Шоколадно-банановий рулет
Так як шоколад ідеально поєднується практично з усіма фруктами, десерти, з подібним поєднанням, вже давно перейшли в розряд класичних. Саме одним з таких рецептів ми і хотіли поділитись з вами в цій статті.
Інгредієнти:
Для рулету:
вершкове масло - 25 г;
борошно - 45 г;
яєчні білки - 120 г;
яєчні жовтки - 120 г;
какао-порошок - 20 г;
вода - 10 г;
цукор - 80 г;
кукурудзяна мука - 10 г;
банан - 1 шт.
Для крему:
вершковий сир - 250 г;
шоколад - 90 г;
молоко - 4 ст. ложки.
Приготування
Жовтки збиваємо з половиною цукру до білого кольору, після чого додаємо до жовткової суміші розведений у холодній воді какао-порошок.
Яєчні білки з допомогою міксера збиваємо з другою половиною цукру і кукурудзяним борошном до утворення м'яких піків. Отриману повітряну масу змішати з жовтками, вводячи її по одній порції за раз. Тепер змішуємо яйця з просіяним борошном і розтопленим вершковим маслом. Отримане тісто розподіляємо по покритому пергаментом деку і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Через 15 хвилин бісквітну основу можна буде витягти з духовки і залишити остигати.
Для крему шоколад розтоплюємо з молоком і збиваємо до однорідної маси з вершковим сиром. Отриманий крем рівним шаром розподіляємо по поверхні остиглого бісквіта . Вздовж одного з країв бісквіта розкладаємо шматочки банана і згортаємо рулет. Через 3-4 години шоколадно-банановий рулет з сирним кремом буде готовий до подачі.
Інгредієнти:
Для рулету:
яйця - 4 шт.;
цукрова пудра - 6 ст. ложок;
борошно - 5 ст. ложок;
порошок для випічки - 2 ч. ложки;
лимонна цедра - 1 ч. ложка;
какао-порошок - 2 ст. ложки.
Для крему:
яйце - 1 шт.;
цукрова пудра - 6 ст. ложок;
молоко - 2 ч. ложки;
банан - 1 шт.;
вершкове масло - 120 р.
Приготування
Яйця дочиста збиваємо з цукровою пудрою. Додаємо в яєчну суміш лимонну цедру, какао-порошок а також просіяне з порошком для випічки борошно. Отримане тісто розподіляємо по покритий пекарської папером дека і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин. Даємо бісквітної основі охолонути.
Яйце, молоко і цукор збиваємо разом і підігріваємо на водяній бані. Додаємо в заварену суміш пюрированний банан і м'яке вершкове масло. Збиваємо крем віночком дочиста і покриваємо їм готовий бісквіт. Звертаємо шоколадний рулет з бананом і залишаємо просочитися 2-3 години в холодильнику. Остиглий рулет можна посипати цукровою пудрою або какао-порошком.
Експрес-рецепт шоколадно - бананових рулетів не зажадає від вас практично ніяких зусиль. Прості і смачні порційні рулетики ідеально підійдуть до чашки кави або чаю.
Інгредієнти:
чорний шоколад - 55 г;
молочний шоколад - 30 г;
банани - 3 шт.;
рисовий папір - 6 шт.;
кешью - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
рослинне масло - 500 мл;
цукрова пудра - 1 ст. ложка.
Приготування
Чорний і молочний шоколад подрібнюємо в крихту з допомогою блендера або ножа. Аналогічним чином подрібнюємо і горіхи. Банани розрізаємо навпіл поперек, а отриманий половинки ріжемо уздовж. Листи рисового паперу змочують у холодній воді, на один з країв викладаємо доріжку з подрібненого шоколаду, горіхів, а зверху розміщуємо половинку банана. Згортаємо рулет і фіксуємо краю паперу збитим яйцем. Обсмажуємо рулети у фритюрі, розігрів масло до температури близько 160 градусів. Рум'яні рулети дістаємо, перекладаємо на паперову серветку, щоб прибрати надлишки жиру, а потім посипаємо цукровою пудрою перед подачею.
Рецепт шоколадно-бананового рулету
Інгредієнти:
Для рулету:
Для крему:
Приготування
Жовтки збиваємо з половиною цукру до білого кольору, після чого додаємо до жовткової суміші розведений у холодній воді какао-порошок.
Яєчні білки з допомогою міксера збиваємо з другою половиною цукру і кукурудзяним борошном до утворення м'яких піків. Отриману повітряну масу змішати з жовтками, вводячи її по одній порції за раз. Тепер змішуємо яйця з просіяним борошном і розтопленим вершковим маслом. Отримане тісто розподіляємо по покритому пергаментом деку і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Через 15 хвилин бісквітну основу можна буде витягти з духовки і залишити остигати.
Для крему шоколад розтоплюємо з молоком і збиваємо до однорідної маси з вершковим сиром. Отриманий крем рівним шаром розподіляємо по поверхні остиглого бісквіта . Вздовж одного з країв бісквіта розкладаємо шматочки банана і згортаємо рулет. Через 3-4 години шоколадно-банановий рулет з сирним кремом буде готовий до подачі.
Шоколадний рулет з банановим кремом
Інгредієнти:
Для рулету:
Для крему:
Приготування
Яйця дочиста збиваємо з цукровою пудрою. Додаємо в яєчну суміш лимонну цедру, какао-порошок а також просіяне з порошком для випічки борошно. Отримане тісто розподіляємо по покритий пекарської папером дека і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хвилин. Даємо бісквітної основі охолонути.
Яйце, молоко і цукор збиваємо разом і підігріваємо на водяній бані. Додаємо в заварену суміш пюрированний банан і м'яке вершкове масло. Збиваємо крем віночком дочиста і покриваємо їм готовий бісквіт. Звертаємо шоколадний рулет з бананом і залишаємо просочитися 2-3 години в холодильнику. Остиглий рулет можна посипати цукровою пудрою або какао-порошком.
Шоколадно-банановий рулет за 15 хвилин
Експрес-рецепт шоколадно - бананових рулетів не зажадає від вас практично ніяких зусиль. Прості і смачні порційні рулетики ідеально підійдуть до чашки кави або чаю.
Інгредієнти:
Приготування
Чорний і молочний шоколад подрібнюємо в крихту з допомогою блендера або ножа. Аналогічним чином подрібнюємо і горіхи. Банани розрізаємо навпіл поперек, а отриманий половинки ріжемо уздовж. Листи рисового паперу змочують у холодній воді, на один з країв викладаємо доріжку з подрібненого шоколаду, горіхів, а зверху розміщуємо половинку банана. Згортаємо рулет і фіксуємо краю паперу збитим яйцем. Обсмажуємо рулети у фритюрі, розігрів масло до температури близько 160 градусів. Рум'яні рулети дістаємо, перекладаємо на паперову серветку, щоб прибрати надлишки жиру, а потім посипаємо цукровою пудрою перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадно-банановий крем
Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його
Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.
Шоколадний рулет
Як зробити смачний десерт за короткий проміжок часу? Це питання займає багатьох господинь. Відповідь на нього ми дамо у цій статті розповімо вам про
Банановий рулет
Банановий рулет - чудова випічка для вечірнього чаювання в сімейному колі. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів цієї популярної
Рулет з печива
Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий