Солодкі рулети

Рецепт солодкого рулету зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати солодкий рулет. Отже, спочатку готуємо всі необхідні продукти. Для цього какао з'єднуємо зі згущеним молоком і перемішуємо. Чорнослив промиваємо і заливаємо водою. Окремо збиваємо міксером яйця з цукром до утворення пишної піни. Продовжуючи збивати, додаємо соду і просіяне борошно. Тепер виливаємо тісто на змащене рослинним маслом деко, надаємо рівну форму і випікаємо солодкий рулет в духовці до готовності в гарячій духовці.
Потім перекладаємо бісквіт на пергамент, швидко змащуємо згущеним молоком, викладаємо в довільному порядку чорнослив, згортаємо рулетом, загортаємо в рушник і прибираємо остуджуватися на деякий час в холодильник. Після цього нарізаємо ласощі невеликими шматочками, за бажанням посипаємо цукровою пудрою і подаємо на стіл.
Рецепт солодкого рулету з лаваша
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Для приготування домашнього солодкого рулету, беремо пачку сиру і викладаємо його миску, додаємо яйце і додаємо за смаком цукор. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції. На столі розкладаємо лист лавашу, змащуємо її рослинним маслом, а зверху в різних місцях викладаємо кілька пластинок вершкового масла.
Після цього рівномірно розподіляємо сирну масу і акуратно звертаємо лаваш в рулет. Далі переходимо до приготування заправки: збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану і все добре перемішуємо. Духовку заздалегідь запалюємо, прогріваємо до 200 градусів.
Невелике деко змащуємо вершковим або рослинним маслом, викладаємо наш рулет, а зверху акуратно і рівномірно заливаємо його заправкою і відправляємо ласощі в духовку приблизно на 40 хвилин. Після закінчення часу, розрізаємо готовий солодкий рулет з лаваша на шматочки, викладаємо їх на блюдо і поллємо за бажанням полуничним варенням.
Рецепт солодкого рулету з повидлом
Інгредієнти:
густе повидло або джем - за смаком.
Для бісквіта:

Пропонуємо ще один варіант, як зробити солодкий рулет. Яйця гарненько розтираємо з цукром і збиваємо міксером до пишної маси. Потім поступово додаємо борошно і акуратно перемішуємо круговими рухами зверху в низ. Духовку заздалегідь нагріваємо до 200 градусів. Деко застеляємо папером для випічки змащуємо маслом і виливаємо на нього наше тісто, розмазуючи його рівномірно по всій поверхні. Тепер прибираємо деко в гарячу духовку і випікаємо до готовності.
Далі акуратно перекладаємо гарячий бісквіт на лляне рушник, посипане цукром, пергамент знімаємо, і звертаємо корж в рулет. Після цього відкладаємо вбік для повного охолодження, потім розгортаємо, прибираємо рушник, намазуємо бісквіт густим повидлом і знову загортаємо. Зверху прикрашаємо десерт за вашим бажанням і прибираємо ласощі на всю ніч у холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке

Рулет з курагою
Курага - корисний і смачний сухофрукт, який часто використовують в приготуванні різних страв і напоїв. І сьогодні ми розповімо, як зробити рулети з

Рулет з бананом
Приготування бісквітних рулетів - заняття не з простих, яке вимагає наявність відповідних навичок та вмінь в кондитерській справі. Однак, якщо ви все

Як приготувати бісквітний рулет?
Бісквітний рулет - відмінний десерт до приходу гостей або ж до звичайного сімейного чаювання. Його легко піч, а начинку можна підібрати абсолютно

Рулет з варенням
Рулет з варенням - смачна і соковита добавка до чаю або ранкової кухлику кави. Якщо ви любите солодке, то спробуйте спекти цей десерт. Він простий,

Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: