Курячий рулет з сиром
Гаряча закуска у вигляді курячого філе з сиром, може готуватися в двох різних варіаціях. В рамках першої варіації основою для рулету може стати саме філе, оборачивающее сирну начинку, а в рамках другий - додатковий інгредієнт, який виконує роль "конверта" для нашого рулету, наприклад, лаваш, млинець або рисовий папір. У цій статті ми розглянемо рецепти обох видів апетитної закуски.
Інгредієнти:
плавлений сир - 225 г;
часник сушений - 3/4 ч. ложки;
гриби - 250 г;
гострий перець - 1 шт.;
філе куряче - 4 шт.;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
овочева сальса - 4 ст. ложки;
твердий сир - 100 г;
кефір - 1 склянка;
хлібна паніровка.
Приготування
На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю з грибами до м'якості. Змішуємо пасеровку з овочевою сальсою і подрібненим гострим перцем.
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, щоб утворилася "книжка". Злегка відбиваємо краю курячого філе, а також солимо і перчимо їх з обох сторін. У кишеньку кладемо порцію твердого та плавленого сиру і овочевої начинки з грибами. Загортаємо краю курки і фіксуємо їх зубочистками. Занурюємо куру у кефір, обвалюємо в паніровці і кладемо на деко для запікання.
Курячий рулет з грибами і плавленим сиром повинен готуватися при 180 градусах 35-45 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
соус барбекю;
гострий соус;
сіль, перець - за смаком;
крем-сир - 250 г;
кріп - 1 пучок;
цедра 1/2 лимона;
лаваш, або яєчна папір для ролів;
селера - 1 стебло;
морква - 1 шт.
Приготування
Куряче філе очистити від плівок, промиваємо і заливаємо водою. Відварюємо курятину, не забувши посолити воду в процесі готування. Відварене філе охолодити, після чого розбираємо на волокна. Перемішуємо курку з будь-яким віддається перевага кількістю гострого соусу і соусу барбекю.
Моркву і селеру миємо й нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо подрібнені овочі з крем-сиром, лимонною цедрою і кропом.
На невеликий лист лаваша або спеціальну яєчну обгортку для ролів, кладемо порцію овочів з сиром, а поруч викладаємо курятину. Згортаємо рулет і обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної скоринки. Зменшити калорійність страви можна. Для цього, рулети викладіть на деко для запікання і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Приємним доповненням до рулетів стане келих прохолодного напою.
Як приготувати курячий рулет з сиром в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю з грибами до м'якості. Змішуємо пасеровку з овочевою сальсою і подрібненим гострим перцем.
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, щоб утворилася "книжка". Злегка відбиваємо краю курячого філе, а також солимо і перчимо їх з обох сторін. У кишеньку кладемо порцію твердого та плавленого сиру і овочевої начинки з грибами. Загортаємо краю курки і фіксуємо їх зубочистками. Занурюємо куру у кефір, обвалюємо в паніровці і кладемо на деко для запікання.
Курячий рулет з грибами і плавленим сиром повинен готуватися при 180 градусах 35-45 хвилин.
Рецепт курячого рулету з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе очистити від плівок, промиваємо і заливаємо водою. Відварюємо курятину, не забувши посолити воду в процесі готування. Відварене філе охолодити, після чого розбираємо на волокна. Перемішуємо курку з будь-яким віддається перевага кількістю гострого соусу і соусу барбекю.
Моркву і селеру миємо й нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо подрібнені овочі з крем-сиром, лимонною цедрою і кропом.
На невеликий лист лаваша або спеціальну яєчну обгортку для ролів, кладемо порцію овочів з сиром, а поруч викладаємо курятину. Згортаємо рулет і обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної скоринки. Зменшити калорійність страви можна. Для цього, рулети викладіть на деко для запікання і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Приємним доповненням до рулетів стане келих прохолодного напою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Рулет з плавленим сиром
Рулет з плавленим сиром - це чудова закуска як для буденного, так і святкового столу. Способів її приготування досить багато. У нашій статті ми
Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,
Рулет з зеленню
В якості закуски на святковому столі дуже добре подавати різноманітні рулети. Готувати рулети можна з чого завгодно - млинці або лаваш, сьомга або