Рулет з зеленню

Сирний рулет з зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Зелень максимально подрібнюємо і додаємо в крем сир. Слідом закладаємо лимонну цедру і приправляємо всі дрібкою чорного перцю. Розподіляємо сирну масу по млинцю, а з одного з країв розкладаємо скибочки копченої риби і тонкі кільця солодкого лука. Звертаємо блін в рулет нарізаємо на порційні шматочки.
Рулет із зеленню і сьомгою слід подавати в холодному вигляді, посипавши свіжим кропом.
Рулет з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому подрібнену ріпчасту цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі нарізаний часник і продовжуємо готування ще хвилину. Тепер настала черга шпинату, його слід обсмажувати 5 хвилин, а потім можна прибирати начинку з вогню.
Духовку розігріваємо до 180°С. Змішуємо остиглу шпинатну суміш з сіллю, перцем, лимонною цедрою, сиром, зеленою цибулею, фетою і яйцем.
Розморожене листкове тісто розкачуємо і розподіляємо за нього сирну начинку. Звертаємо пласт тіста в рулет, змащуємо рослинним маслом і ставимо випікатися 30-35 хвилин. Рулет з зеленню можна буде подавати до столу через 5 хвилин після приготування.
Рулет з лаваша з зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Сир сулугуні натираємо на дрібній тертці і змішуємо з дрібно нарізаною зеленню. Щоб маса вийшла більш однорідною, додаємо до сиру 4 столові ложки майонезу, а потім приправляємо дрібкою чорного або гострого перцю. Розподіляємо начинку з нарізаним квадратами листом лаваша і звертаємо їх у рулет, підвернувши бічні краї. Обсмажуємо рулети на рослинному маслі до золотистої скоринки з обох сторін.
Рулет з сулугуні з зеленню слід подавати на стіл відразу ж після приготування.
Курячий рулет з зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо духовку до 210°С. Дно дека для випічки змащуємо маслом. Куряче філе надрізаємо навпіл і розкриваємо на кшталт книги, після чого приправляємо його сіллю і перцем з обох сторін.

Бекон нарізаємо і обсмажуємо до хрускоту, знімаємо його з вогню, а на витопившемся після смаження жиру готуємо свіжий шпинат протягом 2 хвилин. Обсмажений шпинат кладемо в чашу блендера і збиваємо з усіма видами сирів, беконом, сіллю і перцем. Отриману начинку викладаємо на куряче філе і звертаємо його в рулет. Фіксуємо рулет зубочистками і занурюємо в яєчні білки, після чого обвалюємо в хлібній паніровці. Запікаємо курячі рулети 25-30 хвилин, а потім посипаємо їх сиром і виливаємо на деко соус, повертаємо куру під гриль ще на 2-3 хвилини.
Аналогічним чином готується і м'ясний рулет з зеленню, правда час випікання м'яса слід збільшити на 7-10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет з червоною рибою
Рулет з червоної риби - оригінальна закуска для святкового або фуршетного столу. Таке цікаве і смачне блюдо, ми впевнені, нікого з гостей не залишить

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька

Курячий рулет з сиром
Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету

Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,

Лаваш з сиром і зеленню
Лаваш з сиром і зеленню - чудова закуска, яку можна подати до святкового столу або просто використовувати в якості перекусу. До сиру і зелені можна

Рулет з печінки
На святковому столі безперечно виграшно виглядають в якості закуски різноманітні рулети. Найчастіше рулети готують з м'яса, але сьогодні ми