Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Шоколадний мус без яєць

Шоколадний мус без яєць

18-01-2015, 20:53
1 697
Шоколадний мус без яєць
Як правило, всілякі муси готують з використанням яєць. Але цей продукт не всі люди можуть вживати. Ми ж вам зараз розповімо, як приготувати смачний шоколадний мус без яєць. Готувати його дуже швидко і просто, а результат перевершить всі ваші очікування.

Рецепт шоколадного мусу без яєць


Інгредієнти:

  • гіркий шоколад - 300 г;

  • молоко соєве - 100 г;

  • молоко кокосове - 100 г;

  • стружка кокосова - 50 р.


  • Приготування
    Шоколад ламаємо на шматочки і розтоплюємо його на водяній бані. Додаємо соєве і кокосове молоко, кокосову стружку, перемішуємо і гарненько все це збиваємо міксером. Все, шоколадний мус без яєць готовий, розкладаємо його по креманкам і подаємо до столу.

    Легкий шоколадний мус без яєць


    Інгредієнти:

  • гіркий шоколад - 200 г;

  • вершки 30 %-ної жирності - 300 мл


  • Приготування
    Шоколад ламаємо на шматочки, складаємо його в миску і розтоплюємо на водяній бані. Вершки збиваємо до пишноти, виливаємо в них розтоплений шоколад і акуратно перемішуємо. Після цього розкладаємо мус по креманкам і прибираємо в холодильник на півгодини, щоб він набув більш щільну консистенцію. Після чого відразу подаємо до столу.

    Як зробити шоколадний мус без яєць?


    Інгредієнти:

  • чорний шоколад - 300 г;

  • желатин - 5 г;

  • молоко - 150 мл;

  • вершки - 500 мл;

  • подрібнені горіхи, кокосова стружка - за смаком.


  • Приготування
    Желатин замочуємо в 50 мл холодного молока. Залишилося молоко нагріваємо, кладемо в нього шматочки шоколаду і перемішуємо, поки шоколад не розплавиться. Додаємо набряклий желатин і перемішуємо. Збиваємо вершки до загустіння і змішуємо їх з шоколадною сумішшю. Перемішуємо зверху вниз до однорідного стану. Отриманою масою наповнюємо формочки і прибираємо в холодильник приблизно на півгодини. Готовий мус можна посипати кокосовою стружкою або меленими горіхами.

    Шоколадний мус без яєць з ягодами


    Інгредієнти:

  • заморожені банани - 2 шт.;

  • банани свіжі - 1 шт.;

  • какао - 2 ст. ложки;

  • Шоколадний мус без яєць

  • мигдальне молоко - 4 ст. ложки;

  • кокосове масло - 1 ст. ложка;

  • кленовий сироп - 1 ст. ложка;

  • полуниця - 100 р.


  • Приготування
    Замороженим бананам даємо трохи підтанути, а потім нарізаємо кубиками. Змішуємо заморожені банани, мигдальне молоко, какао, кокосова олія і кленовий сироп. Гарненько все збиваємо за допомогою блендера. Розкладаємо отриману масу по креманкам, зверху викладаємо нарізану кубиками банан і полуницю. Відразу ж подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Банановий мус
    Банановий мус
    Банановий мус - ніжне ласощі, яке володіє всіма якостями, щоб сподобатися і дітям, і дорослим. Готувати його дуже легко, головне - дати йому
    Шоколадний десерт
    Шоколадний десерт
    Існує величезна безліч десертів. Один з їх видів - шоколадні ласощі, шанувальників у яких хоч відбавляй. Хочете приготувати таку смакоту будинку, тим
    Молочний пудинг
    Молочний пудинг
    Пудинг - це ніжне і легке ласощі, яке відмінно підходить для сніданку. Основою його приготування є молоко. Ось про рецепти молочного пудингу ми
    Шоколадно-банановий крем
    Шоколадно-банановий крем
    Крем з бананів і шоколаду - відмінне доповнення для улюблених десертів, хоча і далеко не дієтичне. Давайте розглянемо декілька варіантів його
    Шоколадний пиріг рецепт
    Шоколадний пиріг рецепт
    Шоколадний пиріг - це смачне ласощі, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей і домочадців. Його можна подати до чашки гарячого шоколаду або
    Шоколадний мус - рецепт
    Шоколадний мус - рецепт
    Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій