Як приготувати бісквітний рулет?
Пропонуємо вашій увазі кілька смачних рецептів бісквітних рулетів. Приготувати їх не складе праці навіть недосвідченій господині. Смачний бісквітний рулет стане відмінним доповненням до чашки ароматної кави або чаю. А ще з ним можна вирушити в гості і здивувати всіх своїми кулінарними здібностями! Як спекти бісквітний рулет? Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування рулетів з бісквіту, а ви виберіть для себе найбільш підходящий і прийнятний!
Приготувати рулет з бісквітного тіста з сиром простіше простого, він не займе у вас багато часу, але зате виходить шалено смачним - пальчики оближете!
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка;
борошно - 4 ст. ложки;
какао - 1 ч. ложка.
Для крему:
сир - 250 г;
курага - 100 г;
цукор - 3 ст. ложки.
Приготування
Для приготування бісквітного рулету беремо глибоку посуд, розбиваємо туди яйця, додаємо цукор і гарненько збиваємо міксером до отримання пухкої, однорідної піни. Окремо змішуємо розпушувач з борошном і акуратно всипаємо в яєчну масу. Потім беремо форму для випічки, застеляємо папером і виливаємо отримане тісто. Додаємо какао порошок і за допомогою виделки робимо шоколадний малюнок. Далі ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо бісквіт протягом 15 хвилин при температурі 200 градусів. По закінченню часу, дістаємо готовий бісквіт з духовки і залишаємо остигати. Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки сирний крем. Для цього беремо сир, додаємо до нього цукор і ретельно збиваємо. Курагу нарізаємо кубиками і змішати з сирною масою. Коли наш бісквіт повністю охолоне, акуратно перевертаємо його на іншу сторону і гарненько намазуємо сирним кремом.
Звертаємо його в рулет і прибираємо на кілька годин у холодильник, щоб крем добре застиг і закріпив готовий рулет в доданому положенні йому. Не минуло й години, а швидкий бісквітний рулет вже красується у вас на столі. Якщо часу на готування у вас зовсім обмаль, то можете просто промазати готовий бісквіт вареним згущеним молоком, тоді у вас вийде бісквітний рулет з вареним згущеним молоком. Приємного вам чаювання!
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка;
мука - 4 ст. ложки.
Для заварного крему:
яйце - 1 шт.;
цукор - 2 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
молоко - 05 л;
вершкове масло.
Приготування
Як приготувати бісквітний рулет ми з вами вже розглянули, тому робимо його за описаним вище рецептом, залишаємо остигати, а самі приступаємо до приготування заварного крему. Для цього беремо каструльку (не емальовану), розбиваємо яйце, додаємо цукор, борошно і тепле молоко. Ставимо суміш на слабкий вогонь і постійно помішуємо. Не доводячи до кипіння, чекаємо поки крем загусне і швидко знімаємо його з вогню. Додаємо вершкове масло і ваніль за смаком. Гарненько перемішуємо.
Потім беремо наш корж і змащуємо заварним кремом. Далі щільно загортаємо його так, щоб шов виявився внизу, і ставимо на кілька годин в холодильник.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка;
мука - 4 ст. ложки.
Для начинки:
сир - 300 г;
сметана - 150 г;
цукор - 2 ст. ложки;
банан - 1 шт.
Приготування
Заздалегідь печемо бісквітний корж і починаємо робити крем. Для цього беремо сир, сметану, цукор і перемішуємо до однорідності. Готовий корж змащуємо кремом, з одного краю кладемо очищений банан і щільно загортаємо в рулет. Кладемо в холодильник швом вниз, щоб рулет не розвернувся. Банановий рулет готовий, можна пити чай!
Бісквітний рулет з сирним кремом
Приготувати рулет з бісквітного тіста з сиром простіше простого, він не займе у вас багато часу, але зате виходить шалено смачним - пальчики оближете!
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Для приготування бісквітного рулету беремо глибоку посуд, розбиваємо туди яйця, додаємо цукор і гарненько збиваємо міксером до отримання пухкої, однорідної піни. Окремо змішуємо розпушувач з борошном і акуратно всипаємо в яєчну масу. Потім беремо форму для випічки, застеляємо папером і виливаємо отримане тісто. Додаємо какао порошок і за допомогою виделки робимо шоколадний малюнок. Далі ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо бісквіт протягом 15 хвилин при температурі 200 градусів. По закінченню часу, дістаємо готовий бісквіт з духовки і залишаємо остигати. Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки сирний крем. Для цього беремо сир, додаємо до нього цукор і ретельно збиваємо. Курагу нарізаємо кубиками і змішати з сирною масою. Коли наш бісквіт повністю охолоне, акуратно перевертаємо його на іншу сторону і гарненько намазуємо сирним кремом.
Звертаємо його в рулет і прибираємо на кілька годин у холодильник, щоб крем добре застиг і закріпив готовий рулет в доданому положенні йому. Не минуло й години, а швидкий бісквітний рулет вже красується у вас на столі. Якщо часу на готування у вас зовсім обмаль, то можете просто промазати готовий бісквіт вареним згущеним молоком, тоді у вас вийде бісквітний рулет з вареним згущеним молоком. Приємного вам чаювання!
Бісквітний рулет з заварним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заварного крему:
Приготування
Як приготувати бісквітний рулет ми з вами вже розглянули, тому робимо його за описаним вище рецептом, залишаємо остигати, а самі приступаємо до приготування заварного крему. Для цього беремо каструльку (не емальовану), розбиваємо яйце, додаємо цукор, борошно і тепле молоко. Ставимо суміш на слабкий вогонь і постійно помішуємо. Не доводячи до кипіння, чекаємо поки крем загусне і швидко знімаємо його з вогню. Додаємо вершкове масло і ваніль за смаком. Гарненько перемішуємо.
Потім беремо наш корж і змащуємо заварним кремом. Далі щільно загортаємо його так, щоб шов виявився внизу, і ставимо на кілька годин в холодильник.
Бісквітний рулет з бананом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Заздалегідь печемо бісквітний корж і починаємо робити крем. Для цього беремо сир, сметану, цукор і перемішуємо до однорідності. Готовий корж змащуємо кремом, з одного краю кладемо очищений банан і щільно загортаємо в рулет. Кладемо в холодильник швом вниз, щоб рулет не розвернувся. Банановий рулет готовий, можна пити чай!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
Торт з апельсинами
Торт з апельсинами - чудовий десерт, який прикрасить будь-яке свято, хоч день народження, хоч ювілей. Варіантів створення цього ласощі досить багато.
Рулет з варенням
Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,
Солодкі рулети
Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший
Банановий рулет
Банановий рулет - чудова випічка для вечірнього чаювання в сімейному колі. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів цієї популярної
Шоколадно-банановий рулет
Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити