Перець, фарширований бринзою
Яскраві різнокольорові перці і біла бринза - прекрасне поєднання. Коли працюєш з такими барвистими продуктами, відчуваєш себе справжнім художником від кухні. Поєднання перцю і бринзи завжди безпрограшна, і таке блюдо гідно прикрасити не тільки тихий сімейний вечерю, але і святковий стіл.
Інгредієнти:
перець болгарський - 500 г;
бринза - 100 г;
сметана - 2 ст. ложки;
сир - 500 г;
крупа манна - 1 ст. ложка;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Для соусу:
молоко - 15 склянки;
борошно - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 20 р.
Приготування
З перцю акуратно видаляємо серцевину. Сир протираємо через сито, додаємо сметану, манку і натерту на крупній тертці бринзу.
На сковорідці злегка підсмажити борошно, додаємо вершкове масло. Після того, як воно розтопиться, варимо на повільному вогні, помішуючи, 1 хвилину на повільному вогні. Поступово вливаємо молоко, доводимо до кипіння і витримуємо на плиті ще пару хвилин. Остиглий білий соус з'єднайте зі збитими яйцями. Солимо, перчимо і виливаємо в сирно-сирну начинку. Перемішуємо і фаршируємо нею перці. Щільно укладаємо їх у жароміцну форму і заливаємо водою з ложкою оливкової олії. Доводимо до кипіння й тушкуємо 5 хвилин, після відправляємо в духовку. Через 45 хвилин перець, фарширований сиром і бринзою готовий.
Інгредієнти:
перець болгарський - 2 шт.;
яйце - 1 шт.;
бринза - 150 г;
помідори - 2 шт.;
кінза - 1 пучок;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Томати ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і натираємо на крупній тертці, так само, як і бринзу. Додаємо у фарш яйце і дрібно накрошенную зелень. Солимо, перчимо. Перці розрізаємо навпіл, у вигляді човників. Видаляємо насіння, начиняємо овочі яєчно-сирною сумішшю і відправляємо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку до рум'яної скоринки.
Любителям, фаршированих страв пропонуємо спробувати зробити баклажани з бринзою ми впевнені, байдужих не буде.
Болгарський перець, фарширований сиром і бринзою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
З перцю акуратно видаляємо серцевину. Сир протираємо через сито, додаємо сметану, манку і натерту на крупній тертці бринзу.
На сковорідці злегка підсмажити борошно, додаємо вершкове масло. Після того, як воно розтопиться, варимо на повільному вогні, помішуючи, 1 хвилину на повільному вогні. Поступово вливаємо молоко, доводимо до кипіння і витримуємо на плиті ще пару хвилин. Остиглий білий соус з'єднайте зі збитими яйцями. Солимо, перчимо і виливаємо в сирно-сирну начинку. Перемішуємо і фаршируємо нею перці. Щільно укладаємо їх у жароміцну форму і заливаємо водою з ложкою оливкової олії. Доводимо до кипіння й тушкуємо 5 хвилин, після відправляємо в духовку. Через 45 хвилин перець, фарширований сиром і бринзою готовий.
Перець, фарширований бринзою, помідорами і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Томати ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і натираємо на крупній тертці, так само, як і бринзу. Додаємо у фарш яйце і дрібно накрошенную зелень. Солимо, перчимо. Перці розрізаємо навпіл, у вигляді човників. Видаляємо насіння, начиняємо овочі яєчно-сирною сумішшю і відправляємо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку до рум'яної скоринки.
Любителям, фаршированих страв пропонуємо спробувати зробити баклажани з бринзою ми впевнені, байдужих не буде.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з бринзи
За допомогою смачного і дієтичного сиру бринза можна приготувати достатню кількість різноманітних страв. У цій статті ми зібрали найцікавіші рецепти
Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Оладки з кабачків з бринзою
Любителям бринзи і кабачків пропонуємо спекти смачні оладки з цими простими продуктами. Вони виходять дуже ніжними та смачними, і чудово підійдуть