Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з червоною рибою

Рулет з червоною рибою

17-03-2015, 18:26
2 501
Рулет з червоною рибою
Оригінальною і потрібною закускою на святковому столі може стати закуска-рулет з червоної риби. Просте у приготуванні блюдо виглядає ошатно і здатне підкорити своїм смаком кого завгодно.

Сирний рулет з червоною рибою


Інгредієнти:

  • авокадо - 1 шт.;

  • сік 1/2 лимона;

  • червона риба - 200 г;

  • крем-сир - 200 г;

  • кріп;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Авокадо розрізаємо вздовж навпіл і видаляємо кісточку. М'якоть очищаємо від шкірки і нарізаємо крупною соломкою. Поливаємо скибочки авокадо лимонним соком, щоб вони не почали чорніти.
    На стіл кладемо лист плівки і викладаємо на нього шматки сьомги внапуск. Поверх шару риби розподіляємо крем-сир а з одного краю викладаємо смугу з шматочків авокадо. Солимо і перчимо начинку, посипаємо все кропом. За допомогою плівки щільно згортаємо рибу в рулет і кладемо рулет в холодильник на 1 годину. Після закінчення часу, залишки плівки акуратно знімаємо, а рулет розрізаємо на порційні шматочки.

    Рулети з лаваша з червоною рибою


    Інгредієнти:

  • лаваш - 2 аркуша;

  • сметана - 150 г;

  • цедра 1 лимона;

  • зелень;

  • копчена сьомга - 120 г;

  • салатний цибуля - 1 шт.;

  • томат - 1 шт.;

  • огірок - 1 шт.;

  • рукола - пучок;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Сметану змішуємо з лимонною цедрою, нарізаною зеленню, сіллю і перцем. Розподіляємо готовий соус з листом лаваша і викладаємо на нього подушку з руколи. Поверх рукколи рівним шаром розподіляємо салатний цибулю, який попередньо слід обдати окропом. Далі на лаваш кладеться риба, тонкі скибочки огірків і томатів. Готову страву можна згортати в рулет і залишити хвилин на 40-50 в холодильнику, щоб рулет добре просочився. Далі страву можна нарізати на порції і викладати на сервірувальне блюдо.

    Млинцевий рулет з червоною рибою


    Інгредієнти:
    Для млинців:

  • борошно - 1 ст.;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • яйця - 3 шт.;

  • молоко - 2 ст.;

  • розтоплене вершкове масло - 2 ст. ложки.


  • Для рулетів:

  • крем-сир - 1 ст.;

  • кріп;

  • копчена сьомга - 200 г;
  • Рулет з червоною рибою

  • червоний цибуля - 1 шт.


  • Приготування
    Інгредієнти для тіста змішуємо і обсмажуємо млинці до золотистого кольору з обох сторін. Крем-сир змішуємо з подрібненою зеленню, солимо і перчимо за смаком. Червоний цибулю ріжемо невеликими півкільцями.
    Розподіляємо сирну масу по одному з млинців, зверху кладемо скибочки сьомги і цибулю. Звертаємо блін в рулет і нарізаємо на порційні шматочки. Кожен з шматочків фіксуємо за допомогою зубочистки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з крабових паличок
    Рулет з крабових паличок
    Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
    Закуска з сьомги
    Закуска з сьомги
    Закуски з риби здатні прикрасити як святковий, так і повсякденний стіл. Варіантів їх приготування досить багато, тут все залежить від ваших
    Курячий рулет з сиром
    Курячий рулет з сиром
    Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету
    Рулет з лаваша з грибами
    Рулет з лаваша з грибами
    Рулет з лаваша з грибами - чудова ситна закуска на святковий стіл. Давайте детально розглянемо, як зробити такі рулетики з додаванням курячого філе,
    Лаваш з сиром і зеленню
    Лаваш з сиром і зеленню
    Лаваш з сиром і зеленню - чудова закуска, яку можна подати до святкового столу або просто використовувати в якості перекусу. До сиру і зелені можна
    Рулет з зеленню
    Рулет з зеленню
    В якості закуски на святковому столі дуже добре подавати різноманітні рулети. Готувати рулети можна з чого завгодно - млинці або лаваш, сьомга або