Рулет з курагою
Рулети з курагою досить оригінальні, незважаючи на те, чи буде це здобний або м'ясний рулет. Курага є відмінною і пікантною начинкою, як для м'ясних рулетів , так і для солодких. Рецептів їх безліч, з деякими з них ми зараз вас познайомимо.
Інгредієнти:
телятина - 500 г;
чорнослив - 12 шт.;
курага - 8 шт.;
сир твердий - 100 г;
сіль - 1/2 ст. ложки;
сода - 1/3 ч. ложки;
цукор -1/2 ч. ложки;
мелений перець.
Приготування
М'ясо миємо і робимо в ньому надрізи. Надаємо шматку м'яса форму прямокутника і відбиваємо його молотком, через плівку. Потім відбивну натираємо сумішшю з перцю, солі, цукру та соди. Ставимо м'ясо в холодильник на дві години. Після цього викладаємо зверху на м'ясо, сир натертий на тертку, не доходячи до краю, потім викладаємо чорнослив і курагу. Звернемо це все в рулет і пов'язуємо ниткою чи можна сколоти шпажками. Загортаємо наш рулет у фольгу і запікаємо в духовці 40 - 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
свинина - 500 р.;
курага - 50 р.;
сіль, перець чорний мелений.
Приготування
Для рулету не обов'язково брати м'ясо цілим великим шматком. Відмінно підійдуть невеликі шматки плоскої форми, зручно взяти кілька таких шматочків і з'єднати їх в рулет. М'ясо відбивати як для відбивних тут не потрібно.
Отже, беремо м'ясо миємо, обсушуємо і викладаємо на фольгу для запікання, солимо і перчимо. Зверху викладаємо курагу. Щільно згортаємо рулет і загортаємо у фольгу блискучою стороною назовні. Кладемо рулет в сковороду, наливаємо на дно сковороди трохи води. І запікаємо рулети в духовці до готовності, час залежить від розміру нашого рулету, знадобиться приблизно годину - півтора. Воду в сковороду підливаємо по мірі википання. Температура в духовці повинна бути 180 градусів.
Інгредієнти:
сир - 200 г;
яйця - 1 шт.;
цукор - 1/2 склянки;
сода 1/2 ч. ложки;
масло вершкове - 100 г;
борошно - 2 склянки;
курага - 200 г;
цукрова пудра.
Приготування
Курагу добре помиємо і заливаємо окропом. Сир розминаємо, змішуємо з цукром, додаємо яйце і соду. Гарненько перемішуємо і додаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто однорідної консистенції. Ставимо в холодильник на 35 хвилин. Тим часом нарізаємо шматочками курагу.
Охолоджене тісто розгортаємо в пласт товщиною один сантиметр, викладаємо зверху курагу, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні тіста. Звертаємо рулетом. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів, деко застеляємо папером для випічки і викладаємо на нього рулет, швом донизу. Випікаємо в духовці 35-40 хвилин. Готовий рулет охолодити і присипати цукровою пудрою.
Рулет з курагою і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо і робимо в ньому надрізи. Надаємо шматку м'яса форму прямокутника і відбиваємо його молотком, через плівку. Потім відбивну натираємо сумішшю з перцю, солі, цукру та соди. Ставимо м'ясо в холодильник на дві години. Після цього викладаємо зверху на м'ясо, сир натертий на тертку, не доходячи до краю, потім викладаємо чорнослив і курагу. Звернемо це все в рулет і пов'язуємо ниткою чи можна сколоти шпажками. Загортаємо наш рулет у фольгу і запікаємо в духовці 40 - 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Рецепт м'ясного рулету з курагою
Інгредієнти:
Приготування
Для рулету не обов'язково брати м'ясо цілим великим шматком. Відмінно підійдуть невеликі шматки плоскої форми, зручно взяти кілька таких шматочків і з'єднати їх в рулет. М'ясо відбивати як для відбивних тут не потрібно.
Отже, беремо м'ясо миємо, обсушуємо і викладаємо на фольгу для запікання, солимо і перчимо. Зверху викладаємо курагу. Щільно згортаємо рулет і загортаємо у фольгу блискучою стороною назовні. Кладемо рулет в сковороду, наливаємо на дно сковороди трохи води. І запікаємо рулети в духовці до готовності, час залежить від розміру нашого рулету, знадобиться приблизно годину - півтора. Воду в сковороду підливаємо по мірі википання. Температура в духовці повинна бути 180 градусів.
Сирний рулет з курагою
Інгредієнти:
Приготування
Курагу добре помиємо і заливаємо окропом. Сир розминаємо, змішуємо з цукром, додаємо яйце і соду. Гарненько перемішуємо і додаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто однорідної консистенції. Ставимо в холодильник на 35 хвилин. Тим часом нарізаємо шматочками курагу.
Охолоджене тісто розгортаємо в пласт товщиною один сантиметр, викладаємо зверху курагу, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні тіста. Звертаємо рулетом. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів, деко застеляємо папером для випічки і викладаємо на нього рулет, швом донизу. Випікаємо в духовці 35-40 хвилин. Готовий рулет охолодити і присипати цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке
Як приготувати бісквітний рулет?
Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
Солодкі рулети
Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам