Зараз ми вам підкажемо рецепт приготування смачної закуски, яка до того ж робиться дуже швидко. Отже, вас чекають кілька варіантів приготування рулетиків з лаваша з бринзою.
Лаваш з бринзою в духовці
Інгредієнти: тонкий лаваш - 1 упаковка; бринза - 300 г; часник - 2 зубчики; зелень кропу і петрушки - за смаком; яйця - 3 шт. Приготування Спочатку готуємо начинку. Для цього бринзу розминаємо виделкою, додаємо подрібнену зелень, часник, пропущений через прес і 1 яйце. Все це ретельно вимішуємо. Кожен лист лавашу розрізаємо на 4 частини (квадрати). На кожен широкий край викладаємо трохи начинки і звертаємо лаваш рулетом, краю підвертаючих. Краю кожної з отриманих трубочок занурюємо в білок, щоб рулетики не розвалилися. Також можна змастити яйцем і поверхню, щоб трубочки вийшли рум'яними. Змащуємо рослинним маслом або маргарином деко, викладаємо на неї наші заготовки і при температурі 180 градусів і випікаємо хвилин 10-15 поки не з'явиться золотава скоринка.
Рецепт «Бринза в лаваші»
Інгредієнти: вірменський лаваш - 1 аркуш; бринза - 150 г; великий помідор - 1 шт.; зелень кропу, петрушки - за смаком; сіль - за смаком; рослинна олія для смаження. Приготування Бринзу і помідор нарізаємо довгими смужками. Зелень подрібнюємо. Лист лаваша розрізаємо навпіл. На кожну половинку спочатку викладаємо зелень, а потім шматочки бринзи і помідора. Зверху можна присипати сіллю або будь-якими іншими спеціями. Але головне не перестаратися, адже бринза і так солона. Тепер звертаємо лаваш в рулет. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому наші заготовки з двох сторін. Як тільки з'явилася золотава скоринка, вірменський лаваш з бринзою готовий.
Лаваш з бринзою і помідорами
Інгредієнти: лаваш - 3 аркуша; бринза - 250 г; помідори - 200 г; майонез - 50 г; зелень - за смаком. Приготування Бринзу розминаємо за допомогою вилки, додаємо майонез, подрібнену зелень і розмішуємо. Лист лаваша намазуємо отриманою масою, зверху розкладаємо часточки помідора і звертаємо рулетом. Відправляємо закуску в холодильник хоча б на півгодини, а потім кожен рулет нарізаємо скибочками товщиною близько 2 див.