Рулет із курячого філе

Рулет із курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо, щоб вийшов пласт товщиною близько 1 см. Трохи підсолюємо і посипаємо перцем. Сир нарізаємо брусочками, половинку болгарського перцю - смужками. На філе кладемо кріп, перець, сир і згортаємо рулет. Обертаємо його смужками бекону. Таким чином формуємо та інші рулети. На сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо рулети і обсмажуємо на сильному вогні з усіх боків. Половину болгарського перцю нарізаємо кубиками, викладаємо в сковороду до рулетів. Вогонь зменшуємо, вливаємо вершки, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Подавати рулети можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Рулет із курячого філе курки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відбиваємо з 2 сторін і солимо. Шинку нарізаємо соломкою, сир тремо на дрібній тертці і змішуємо з шинкою. Викладаємо начинку на відбивні. Збиваємо яйця, кожну відбивну згортаємо рулетом, обвалюємо його в борошні і вмочаємо в яйці, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Курячі рулети обсмажуємо на олії до появи скоринки. Потім перекладаємо рулети на змащений маслом деко і відправляємо в духовку, нагріту до 200 градусів. Готуємо рулетики хвилин 10.
Курячий рулет з грудки
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо і акуратно відбиваємо. Філе солимо, перчимо і змащуємо половиною майонезу. Отримані курячі відбивні викладаємо один на одного внахлест - повинен вийти один пласт. Тепер готуємо начинку: подрібнюємо горіхи, зелень, додаємо залишився майонез, пучок розмарину і все це перемішуємо. Викладаємо отриману масу рівним шаром на відбите м'ясо. Згортаємо рулет, обв'язуємо його ниткою і викладаємо у форму для запікання. Жовтки збиваємо з додаванням щіпки солі і обмазуємо рулет. Запікаємо близько 50 хвилин при 180 градусах. Готовий м'ясний рулет із курячого філе ріжемо скибочками.
Мармуровий рулет із курячого філе
Інгредієнти:

Приготування
Промите і обсушенное куряче філе нарізаємо шматочками, додаємо сіль, спеції, желатин, подрібнений часник і перемішуємо. Викладаємо підготовлену масу в рукав для запікання, надаємо форму рулету, випускаємо повітря і зав'язуємо рукав з обох сторін. Поміщаємо рулет у форму для запікання і при температурі 180 градусів і випікаємо 50 хвилин. Після цього рулет виймаємо з духовки, даємо йому охолонути при кімнатній температурі, а потім мінімум на 6 годин поміщаємо в холодильник. І тільки після цього знімаємо рукав для запікання. Застиглий рулет нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо

Рулети з желатином
Рулети з желатином - це просте холодець з м'яса, риби і т. д., тільки має форму рулетиків. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цієї закуски,

Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І

Рулет з курагою
Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька

Курячий рулет з сиром
Курячий рулет з сиром - чудова гаряча закуска до святкового столу. Його можна зробити у двох варіантах: у першому випадку основою самого рулету