Вернуться назад Распечатать

Курячий рулет з сиром

Курячий рулет з сиром
Гаряча закуска у вигляді курячого філе з сиром, може готуватися в двох різних варіаціях. В рамках першої варіації основою для рулету може стати саме філе, оборачивающее сирну начинку, а в рамках другий - додатковий інгредієнт, який виконує роль "конверта" для нашого рулету, наприклад, лаваш, млинець або рисовий папір. У цій статті ми розглянемо рецепти обох видів апетитної закуски.

Як приготувати курячий рулет з сиром в духовці?


Інгредієнти:

  • плавлений сир - 225 г;

  • часник сушений - 3/4 ч. ложки;

  • гриби - 250 г;

  • гострий перець - 1 шт.;

  • філе куряче - 4 шт.;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • овочева сальса - 4 ст. ложки;

  • твердий сир - 100 г;

  • кефір - 1 склянка;

  • хлібна паніровка.


  • Приготування
    На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю з грибами до м'якості. Змішуємо пасеровку з овочевою сальсою і подрібненим гострим перцем.
    Куряче філе розрізаємо вздовж навпіл, щоб утворилася "книжка". Злегка відбиваємо краю курячого філе, а також солимо і перчимо їх з обох сторін. У кишеньку кладемо порцію твердого та плавленого сиру і овочевої начинки з грибами. Загортаємо краю курки і фіксуємо їх зубочистками. Занурюємо куру у кефір, обвалюємо в паніровці і кладемо на деко для запікання.
    Курячий рулет з грибами і плавленим сиром повинен готуватися при 180 градусах 35-45 хвилин.

    Рецепт курячого рулету з сиром


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • соус барбекю;

  • гострий соус;

  • сіль, перець - за смаком;

  • крем-сир - 250 г;

  • кріп - 1 пучок;

  • цедра 1/2 лимона;

  • лаваш, або яєчна папір для ролів;

  • селера - 1 стебло;

  • морква - 1 шт.


  • Приготування
    Куряче філе очистити від плівок, промиваємо і заливаємо водою. Відварюємо курятину, не забувши посолити воду в процесі готування. Відварене філе охолодити, після чого розбираємо на волокна. Перемішуємо курку з будь-яким віддається перевага кількістю гострого соусу і соусу барбекю.
    Моркву і селеру миємо й нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо
    Курячий рулет з сиром
    подрібнені овочі з крем-сиром, лимонною цедрою і кропом.
    На невеликий лист лаваша або спеціальну яєчну обгортку для ролів, кладемо порцію овочів з сиром, а поруч викладаємо курятину. Згортаємо рулет і обсмажуємо її на рослинній олії до рум'яної скоринки. Зменшити калорійність страви можна. Для цього, рулети викладіть на деко для запікання і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
    Приємним доповненням до рулетів стане келих прохолодного напою.