Як правило, всілякі муси готують з використанням яєць. Але цей продукт не всі люди можуть вживати. Ми ж вам зараз розповімо, як приготувати смачний шоколадний мус без яєць. Готувати його дуже швидко і просто, а результат перевершить всі ваші очікування.
Рецепт шоколадного мусу без яєць
Інгредієнти: гіркий шоколад - 300 г; молоко соєве - 100 г; молоко кокосове - 100 г; стружка кокосова - 50 р. Приготування Шоколад ламаємо на шматочки і розтоплюємо його на водяній бані. Додаємо соєве і кокосове молоко, кокосову стружку, перемішуємо і гарненько все це збиваємо міксером. Все, шоколадний мус без яєць готовий, розкладаємо його по креманкам і подаємо до столу.
Легкий шоколадний мус без яєць
Інгредієнти: гіркий шоколад - 200 г; вершки 30 %-ної жирності - 300 мл Приготування Шоколад ламаємо на шматочки, складаємо його в миску і розтоплюємо на водяній бані. Вершки збиваємо до пишноти, виливаємо в них розтоплений шоколад і акуратно перемішуємо. Після цього розкладаємо мус по креманкам і прибираємо в холодильник на півгодини, щоб він набув більш щільну консистенцію. Після чого відразу подаємо до столу.
Як зробити шоколадний мус без яєць?
Інгредієнти: чорний шоколад - 300 г; желатин - 5 г; молоко - 150 мл; вершки - 500 мл; подрібнені горіхи, кокосова стружка - за смаком. Приготування Желатин замочуємо в 50 мл холодного молока. Залишилося молоко нагріваємо, кладемо в нього шматочки шоколаду і перемішуємо, поки шоколад не розплавиться. Додаємо набряклий желатин і перемішуємо. Збиваємо вершки до загустіння і змішуємо їх з шоколадною сумішшю. Перемішуємо зверху вниз до однорідного стану. Отриманою масою наповнюємо формочки і прибираємо в холодильник приблизно на півгодини. Готовий мус можна посипати кокосовою стружкою або меленими горіхами.
Шоколадний мус без яєць з ягодами
Інгредієнти: заморожені банани - 2 шт.; банани свіжі - 1 шт.; какао - 2 ст. ложки; мигдальне молоко - 4 ст. ложки; кокосове масло - 1 ст. ложка; кленовий сироп - 1 ст. ложка; полуниця - 100 р. Приготування Замороженим бананам даємо трохи підтанути, а потім нарізаємо кубиками. Змішуємо заморожені банани, мигдальне молоко, какао, кокосова олія і кленовий сироп. Гарненько все збиваємо за допомогою блендера. Розкладаємо отриману масу по креманкам, зверху викладаємо нарізану кубиками банан і полуницю. Відразу ж подаємо до столу.