Баклажани з бринзою
Чим здивувати гостей на наступний свято? Це питання постійно задають собі багато господинь. Пропонуємо вам приготувати оригінальну і смачну закуску - баклажани з бринзою в духовці.
Інгредієнти:
баклажани - 2 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
бринза - 150 г;
часник - 1 зубчик;
рослинна олія;
сіль - за смаком;
сметана - 30 мл
Приготування
Отже, для приготування баклажанів, запечених з бринзою, овочі гарненько миємо і витираємо рушником. Потім відрізаємо у синеньких хвостики і нарізаємо тонкими скибочками. Посипаємо їх за смаком сіллю і залишаємо хвилин на 30. Далі обсмажуємо шматочки з обох боків на олії. Бринзу натираємо на маленькій тертці і змішуємо з рубаними волоськими горіхами. Додаємо в масу подрібнений часник і свіжу зелень. Трохи заправляємо сметаною і перемішуємо. Тепер переходимо до приготування рулетиків: на край кожного скибочки викладаємо трохи начинки і скручуємо. Відправляємо баклажани з бринзою і часником в розігріту духовку і запікаємо приблизно 10 хвилин.
Інгредієнти:
баклажани - 5 шт.
Для начинки:
бринза - 200 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
в'ялені помідори - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком;
базилік - для прикраси.
Приготування
Перед самим початком приготування вмикаємо духовку і залишаємо її нагріватися. Баклажани миємо, розрізаємо вздовж на 2 половинки, надрізаємо хрестоподібно м'якоть. Змащуємо оливковою олією і ставимо запікатися на 20-30 хвилин у духовку. В цей час готуємо начинку. Бринзу кришимо на маленькі шматочки і змішуємо з дрібно порізаними в'яленими томатами , чорним перцем і чебрецем. Видавлюємо туди часник і перемішуємо. Дістаємо баклажани з духовки, злегка остуджуємо і ложкою виймаємо частину м'якоті. Наповнюємо човники начинкою і запікаємо ще хвилин 10-15. Прикрашаємо фаршировані баклажани з бринзою і помідорами листочками базиліку і подаємо до столу.
Рулетики з баклажанів з бринзою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування баклажанів, запечених з бринзою, овочі гарненько миємо і витираємо рушником. Потім відрізаємо у синеньких хвостики і нарізаємо тонкими скибочками. Посипаємо їх за смаком сіллю і залишаємо хвилин на 30. Далі обсмажуємо шматочки з обох боків на олії. Бринзу натираємо на маленькій тертці і змішуємо з рубаними волоськими горіхами. Додаємо в масу подрібнений часник і свіжу зелень. Трохи заправляємо сметаною і перемішуємо. Тепер переходимо до приготування рулетиків: на край кожного скибочки викладаємо трохи начинки і скручуємо. Відправляємо баклажани з бринзою і часником в розігріту духовку і запікаємо приблизно 10 хвилин.
Баклажани, фаршировані бринзою
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Перед самим початком приготування вмикаємо духовку і залишаємо її нагріватися. Баклажани миємо, розрізаємо вздовж на 2 половинки, надрізаємо хрестоподібно м'якоть. Змащуємо оливковою олією і ставимо запікатися на 20-30 хвилин у духовку. В цей час готуємо начинку. Бринзу кришимо на маленькі шматочки і змішуємо з дрібно порізаними в'яленими томатами , чорним перцем і чебрецем. Видавлюємо туди часник і перемішуємо. Дістаємо баклажани з духовки, злегка остуджуємо і ложкою виймаємо частину м'якоті. Наповнюємо човники начинкою і запікаємо ще хвилин 10-15. Прикрашаємо фаршировані баклажани з бринзою і помідорами листочками базиліку і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баклажани, фаршировані м'ясним фаршем
Баклажани широко використовуються в кулінарії багатьох країн світу. Вони за формою і змістом чудово підходять для фарширування. Начинка для них може
Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми
Баклажани в духовці з помідорами
Баклажани, запечені з помідорами - дивовижно соковита закуска з приємним ароматом, яка неодмінно прикрасить ваш святковий стіл. У нашій статті ми
Террін з баклажанів
Террін - це страва французького походження, яке готують з м'яса, овочів, риби і грибів. І сьогодні ми детально розберемося, як зробити чудовий террін