Рулет з червоною рибою
Оригінальною і потрібною закускою на святковому столі може стати закуска-рулет з червоної риби. Просте у приготуванні блюдо виглядає ошатно і здатне підкорити своїм смаком кого завгодно.
Інгредієнти:
авокадо - 1 шт.;
сік 1/2 лимона;
червона риба - 200 г;
крем-сир - 200 г;
кріп;
сіль, перець.
Приготування
Авокадо розрізаємо вздовж навпіл і видаляємо кісточку. М'якоть очищаємо від шкірки і нарізаємо крупною соломкою. Поливаємо скибочки авокадо лимонним соком, щоб вони не почали чорніти.
На стіл кладемо лист плівки і викладаємо на нього шматки сьомги внапуск. Поверх шару риби розподіляємо крем-сир а з одного краю викладаємо смугу з шматочків авокадо. Солимо і перчимо начинку, посипаємо все кропом. За допомогою плівки щільно згортаємо рибу в рулет і кладемо рулет в холодильник на 1 годину. Після закінчення часу, залишки плівки акуратно знімаємо, а рулет розрізаємо на порційні шматочки.
Інгредієнти:
лаваш - 2 аркуша;
сметана - 150 г;
цедра 1 лимона;
зелень;
копчена сьомга - 120 г;
салатний цибуля - 1 шт.;
томат - 1 шт.;
огірок - 1 шт.;
рукола - пучок;
сіль, перець.
Приготування
Сметану змішуємо з лимонною цедрою, нарізаною зеленню, сіллю і перцем. Розподіляємо готовий соус з листом лаваша і викладаємо на нього подушку з руколи. Поверх рукколи рівним шаром розподіляємо салатний цибулю, який попередньо слід обдати окропом. Далі на лаваш кладеться риба, тонкі скибочки огірків і томатів. Готову страву можна згортати в рулет і залишити хвилин на 40-50 в холодильнику, щоб рулет добре просочився. Далі страву можна нарізати на порції і викладати на сервірувальне блюдо.
Інгредієнти:
Для млинців:
борошно - 1 ст.;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль - 1/4 ч. ложки;
яйця - 3 шт.;
молоко - 2 ст.;
розтоплене вершкове масло - 2 ст. ложки.
Для рулетів:
крем-сир - 1 ст.;
кріп;
копчена сьомга - 200 г;
червоний цибуля - 1 шт.
Приготування
Інгредієнти для тіста змішуємо і обсмажуємо млинці до золотистого кольору з обох сторін. Крем-сир змішуємо з подрібненою зеленню, солимо і перчимо за смаком. Червоний цибулю ріжемо невеликими півкільцями.
Розподіляємо сирну масу по одному з млинців, зверху кладемо скибочки сьомги і цибулю. Звертаємо блін в рулет і нарізаємо на порційні шматочки. Кожен з шматочків фіксуємо за допомогою зубочистки.
Сирний рулет з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Авокадо розрізаємо вздовж навпіл і видаляємо кісточку. М'якоть очищаємо від шкірки і нарізаємо крупною соломкою. Поливаємо скибочки авокадо лимонним соком, щоб вони не почали чорніти.
На стіл кладемо лист плівки і викладаємо на нього шматки сьомги внапуск. Поверх шару риби розподіляємо крем-сир а з одного краю викладаємо смугу з шматочків авокадо. Солимо і перчимо начинку, посипаємо все кропом. За допомогою плівки щільно згортаємо рибу в рулет і кладемо рулет в холодильник на 1 годину. Після закінчення часу, залишки плівки акуратно знімаємо, а рулет розрізаємо на порційні шматочки.
Рулети з лаваша з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Сметану змішуємо з лимонною цедрою, нарізаною зеленню, сіллю і перцем. Розподіляємо готовий соус з листом лаваша і викладаємо на нього подушку з руколи. Поверх рукколи рівним шаром розподіляємо салатний цибулю, який попередньо слід обдати окропом. Далі на лаваш кладеться риба, тонкі скибочки огірків і томатів. Готову страву можна згортати в рулет і залишити хвилин на 40-50 в холодильнику, щоб рулет добре просочився. Далі страву можна нарізати на порції і викладати на сервірувальне блюдо.
Млинцевий рулет з червоною рибою
Інгредієнти:
Для млинців:
Для рулетів:
Приготування
Інгредієнти для тіста змішуємо і обсмажуємо млинці до золотистого кольору з обох сторін. Крем-сир змішуємо з подрібненою зеленню, солимо і перчимо за смаком. Червоний цибулю ріжемо невеликими півкільцями.
Розподіляємо сирну масу по одному з млинців, зверху кладемо скибочки сьомги і цибулю. Звертаємо блін в рулет і нарізаємо на порційні шматочки. Кожен з шматочків фіксуємо за допомогою зубочистки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Закуска з сьомги
Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших
Курячий рулет з сиром
Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету
Рулет з лаваша з грибами
Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,
Лаваш з сиром і зеленню
Лаваш з сиром і зеленню - чудова закуска, яку можна подати до святкового столу або просто використовувати в якості перекусу. До сиру і зелені можна
Рулет з зеленню
В якості закуски на святковому столі дуже добре подавати різноманітні рулети. Готувати рулети можна з чого завгодно - млинці або лаваш, сьомга або