Банановий мус
Банановий мус - дуже легкий, ніжний і незвичайний природний десерт, який обов'язково сподобається вашим дітям. А якщо замінити в рецепті на цукор мед, мус перетворитися на цілком дієтичне ласощі. Можна побалувати себе навіть після вечері. Насолоджуйтесь!
Інгредієнти:
банани очищені - 500 г;
цукор - 150 г;
желатин - 20 г;
сік лимона - 1 ст. ложка;
вода - 2 ст.
Приготування
Желатин заливаємо 3/4 склянки холодної води і замочуємо 20 хвилин. Зайву рідину зливаємо. Банани ріжемо на шматочки і збиваємо блендером з лимонним соком.
Стакан води з чвертю доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо, помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин. Додаємо набряклий желатин і виливаємо цю суміш до бананів. Збиваємо блендером і розкладаємо по силіконових формочках. Можна використовувати і звичайні, тільки їх попередньо необхідно змастити олією.
Мус з бананів повинен простояти в холодильнику всю ніч. Перед подачею можна прикрасити збитими вершками, тертим шоколадом або горішками. Зберігати готовий десерт, якщо його відразу не знищили домочадці, краще на холоді.
Інгредієнти:
банани - 3 шт.;
ківі - 1 шт.;
сир - 220 г;
білок яєчний - 3 шт.;
йогурт натуральний - 1 ст.;
желатин - 15 г;
кориця - 2 щіпки;
сіль - 1 щіпка;
цукор - за смаком.
Приготування
Банани збиваємо блендером. Желатин витримуємо 20 хвилин в невеликій кількості води. Після змішуємо його з сиром, йогуртом і цукром. Даємо настоятися 15 хвилин.
Окремо збиваємо білки з сіллю до міцної піни, поступово вводимо бананове пюре і корицю. Викладаємо в креманки спочатку сирну, а зверху бананову суміш. Відправляємо на кілька годин на холод. Перед подачею прикрашаємо часточками ківі.
Інгредієнти:
банани - 3 шт.;
вершки - 15 ст.;
яйця - 6 шт.;
шоколад гіркий - 2 плитки;
цукор - 100 г;
лікер банановий - 2 ст. ложки.
Приготування
Яєчні жовтки розтираємо з половиною цукру до тих пір, поки вони не посвітлішають. Збиваємо вершки, вони повинні збільшитися в об'ємі в півтора рази. На водяній бані розтоплюємо шоколад. Обережно змішуємо його з вершками, жовтками і лікером. Банани розминаємо виделкою і додаємо до суміші. Вводимо збиті з цукром в міцну піну білки. Акуратно перемішуємо і розкладаємо по креманкам. Ставимо на пару годин в холодильник. Готовий десерт дуже схожий на м'яке шоколадно-бананове морозиво.
Інгредієнти:
банани - 2 шт.;
молоко - 500 мл;
крохмаль кукурудзяний - 40 г;
цукор - 5 ст. ложок.
Приготування
Молоко виливаємо в каструльку, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Крохмаль змішуємо з цукром і розвести невеликою кількістю теплого молока. Виливаємо цю суміш до основного молока, прибираємо вогонь і помішуємо, поки крохмаль не розбухне. Після з'єднуємо суміш з банановим пюре, розкладаємо по креманкам і витримуємо 2 години в холодильнику.
Банановий мус - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Желатин заливаємо 3/4 склянки холодної води і замочуємо 20 хвилин. Зайву рідину зливаємо. Банани ріжемо на шматочки і збиваємо блендером з лимонним соком.
Стакан води з чвертю доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо, помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин. Додаємо набряклий желатин і виливаємо цю суміш до бананів. Збиваємо блендером і розкладаємо по силіконових формочках. Можна використовувати і звичайні, тільки їх попередньо необхідно змастити олією.
Мус з бананів повинен простояти в холодильнику всю ніч. Перед подачею можна прикрасити збитими вершками, тертим шоколадом або горішками. Зберігати готовий десерт, якщо його відразу не знищили домочадці, краще на холоді.
Сирно-банановий мус
Інгредієнти:
Приготування
Банани збиваємо блендером. Желатин витримуємо 20 хвилин в невеликій кількості води. Після змішуємо його з сиром, йогуртом і цукром. Даємо настоятися 15 хвилин.
Окремо збиваємо білки з сіллю до міцної піни, поступово вводимо бананове пюре і корицю. Викладаємо в креманки спочатку сирну, а зверху бананову суміш. Відправляємо на кілька годин на холод. Перед подачею прикрашаємо часточками ківі.
Як приготувати шоколадно-банановий мус?
Інгредієнти:
Приготування
Яєчні жовтки розтираємо з половиною цукру до тих пір, поки вони не посвітлішають. Збиваємо вершки, вони повинні збільшитися в об'ємі в півтора рази. На водяній бані розтоплюємо шоколад. Обережно змішуємо його з вершками, жовтками і лікером. Банани розминаємо виделкою і додаємо до суміші. Вводимо збиті з цукром в міцну піну білки. Акуратно перемішуємо і розкладаємо по креманкам. Ставимо на пару годин в холодильник. Готовий десерт дуже схожий на м'яке шоколадно-бананове морозиво.
Простий рецепт бананового мусу
Інгредієнти:
Приготування
Молоко виливаємо в каструльку, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Крохмаль змішуємо з цукром і розвести невеликою кількістю теплого молока. Виливаємо цю суміш до основного молока, прибираємо вогонь і помішуємо, поки крохмаль не розбухне. Після з'єднуємо суміш з банановим пюре, розкладаємо по креманкам і витримуємо 2 години в холодильнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Легкі десерти
Легкі десерти - це смачні і корисні страви, які сподобається як дорослим, так і дітям. В них міститься мінімум калорій, і вони володіють освіжаючим
Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
Сирно-банановий пиріг
Якщо ви любите піч солодкі булочки, торти і пироги, то ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як приготувати сирно-банановий пиріг, який припаде до
Банановий пиріг рецепт
Якщо ваша сім'я дуже любить банани, то пропонуємо вам приготувати для них десерт - банановий пиріг. Для створення цього дивного ласощі вам