Гаряча закуска у вигляді курячого філе з сиром, може готуватися в двох різних варіаціях. В рамках першої варіації основою для рулету може стати саме філе, оборачивающее сирну начинку, а в рамках другий - додатковий інгредієнт, який виконує роль "конверта" для нашого рулету, наприклад, лаваш, млинець або рисовий папір. У цій статті ми розглянемо рецепти обох видів апетитної закуски.
Як приготувати курячий рулет з сиром в духовці?
Інгредієнти: плавлений сир - 225 г; часник сушений - 3/4 ч. ложки; гриби - 250 г; гострий перець - 1 шт.; філе куряче - 4 шт.; вершкове масло - 2 ст. ложки; ріпчаста цибуля - 1 шт.; овочева сальса - 4 ст. ложки; твердий сир - 100 г; кефір - 1 склянка; хлібна паніровка. Приготування На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю з грибами до м'якості. Змішуємо пасеровку з овочевою сальсою і подрібненим гострим перцем.
Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, щоб утворилася "книжка". Злегка відбиваємо краю курячого філе, а також солимо і перчимо їх з обох сторін. У кишеньку кладемо порцію твердого та плавленого сиру і овочевої начинки з грибами. Загортаємо краю курки і фіксуємо їх зубочистками. Занурюємо куру у кефір, обвалюємо в паніровці і кладемо на деко для запікання.
Курячий рулет з грибами і плавленим сиром повинен готуватися при 180 градусах 35-45 хвилин.
Рецепт курячого рулету з сиром
Інгредієнти: куряче філе - 2 шт.; соус барбекю; гострий соус; сіль, перець - за смаком; крем-сир - 250 г; кріп - 1 пучок; цедра 1/2 лимона; лаваш, або яєчна папір для ролів; селера - 1 стебло; морква - 1 шт. Приготування Куряче філе очистити від плівок, промиваємо і заливаємо водою. Відварюємо курятину, не забувши посолити воду в процесі готування. Відварене філе охолодити, після чого розбираємо на волокна. Перемішуємо курку з будь-яким віддається перевага кількістю гострого соусу і соусу барбекю.
Моркву і селеру миємо й нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо
подрібнені овочі з крем-сиром, лимонною цедрою і кропом.
На невеликий лист лаваша або спеціальну яєчну обгортку для ролів, кладемо порцію овочів з сиром, а поруч викладаємо курятину. Згортаємо рулет і обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної скоринки. Зменшити калорійність страви можна. Для цього, рулети викладіть на деко для запікання і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Приємним доповненням до рулетів стане келих прохолодного напою.