Закуски з грибів
Закуски з грибів завжди виглядають дуже нарядно і святково. Вони виходять дивовижно смачними та оригінальними. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
філе куряче - 500 г;
варене яйце - 3 шт.;
мариновані гриби - 150 г;
помідори - 200 г;
майонез - 150 мл;
тарталетки;
свіжа зелень;
спеції.
Приготування
Куряче філе відварюємо і нарізаємо дрібними кубиками. Яйця чистимо і шаткуємо кубиками. Мариновані грибочки подрібнюємо, а помідори нарубаем скибочками і змішуємо з яйцями і куркою. Готовий салат заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Викладаємо отриману масу в тарталетки і прикрашаємо холодну закуску з грибів гілочками кропу.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 15 шт.;
картопля - 7 шт.;
цибулина - 1 шт.;
вершки - 200 мл;
сир - 100 г;
масло вершкове - 15 ст. ложки;
борошно - 15 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Картопля промиваємо, розрізаємо навпіл, вирізаємо трохи середини і відварюємо на невеликому вогні хвилин 7. У сковороді розігріваємо вершкове масло, викладаємо подрібнену цибулю і смажимо до прозорості, після чого додаємо гриби, перемішуємо і пасеруємо до м'якості. Вершки виливаємо в миску, додаємо борошно, розмішуємо і додаємо соус в сковороду. Варимо його до загустіння, помішуючи і приправляючи спеціями. Половинки картоплі наповнюємо приготовленої начинкою і викладаємо на деко. Запікаємо страву 30 хвилин при 200 градусах. В самому кінці посипаємо закуску з грибів та овочів сиром і даємо йому розплавитися, після чого подаємо на стіл.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 2 шт.;
гриби - 200 г;
яйце - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
сир - 50 г;
майонез - 100мл;
олія оливкова;
спеції і зелень.
Приготування
Гриби обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками і пасеруємо разом з нашаткованою цибулею на рослинному маслечко близько 10 хвилин. Одночасно з цим, окремо відварюємо яйця, відокремлюємо жовтки від білків і нарізаємо їх. Коли всі інгредієнти готові, починаємо збирати рулет: розкачуємо на столі лаваш, промазуємо його майонезом і викладаємо рівномірним шаром начинку із зелені та яєць. Після цього накриваємо все другим лавашем, змазаним майонезом, зверху покриваємо його смаженими грибами з цибулею і присипаємо тертим сиром. Далі дуже акуратно і туго скручуємо лаваші в рулет, загортаємо його в поліетиленовий пакет і прибираємо для просочення на кілька годин холодильник.
Інгредієнти:
солоні гриби - 500 г;
цибулина - 2 шт.;
зелена цибуля;
часник - 3 зубчики;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Солоні гриби промиваємо та нарізаємо разом з цибулею великими шматками. Часник дрібно шаткуємо і змішуємо всі інгредієнти в керамічному посуді. Заправляємо блюдо рослинним маслом і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Закуска в тарталетках з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо і нарізаємо дрібними кубиками. Яйця чистимо і шаткуємо кубиками. Мариновані грибочки подрібнюємо, а помідори нарубаем скибочками і змішуємо з яйцями і куркою. Готовий салат заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Викладаємо отриману масу в тарталетки і прикрашаємо холодну закуску з грибів гілочками кропу.
Гаряча закуска з грибів
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо, розрізаємо навпіл, вирізаємо трохи середини і відварюємо на невеликому вогні хвилин 7. У сковороді розігріваємо вершкове масло, викладаємо подрібнену цибулю і смажимо до прозорості, після чого додаємо гриби, перемішуємо і пасеруємо до м'якості. Вершки виливаємо в миску, додаємо борошно, розмішуємо і додаємо соус в сковороду. Варимо його до загустіння, помішуючи і приправляючи спеціями. Половинки картоплі наповнюємо приготовленої начинкою і викладаємо на деко. Запікаємо страву 30 хвилин при 200 градусах. В самому кінці посипаємо закуску з грибів та овочів сиром і даємо йому розплавитися, після чого подаємо на стіл.
Закуска з лаваша з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби обробляємо, нарізаємо невеликими шматочками і пасеруємо разом з нашаткованою цибулею на рослинному маслечко близько 10 хвилин. Одночасно з цим, окремо відварюємо яйця, відокремлюємо жовтки від білків і нарізаємо їх. Коли всі інгредієнти готові, починаємо збирати рулет: розкачуємо на столі лаваш, промазуємо його майонезом і викладаємо рівномірним шаром начинку із зелені та яєць. Після цього накриваємо все другим лавашем, змазаним майонезом, зверху покриваємо його смаженими грибами з цибулею і присипаємо тертим сиром. Далі дуже акуратно і туго скручуємо лаваші в рулет, загортаємо його в поліетиленовий пакет і прибираємо для просочення на кілька годин холодильник.
Закуска з солоних грибів
Інгредієнти:
Приготування
Солоні гриби промиваємо та нарізаємо разом з цибулею великими шматками. Часник дрібно шаткуємо і змішуємо всі інгредієнти в керамічному посуді. Заправляємо блюдо рослинним маслом і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з грибами і кукурудзою
Салат з кукурудзою і грибами - чудове блюдо, яке вразить ваших гостей незвичайним тонким поєднанням смаків. Ця ситна закуска буде чудово виглядати на
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
Салат «Ніжність» з грибами
Салати є прикрасою будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато. І зараз ми підкажемо рецепти дивовижного страви - салат «Ніжність» з
Лаваш з грибами
З лаваша виходять чудові закуски, які можна подати на святковий стіл, фуршет або просто взяти з собою на пікнік. І зараз ми з вами поділимося
Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,