Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски. Їх можна подати і на святковий стіл або фуршет, можна взяти з собою на пікнік, а можна просто подати до вечері. Зараз ми розповімо, як приготувати закуски з лаваша з грибами.
Рецепт лаваша з грибами
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 2 аркуша;
печериці - 250 г;
філе куряче - 250 г;
сир плавлений - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
зелень петрушки - 50 г;
рослинне масло - 20 мл;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Куряче філе і гриби нарізаємо невеликими шматочками, подрібнюємо цибулю. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо цибулю і на невеликому вогні пасеруємо до прозорості. Після цього викладаємо куряче філе і обсмажуємо, помішуючи, поки вона повністю не стане білим. Тепер викладаємо гриби і готуємо ще 10 хвилин. Все це засипаємо подрібненою зеленню петрушки, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Лаваш розгортаємо, змащуємо його плавленим сиром , а зверху викладаємо курку з грибами. Звертаємо лаваш з куркою і грибами рулетом. Відправляємо в холодильник приблизно на 2 години, а потім нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.
Лаваш з грибами і сиром
Інгредієнти:
круглий лаваш тонкий - 5 шт;
сир твердий - 150 г;
печериці - 400 г;
цибуля - 2 шт.;
помідор - 1 шт.;
зелень - 1 пучок;
рослинна олія;
сіль, спеції.
Приготування
Подрібнюємо зелень, сир тремо на тертці, змішуємо із зеленню. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо її на рослинній олії. На окремій сковорідці злегка обсмажуємо нарізані гриби. Тепер за допомогою блендера перетворюємо гриби і цибулю в пюре, додаємо сіль і спеції до смаку, перемішуємо і всі разом протушиваем на сковороді ще хвилин 5. На лист лаваша викладаємо сир із зеленню, потім грибну начинку, помідор, нарізаний напівкружечками і знову сир із зеленню. Звертаємо лаваш, фарширований грибами і сиром, або рулетом, або трикутником. Готуємо в мікрохвильовій печі, поки не розплавиться сир.
Лаваш з грибами і шинкою
Інгредієнти:
лаваш тонкий;
м'який вершковий сир - 100 г;
твердий сир - 200 г;
шинка - 200 г;
печериці - 300 г;
часник - 2 зубчики.
Приготування
Печериці нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5 хвилин. Нарізаємо шинку соломкою, сир тремо на тертці, часник пропускаємо через прес. Лист лаваша намазуємо сиром, викладаємо нарізану шинку і шампіньйони, притрушиваем подрібненим часником. Звертаємо лаваш рулетом і посипає тертим твердим сиром. Укладаємо рулетики на деко і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів, хвилин на 15. За цей час сир розплавиться, і утворюється рум'яна кірочка.
Лаваш з грибами і м'ясом
Інгредієнти:
лаваш тонкий - 2 аркуша;
м'ясний фарш - 300 г;
плавлений сир - 2 шт.;
печериці - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
майонез;
рослинне масло.
Приготування
Лист лавашу змащуємо плавленим сиром, зверху розкладаємо шар сирого фаршу, потім гриби, попередньо обсмажені з цибулею. Робимо сіточку з майонезу і згортаємо рулет. Ріжемо його на шматочки, кожен з яких вмочаємо спочатку в яйці, а потім обвалюємо в борошні. Обсмажуємо шматочки у фритюрі до отримання золотистої скоринки.
Лаваш з грибами в духовці
Інгредієнти:
лаваш вірменський - 3 аркуша;
сир - 200 г;
гриби (печериці) - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
майонез - 30 г;
зелень - за смаком.
Приготування
Натираємо на тертці сир. Печериці нарізаємо шматочками і обсмажуємо з додаванням цибулі. Зелень подрібнюємо. На лист лаваша розкладаємо сир, гриби і зелень, краї лаваша підгинаємо всередину, щоб в процесі запікання сир не витік, і згортаємо рулет. Верх змащуємо майонезом. Відправляємо рулетики з лаваша з смаженими грибами у духовку, нагріту до 180 градусів хвилин на 10-15 поки на поверхні не утвориться рум'яна кірочка.
Рецепт лаваша з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе і гриби нарізаємо невеликими шматочками, подрібнюємо цибулю. Розігріваємо на сковороді рослинне масло, викладаємо цибулю і на невеликому вогні пасеруємо до прозорості. Після цього викладаємо куряче філе і обсмажуємо, помішуючи, поки вона повністю не стане білим. Тепер викладаємо гриби і готуємо ще 10 хвилин. Все це засипаємо подрібненою зеленню петрушки, перемішуємо і вимикаємо вогонь. Лаваш розгортаємо, змащуємо його плавленим сиром , а зверху викладаємо курку з грибами. Звертаємо лаваш з куркою і грибами рулетом. Відправляємо в холодильник приблизно на 2 години, а потім нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.
Лаваш з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо зелень, сир тремо на тертці, змішуємо із зеленню. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо її на рослинній олії. На окремій сковорідці злегка обсмажуємо нарізані гриби. Тепер за допомогою блендера перетворюємо гриби і цибулю в пюре, додаємо сіль і спеції до смаку, перемішуємо і всі разом протушиваем на сковороді ще хвилин 5. На лист лаваша викладаємо сир із зеленню, потім грибну начинку, помідор, нарізаний напівкружечками і знову сир із зеленню. Звертаємо лаваш, фарширований грибами і сиром, або рулетом, або трикутником. Готуємо в мікрохвильовій печі, поки не розплавиться сир.
Лаваш з грибами і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Печериці нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5 хвилин. Нарізаємо шинку соломкою, сир тремо на тертці, часник пропускаємо через прес. Лист лаваша намазуємо сиром, викладаємо нарізану шинку і шампіньйони, притрушиваем подрібненим часником. Звертаємо лаваш рулетом і посипає тертим твердим сиром. Укладаємо рулетики на деко і відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів, хвилин на 15. За цей час сир розплавиться, і утворюється рум'яна кірочка.
Лаваш з грибами і м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Лист лавашу змащуємо плавленим сиром, зверху розкладаємо шар сирого фаршу, потім гриби, попередньо обсмажені з цибулею. Робимо сіточку з майонезу і згортаємо рулет. Ріжемо його на шматочки, кожен з яких вмочаємо спочатку в яйці, а потім обвалюємо в борошні. Обсмажуємо шматочки у фритюрі до отримання золотистої скоринки.
Лаваш з грибами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо на тертці сир. Печериці нарізаємо шматочками і обсмажуємо з додаванням цибулі. Зелень подрібнюємо. На лист лаваша розкладаємо сир, гриби і зелень, краї лаваша підгинаємо всередину, щоб в процесі запікання сир не витік, і згортаємо рулет. Верх змащуємо майонезом. Відправляємо рулетики з лаваша з смаженими грибами у духовку, нагріту до 180 градусів хвилин на 10-15 поки на поверхні не утвориться рум'яна кірочка.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з лаваша
Швидкі пиріжки з лаваша - це відмінна альтернатива домашній випічці, процес приготування якої, часом, займає дуже багато часу. Швидкі пиріжки зручно
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати