Коли одна сторона оладок підрум'яниться, перевертаємо і обсмажуємо до готовності.
Оладки на питне йогурті
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Тепер з'єднуємо в одній посуді цукровий пісок, ванілін, масло, яйце і виливаємо йогурт. Все перемішуємо і відставляємо поки в сторону. В другу миску просіваємо борошно, кладемо соду і розпушувач. Потім акуратно виливаємо вміст першої миски в другу, розмішуємо і залишаємо масу на 15-20 хвилин. Сковороду злегка змащуємо маслом і акуратно викладаємо ложкою тісто. Смажимо оладки з двох боків до золотистого кольору. Подаємо випічку з джемом і гарячим чаєм, прикрасивши листочками м'яти.
Оладки на йогурті з дріжджами
Інгредієнти:
Приготування
Питний йогурт трохи підігріваємо, всипаємо в нього сухі дріжджі, цукор і трохи борошна. Все перемішуємо і залишаємо опару приблизно на півгодини в теплому місці. А цим часом збиваємо міксером яйця і виливаємо їх до готової опарі. Висипаємо залишок борошна, підсолюємо, вливаємо трохи масла і розмішуємо. Залишаємо тісто на 30 хвилин, щоб воно підійшло і стало пишним.
Розігріваємо сковорідку, наливаємо трохи олії, викладаємо столовою ложкою тісто і смажимо оладки з двох сторін. Не викладайте занадто багато тіста, тому що оладки можуть вийти занадто великими і безформними. Готове ласощі перекладаємо на тарілку і подаємо ще гарячими, разом зі свіжою сметаною, шоколадним сиропом, згущеним молоком або будь-яким варенням на ваш смак. Дріжджові оладки виходять неймовірно пишними і обов'язково сподобаються всім без винятку.
Оладки на йогурті з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Яблуко промиваємо, видаляємо насіння, зрізаємо шкірку і дрібно рубаємо ножем. Окремо змішуємо яйця з цукром, додаємо борошно і сіль. Соду розчиняємо в склянці йогурту, а потім виливаємо до продуктів. Добре все перемішуємо, додаємо порізане яблуко і трохи кориці. У сковороді розігріваємо трохи олії і обсмажуємо оладки на середньому вогні, викладаючи тісто столовою ложкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пишні оладки на молоці
Пишні, легкі і повітряні оладки з варенням або джемом - що може бути краще для сніданку? Однак, приготувати пишні оладки виходить не завжди. Ми
Оладки з кукурудзяного борошна
Оладки - відмінний сніданок для всієї родини. Приготувати їх дуже просто, на смак вони дивовижні, та і подати до них можна будь-яку добавку, будь то
Медові оладки
Медові оладки - чудовий сніданок, який не тільки наситить всю родину, але й підніме настрій. Приготувати медові оладки дуже просто, та й часу цей
Млинці на кефірі - рецепт
Млинці - традиційне і неймовірно смачне блюдо російської кухні, улюблене багатьма. Їх зазвичай подають з медом, варенням, сметаною і т. д. Давайте
Яблучні оладки
Як приємно прокинутися вранці, вийти на кухню, а там чекає сніданок - ароматні оладки зі сметаною! Так було в дитинстві, а тепер ми можемо самі