Рулет з лаваша з грибами
В якості однієї з закусок на святковому або буденному столі, спробуйте приготувати рулет з лаваша з грибами. Різноманітність і політ фантазії, які дає ця страва, неможливо описати одним рецептом, тому ми зібрали відразу кілька найсмачніших.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці - 160 г;
куряче філе - 1 шт.;
лаваші;
латук - 1 качан;
овочева сальса - 4-5 ст. ложок.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями і пасеруємо на оливковій олії. Готовий лук повинен бути м'яким, золотавим і мати злегка солодкуватий присмак. Разом з цибулею обсмажуємо і печериці, їх попередньо необхідно очистити і нарізати пластинами. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і розбираємо на волокна. Латук розбираємо на листя і ретельно промиваємо, після чого обсушуємо.
Змащуємо листки лаваша овочевий сальсою. На один з країв листа кладемо латук, зверху розподіляємо гриби з цибулею і скибочки курки. Звертаємо лаваш і обсмажуємо його до золотистої скоринки з обох сторін.
Інгредієнти:
вірменський лаваш - 2 шт.;
куряче філе - 1 шт.;
печериці - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез;
рослинне масло - для смаження;
яйце - 1 шт.
Приготування
Куряче філе відварюємо або обсмажуємо до повної готовності, після чого нарізаємо курятину соломкою.
Печериці ріжемо пластинками, цибулю подрібнюємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Припускаємо овочі з грибами на рослинній олії до повної готовності. Змішуємо курятину з овочами і грибами, сіль з перцем додаємо за смаком.
Змащуємо обидва вірменських лаваша майонезом, зверху викладаємо начинку і звертаємо все в рулет. Збиваємо яйце з рівною кількістю майонезу і змащуємо отриманою сумішшю верхівку рулету. Готуємо рулети в розігрітій до 190 градусів духовці до золотистої скоринки. Запечений рулет з лаваша з грибами і куркою слід подавати гарячим.
Інгредієнти:
болгарський перець - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці - 300 г;
оливкова олія;
плавлений сир - 200 г;
рослинна олія;
часник - 2 зубчики;
лаваші;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Болгарський перець обпалюємо на газовій горілці начорно, після чого кладемо в поліетиленовий пакет і зав'язуємо. Нехай перець пропарится, а ми тим часом цибулю наріжемо кільцями, а печериці - пластинами. Дістаємо перець з пакету і очищаємо від чорної шкірки. Нарізаємо перець соломкою. На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому цибулю з грибами.
Лаваші змащуємо щедрим шаром плавленого сиру, зверху викладаємо шматочки цибулі, грибів і перцю, все звертаємо і відправляємо на сковороду обсмажуватися з обох боків до золотистого кольору.
Інгредієнти:
баклажан - 1 шт.;
лаваш;
авокадо - 1 шт.;
печериці - 300 г;
сир фета - 160 г;
хумус;
болгарський перець - 1 шт.;
морква по-корейськи - 120 г;
листя салату;
помідори - 2 шт.;
огірок - 1 шт.;
редис - 3-4 шт.
Приготування
Баклажани очищаємо від шкірки і замочуємо в солоній воді на 15 хвилин. Тим часом болгарський перець і редис нарізаємо соломкою, огірок ріжемо тонкими напівкружечками, а авокадо кубиками. Печериці ріжемо пластинами і обсмажуємо разом з скибочками баклажани на олії.
Листя лавашу змащуємо хумусом і викладаємо на нього листя салату. Поверх довільно розподіляємо овочі та гриби, посипаємо все сиром фета, звертаємо лаваш в рулет і подаємо до столу.
Рулет з лаваша з грибами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями і пасеруємо на оливковій олії. Готовий лук повинен бути м'яким, золотавим і мати злегка солодкуватий присмак. Разом з цибулею обсмажуємо і печериці, їх попередньо необхідно очистити і нарізати пластинами. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і розбираємо на волокна. Латук розбираємо на листя і ретельно промиваємо, після чого обсушуємо.
Змащуємо листки лаваша овочевий сальсою. На один з країв листа кладемо латук, зверху розподіляємо гриби з цибулею і скибочки курки. Звертаємо лаваш і обсмажуємо його до золотистої скоринки з обох сторін.
Рулет з лаваша з грибами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо або обсмажуємо до повної готовності, після чого нарізаємо курятину соломкою.
Печериці ріжемо пластинками, цибулю подрібнюємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Припускаємо овочі з грибами на рослинній олії до повної готовності. Змішуємо курятину з овочами і грибами, сіль з перцем додаємо за смаком.
Змащуємо обидва вірменських лаваша майонезом, зверху викладаємо начинку і звертаємо все в рулет. Збиваємо яйце з рівною кількістю майонезу і змащуємо отриманою сумішшю верхівку рулету. Готуємо рулети в розігрітій до 190 градусів духовці до золотистої скоринки. Запечений рулет з лаваша з грибами і куркою слід подавати гарячим.
Рулет з лаваша з грибами і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Болгарський перець обпалюємо на газовій горілці начорно, після чого кладемо в поліетиленовий пакет і зав'язуємо. Нехай перець пропарится, а ми тим часом цибулю наріжемо кільцями, а печериці - пластинами. Дістаємо перець з пакету і очищаємо від чорної шкірки. Нарізаємо перець соломкою. На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому цибулю з грибами.
Лаваші змащуємо щедрим шаром плавленого сиру, зверху викладаємо шматочки цибулі, грибів і перцю, все звертаємо і відправляємо на сковороду обсмажуватися з обох боків до золотистого кольору.
Рулет з лаваша з грибами і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани очищаємо від шкірки і замочуємо в солоній воді на 15 хвилин. Тим часом болгарський перець і редис нарізаємо соломкою, огірок ріжемо тонкими напівкружечками, а авокадо кубиками. Печериці ріжемо пластинами і обсмажуємо разом з скибочками баклажани на олії.
Листя лавашу змащуємо хумусом і викладаємо на нього листя салату. Поверх довільно розподіляємо овочі та гриби, посипаємо все сиром фета, звертаємо лаваш в рулет і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
Закуски з грибів
Жоден святковий або фуршетний стіл не обходиться без закусок. І сьогодні мова піде про дивовижних закуски з грибами. Така смакота на столі виглядає
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать
Курячий рулет з сиром
Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету
Лаваш з куркою
Вірменський лаваш використовують в створенні різних страв або подають до столу в якості звичайного хліба. А ми сьогодні розповімо, як приготувати