Рулет з бананом
Звичайно, приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, воно вимагає відповідних навичок і базових умінь створення кондитерських виробів. Однак, якщо ви володієте останніми, то рецепти з нашої статті стануть знахідкою у вашій кулінарній книзі. Як приготувати рулет з бананом читайте нижче.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця - 4 шт.;
борошно - 1 ст.;
цукор - 1 ст.;
какао порошок - 2 ст. ложки.
Для крему:
згущене молоко (варене) - 1 банку.
Для начинки:
банан.
Приготування
Яєчні жовтки відділяємо від білків: половину цукру збиваємо з жовтками, а половину - з білками. Останні потрібно збити в піну. Тепер обережно з'єднайте обидві суміші яєчні і, постійно помішуючи, потихеньку додаємо попередньо просіяне борошно.
Тісто ділимо на дві половини і одну з них змішуємо з какао-порошком.
Деко застеляємо папером для випічки, на яку товстими лініями наносимо малюнок плям жирафа з допомогою простого олівця.
Тісто без какао переливаємо в кондитерський мішок і повторюємо обведення вже з його допомогою.
Ставимо тісто схопитися в духовці 2-3 хвилини при 180 градусах, а потім заливаємо все шоколадної частиною. Випікаємо бісквіт 15-20 хвилин при 180 градусах.
Потім перекладаємо корж на рушник, змащуємо згущеним молоком викладаємо скибочки банана. Звертаємо бісквітний рулет з бананом і згущеним молоком і залишаємо його охолонути.
Ось і все наш бісквітний рулетик "Жираф" з бананом готовий!
Інгредієнти:
цукор - 125 г;
борошно - 125 г;
яйця - 3 шт.;
варене згущене молоко - 200 г;
банани - 2 шт.;
вершки для збивання - 100 мл;
цукрова пудра;
шоколад - 10 р.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром за допомогою міксера 10 хвилин - у результаті у вас повинна вийти легка маса з гострими піками. Обережно помішуючи повітряну яєчну масу, підсипаємо до неї попередньо просіяне борошно. Виливаємо тісто на деко (30х20 см, покрите пергаментним папером) і випікаємо при 180 градусах 10 хвилин. Звертаємо гарячий корж за допомогою вологого рушника (не забудьте видалити пергамент із зворотного боку коржа) і залишаємо повністю охолонути. Остиглий рулет обережно розгортаємо, змащуємо згущеним молоком. Вершки збиваємо і розподіляємо їх поверх згущеного молока. Вінчаємо десерт банановими шматочками і згортаємо рулет назад.
Прикрашаємо рулет залишками згущеного молока, тертим шоколадом і цукровою пудрою.
Рецепт шоколадного рулету «Жираф» з бананом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для начинки:
Приготування
Рецепт бісквітного рулету з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром за допомогою міксера 10 хвилин - у результаті у вас повинна вийти легка маса з гострими піками. Обережно помішуючи повітряну яєчну масу, підсипаємо до неї попередньо просіяне борошно. Виливаємо тісто на деко (30х20 см, покрите пергаментним папером) і випікаємо при 180 градусах 10 хвилин. Звертаємо гарячий корж за допомогою вологого рушника (не забудьте видалити пергамент із зворотного боку коржа) і залишаємо повністю охолонути. Остиглий рулет обережно розгортаємо, змащуємо згущеним молоком. Вершки збиваємо і розподіляємо їх поверх згущеного молока. Вінчаємо десерт банановими шматочками і згортаємо рулет назад.
Прикрашаємо рулет залишками згущеного молока, тертим шоколадом і цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бісквітний торт зі згущеним молоком
Любите згущене молоко? Тоді пропонуємо спекти чудовий бісквітний торт з цими ласощами. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних рецептів
Як приготувати бісквітний рулет?
Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно
Солодкі рулети
Солодкий рулет являє собою різновид бісквітного тістечка. З яєць, цукру і борошна випікають тонкий бісквіт, промащують кремом, джемом або інший
Банановий рулет
Банановий рулет - чудова випічка для вечірнього чаювання в сімейному колі. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів цієї популярної
Рулет з печива
Рецепти без випічки - чудовий вихід для молодої господині, коли зовсім немає часу на готування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати чудовий
Шоколадно-банановий рулет
Шоколад - це смачне ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Він чудово поєднується з різними фруктами. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити