Пишні оладки на молоці
Пишні оладки - мрія будь-якої господині. Повітряні і легкі, вони буквально тануть у роті і, тим не менш, швидко насичують. У статті далі ми розглянемо найцікавіші рецепти та всі секрети приготування пишних і смачних оладок на молоці.
Самі пишні оладки, які тільки можливо приготувати. Ми серйозно.
Інгредієнти:
борошно - 410 г;
розпушувач - 2 ст. ложки;
цукровий пісок - 80 г;
яйця - 2 шт.;
молоко - 600 мл;
кориця - 8 р.
Приготування
Як завжди, починаємо приготування оладок з окремого змішування рідких і сухих інгредієнтів. Окремо просіваємо борошно з корицею і розпушувачем, додаємо цукор. Також окремо збиваємо яйця з молоком. Вливаємо рідку суміш сухої і замішуємо густе і однорідне тісто. Перед тим, як приступати до смаження, дайте тісту постояти в холодильнику з півгодини.
Серветкою розподіліть невелику кількість олії на розігрітій сковороді. В центр сковороди поставте круглу вирубку для тіста, попередньо промаслив її стінки. Залийте столову ложку тесту в центр кільця і готуйте оладки з одного боку до тих пір, поки на поверхні не почнуть утворюватися бульбашки (вогонь при цьому повинен бути мінімальним). Проводимо ножем по стінках вирубки і різким рухом перевертаємо оладок на іншу сторону. Підрум'янюємо наші смачні оладки на молоці з іншого боку і подаємо з сиропом, маслом, варенням або вершками.
Інгредієнти:
борошно - 235 г;
сухі дріжджі - 6 г;
цукровий пісок - 60 г;
молоко - 240 мл;
яйце - 1 шт.
Приготування
Приготувати пишні оладки на молоці і дріжджах дуже просто: змішайте всі інгредієнти в однорідне тісто, накрийте його рушником або харчовою плівкою і залиште на 50-60 хвилин. За цей час активізуються дріжджі і почнуть виділяти вуглекислий газ, роблячи тісто легким і пористим.
Розжарюємо чавунну сковороду з мінімальною кількістю масла. Виливаємо порції тесту на сковороду і смажимо оладки по 2-25 хвилини з кожного боку або до утворення легкої золотисто-коричневої скоринки. З іншого боку на готування також піде близько 2 хвилин.
Інгредієнти:
стиглий банан - 1 шт.;
розпушувач - 6 г;
борошно - 320 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 360 мл;
цукор - 45 г;
вершкове масло - 45 р.
Приготування
Розминаємо банан виделкою або збиваємо його з допомогою блендера для досягнення однорідної пюреподібної консистенції. З'єднуємо розпушувач з просіяним борошном. Яйце збиваємо з цукровим піском до утворення білої повітряної маси, вливаємо молоко і розтоплене масло. Тепер додаємо рідину до сухих інгредієнтів і замішуємо тісто. Слідкуйте за тим, щоб в тісті не було грудок.
Пишні оладки на молоці готуються дійсно швидко. Розігріваєте сковороду, на серветку наливаєте трохи олії і втираєте його в поверхню. Виливаєте близько 60 мл тесту на розігріту сковороду, чекаєте, поки поверхня запузырится, а після перевертаєте і подрумяниваете з іншого боку.
Інгредієнти:
вівсяне борошно - 160 г;
горіхова борошно - 120 г;
розпушувач - 5 г;
какао-порошок - 30 г;
сіль - 3 г;
кориця - 5 г;
молоко - 240 мл;
яйця - 2 шт.;
кленовий сироп - 60 мл;
ванілін.
Приготування
З'єднуємо вівсяну муку з горіховою (можна приготувати їх самостійно в кавомолці), додаємо інші сухі інгредієнти: сіль, корицю, какао, розпушувач. Збиваємо яйця з молоком і кленовим сиропом, додаємо ванілін. Чергово вливаємо рідини до сухих інгредієнтів і замішуємо тісто. Обсмажуємо тісто порціями спершу півтори хвилини на одній стороні, а потім ще пів хвилини на інший. Поки інші оладки готуються, перші можна розміщувати в теплій духовці.
Смачні пишні оладки на молоці
Самі пишні оладки, які тільки можливо приготувати. Ми серйозно.
Інгредієнти:
Приготування
Як завжди, починаємо приготування оладок з окремого змішування рідких і сухих інгредієнтів. Окремо просіваємо борошно з корицею і розпушувачем, додаємо цукор. Також окремо збиваємо яйця з молоком. Вливаємо рідку суміш сухої і замішуємо густе і однорідне тісто. Перед тим, як приступати до смаження, дайте тісту постояти в холодильнику з півгодини.
Серветкою розподіліть невелику кількість олії на розігрітій сковороді. В центр сковороди поставте круглу вирубку для тіста, попередньо промаслив її стінки. Залийте столову ложку тесту в центр кільця і готуйте оладки з одного боку до тих пір, поки на поверхні не почнуть утворюватися бульбашки (вогонь при цьому повинен бути мінімальним). Проводимо ножем по стінках вирубки і різким рухом перевертаємо оладок на іншу сторону. Підрум'янюємо наші смачні оладки на молоці з іншого боку і подаємо з сиропом, маслом, варенням або вершками.
Пишні дріжджові млинці на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Приготувати пишні оладки на молоці і дріжджах дуже просто: змішайте всі інгредієнти в однорідне тісто, накрийте його рушником або харчовою плівкою і залиште на 50-60 хвилин. За цей час активізуються дріжджі і почнуть виділяти вуглекислий газ, роблячи тісто легким і пористим.
Розжарюємо чавунну сковороду з мінімальною кількістю масла. Виливаємо порції тесту на сковороду і смажимо оладки по 2-25 хвилини з кожного боку або до утворення легкої золотисто-коричневої скоринки. З іншого боку на готування також піде близько 2 хвилин.
Швидкі оладки з бананом на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Розминаємо банан виделкою або збиваємо його з допомогою блендера для досягнення однорідної пюреподібної консистенції. З'єднуємо розпушувач з просіяним борошном. Яйце збиваємо з цукровим піском до утворення білої повітряної маси, вливаємо молоко і розтоплене масло. Тепер додаємо рідину до сухих інгредієнтів і замішуємо тісто. Слідкуйте за тим, щоб в тісті не було грудок.
Пишні оладки на молоці готуються дійсно швидко. Розігріваєте сковороду, на серветку наливаєте трохи олії і втираєте його в поверхню. Виливаєте близько 60 мл тесту на розігріту сковороду, чекаєте, поки поверхня запузырится, а після перевертаєте і подрумяниваете з іншого боку.
Пишні оладки на молоці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо вівсяну муку з горіховою (можна приготувати їх самостійно в кавомолці), додаємо інші сухі інгредієнти: сіль, корицю, какао, розпушувач. Збиваємо яйця з молоком і кленовим сиропом, додаємо ванілін. Чергово вливаємо рідини до сухих інгредієнтів і замішуємо тісто. Обсмажуємо тісто порціями спершу півтори хвилини на одній стороні, а потім ще пів хвилини на інший. Поки інші оладки готуються, перші можна розміщувати в теплій духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Дріжджові оладки
Скільки рецептів оладок не придумай, а господині хочуть все пишніше і легшим, ну що ж, тримайте рецепт найбільш пишних оладок, які готуються на
Оладки з бананом на кефірі
Зробити звичне ласощі оладки різноманітним допомагають різні фруктові добавки. І сьогодні ми пропонуємо приготувати їх з бананом на кефірі. Такі
Оладки на ряжанці
Оладки - це смачне блюдо, яке зазвичай готують на основі кисломолочних продуктів: кефірі, кисляку, сметана і ряжанка. Ось про останньому варіанті
Оладки на йогурті - рецепт
Оладки - чудове блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна пекти на молоці, кефірі, кисляку, ряжанка. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижні
Оладки на кислому молоці
Якщо у вас випадково скисло молоко в холодильнику - не поспішайте його викидати, можна приготувати чудові оладки! Оладки на кислому молоці