Шоколадно-банановий крем
Крем на основі бананів і шоколаду - не самий дієтичний, але, безумовно, один з найсмачніших варіантів для доповнення улюблених десертів. Готувати шоколадний крем з бананами зовсім не складно і навіть швидко, тому такий варіант підходить на випадок, якщо вам терміново необхідно додати родзинку солодкого страви.
Приготування цього крему займає лічені секунди, але перед використанням його необхідно охолодити не менше 2 годин.
Інгредієнти:
кокосове молоко - 3/4 ст.;
мигдальне молоко - 1 ст.;
арахісове масло - 3/4 ст.;
банан - 1 шт.;
чорний шоколад - 100 г;
цукровий сироп - за смаком;
ванільний ароматизатор.
Приготування
З'єднуємо обидва види молока. Банан пюрируем з допомогою заглибного блендера або простий вилки. Додаємо до банановому пюре арахісове масло, молочну суміш і цукровий сироп . Чорний шоколад розтоплюємо на водяній бані і вводимо його в основу для крему. Збиваємо все віночком до однорідності, потім додаємо цукровий сироп і трохи ванілі або ванільного ароматизатора. Перекладаємо крем в герметичний контейнер і залишаємо остудиться на кілька годин.
Інгредієнти:
молоко - 450 мл;
яєчні жовтки - 6 шт;
цукор - 100 г;
борошно - 50 р;
шоколад - 150 г;
вершки - 100 мл;
банан - 1 шт.
Приготування
Банан очистити і пюрируем. Яєчні жовтки збиваємо з цукром дочиста (на цій піде від 3 до 5 хвилин). Додаємо в жовткову суміш борошно і заливаємо все теплим молоком, також постійно помішуючи, щоб яйця не згорнулися. Поки ще гаряче молоко, додаємо до нього стружку з шоколаду і при постійному помішуванні чекаємо, поки він розтане. Доповнюємо крем банановим пюре і використовуємо за призначенням.
Інгредієнти:
вершки - 1 ст.;
суха суміш для гарячого шоколаду - 1/2 ст.;
натуральний ароматизатор "банан".
Приготування
Перед тим, як приготувати шоколадно-банановий крем, миску, в якій будемо збивати вершки, кладемо в морозильну камеру хвилин на 15 щоб вершки легше вспенивались. Виставляємо міксер на максимальну швидкість і жирні вершки збиваємо до загустіння, близько 2 хвилин. Тепер залишається лише додати суху суміш для гарячого шоколаду, ароматизатор, а потім вимісити все, щоб не було грудочок. Подібний крем підходить для зовнішньої декорації тортів і капкейків.
Шоколадно-банановий крем для торта c арахісовим маслом
Приготування цього крему займає лічені секунди, але перед використанням його необхідно охолодити не менше 2 годин.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо обидва види молока. Банан пюрируем з допомогою заглибного блендера або простий вилки. Додаємо до банановому пюре арахісове масло, молочну суміш і цукровий сироп . Чорний шоколад розтоплюємо на водяній бані і вводимо його в основу для крему. Збиваємо все віночком до однорідності, потім додаємо цукровий сироп і трохи ванілі або ванільного ароматизатора. Перекладаємо крем в герметичний контейнер і залишаємо остудиться на кілька годин.
Шоколадний крем з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Банан очистити і пюрируем. Яєчні жовтки збиваємо з цукром дочиста (на цій піде від 3 до 5 хвилин). Додаємо в жовткову суміш борошно і заливаємо все теплим молоком, також постійно помішуючи, щоб яйця не згорнулися. Поки ще гаряче молоко, додаємо до нього стружку з шоколаду і при постійному помішуванні чекаємо, поки він розтане. Доповнюємо крем банановим пюре і використовуємо за призначенням.
Рецепт збитого шоколадно-бананового крему
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати шоколадно-банановий крем, миску, в якій будемо збивати вершки, кладемо в морозильну камеру хвилин на 15 щоб вершки легше вспенивались. Виставляємо міксер на максимальну швидкість і жирні вершки збиваємо до загустіння, близько 2 хвилин. Тепер залишається лише додати суху суміш для гарячого шоколаду, ароматизатор, а потім вимісити все, щоб не було грудочок. Подібний крем підходить для зовнішньої декорації тортів і капкейків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Банановий рулет
Банановий рулет - чудова випічка для вечірнього чаювання в сімейному колі. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів цієї популярної
Шоколадно-банановий рулет
Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити
Шоколадний мус - рецепт
Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій