Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет із курячого філе

Рулет із курячого філе

19-03-2015, 16:24
7 993
Рулет із курячого філе
Різноманітні м'ясні рулети займають почесне місце на святковому столі, адже вони не лише смачні, але ще й оригінально виглядають. Зараз ми вам підкажемо рецепти приготування рулетів з курячої грудки.

Рулет із курячого філе


Інгредієнти:

  • куряча грудка - 1 кг;

  • сирокопчений бекон - 8 смужок;

  • сир гауда - 100 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • кріп - 20 г;

  • чорний мелений перець, сіль;

  • вершки 20%-ної жирності - 200 мл


  • Приготування
    Куряче філе миємо, обсушуємо, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо, щоб вийшов пласт товщиною близько 1 см. Трохи підсолюємо і посипаємо перцем. Сир нарізаємо брусочками, половинку болгарського перцю - смужками. На філе кладемо кріп, перець, сир і згортаємо рулет. Обертаємо його смужками бекону. Таким чином формуємо та інші рулети. На сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо рулети і обсмажуємо на сильному вогні з усіх боків. Половину болгарського перцю нарізаємо кубиками, викладаємо в сковороду до рулетів. Вогонь зменшуємо, вливаємо вершки, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Подавати рулети можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

    Рулет із курячого філе курки


    Інгредієнти:

  • курячі грудки - 4 шт.;

  • шинка - 200 г;

  • твердий сир - 200 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • панірувальні сухарі - 3 ст. ложки;

  • рослинне масло - 100 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Куряче філе відбиваємо з 2 сторін і солимо. Шинку нарізаємо соломкою, сир тремо на дрібній тертці і змішуємо з шинкою. Викладаємо начинку на відбивні. Збиваємо яйця, кожну відбивну згортаємо рулетом, обвалюємо його в борошні і вмочаємо в яйці, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Курячі рулети обсмажуємо на олії до появи скоринки. Потім перекладаємо рулети на змащений маслом деко і відправляємо в духовку, нагріту до 200 градусів. Готуємо рулетики хвилин 10.

    Курячий рулет з грудки


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 3 шт.;

  • волоські горіхи - 1 склянка;

  • майонез - 100 г;

  • сирі жовтки - 2 шт.;

  • кріп - 1 пучок;

  • петрушка - 1 пучок;

  • розмарин - щіпка;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Куряче філе миємо, обсушуємо і акуратно відбиваємо. Філе солимо, перчимо і змащуємо половиною майонезу. Отримані курячі відбивні викладаємо один на одного внахлест - повинен вийти один пласт. Тепер готуємо начинку: подрібнюємо горіхи, зелень, додаємо залишився майонез, пучок розмарину і все це перемішуємо. Викладаємо отриману масу рівним шаром на відбите м'ясо. Згортаємо рулет, обв'язуємо його ниткою і викладаємо у форму для запікання. Жовтки збиваємо з додаванням щіпки солі і обмазуємо рулет. Запікаємо близько 50 хвилин при 180 градусах. Готовий м'ясний рулет із курячого філе ріжемо скибочками.

    Мармуровий рулет із курячого філе


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 800 г;

  • мелена паприка - 1 ст. ложка;

  • швидкорозчинний желатин - 30 г;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • чорний мелений перець - щіпка;

  • суміш італійських трав - 1 ч. ложка;

  • часник - 3 зубчики.
  • Рулет із курячого філе


    Приготування
    Промите і обсушенное куряче філе нарізаємо шматочками, додаємо сіль, спеції, желатин, подрібнений часник і перемішуємо. Викладаємо підготовлену масу в рукав для запікання, надаємо форму рулету, випускаємо повітря і зав'язуємо рукав з обох сторін. Поміщаємо рулет у форму для запікання і при температурі 180 градусів і випікаємо 50 хвилин. Після цього рулет виймаємо з духовки, даємо йому охолонути при кімнатній температурі, а потім мінімум на 6 годин поміщаємо в холодильник. І тільки після цього знімаємо рукав для запікання. Застиглий рулет нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
    Рулети з желатином
    Рулети з желатином
    Рулети з желатином - це просте холодець з м'яса, риби і т. д., тільки має форму рулетиків. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цієї закуски,
    Рулети з курячого філе
    Рулети з курячого філе
    Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
    Рулет з курагою
    Рулет з курагою
    Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька
    Курячий рулет з сиром
    Курячий рулет з сиром
    Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету