Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою, а гості лише здивуються вашої швидкості і кулінарним здібностям.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 1 упаковка;
м'ясний фарш - 600 г;
цибулина - 05 шт.;
сир - 50 г;
спеції.
Приготування
Заздалегідь дістаємо листи листкового тіста з морозилки і залишаємо їх розморожуватися. Потім скріплюємо листи тесту між собою і розкачуємо тісто по ширині, в одному напрямку. М'ясний фарш перемішуємо з подрібненим луком і укладаємо цю начинку рівномірним шаром на тісто, залишивши приблизно 10 сантиметрів країв вільними. Приправляємо спеціями, посипаємо зверху тертим сиром, звертаємо туго рулетом, защипивая краю і роблячи проколи вилкою. Перекладаємо все на деко і відправляємо на 30 хвилин у гарячу духовку. Готовий м'ясний рулет з листкового тіста трохи охолоджуємо, нарізаємо на порції і посипаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто - 500 г;
яблука - 500 г;
мигдаль - 50 г;
цукор - 100 г;
вершкове масло - 1 ст. ложки;
кориця - 1 ч. ложка.
Приготування
Для приготування рулету з листкового дріжджового тіста, яблука промиваємо, чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо кубиками і тушкуємо на вершковому маслечко протягом 5-7 хвилин.
Цим часом подрібнюємо горіхи і додаємо їх до фруктів. Кладемо за смаком цукор, корицю, перемішуємо і готуємо ще 3 хвилинки. Готове листкове тісто розгортаємо в пласт, викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її і згортаємо рулет.
Деко застеляємо папером для випічки, або промазуємо гарненько маслом. Викладаємо на нього наш рулетик і ставимо його в гарячу духовку. Випікаємо ласощі протягом 35 хвилин, а потім обережно виймаємо його, даємо трохи охолонути й нарізаємо листковий рулет з горіхами на порції.
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
сир - 200 г;
яйце - 2 шт.;
цукор - 100 г;
манка - 3 ст. ложки.
Приготування
Яйця ретельно розтираємо з цукром і збиваємо міксером до пишноти. Потім викладаємо сир, додаємо трохи манки і перемішуємо. Тісто розгортаємо і на перший лист намазуємо начинку. Накриваємо все другим листом і знову покриваємо начинкою. Тепер загортаємо тісто в рулет і випікаємо до готовності в духовці.
Інгредієнти:
тісто листкове - 500 г;
яйце - 2 шт.;
мак - 2 ст.;
цукор - 2 ст.;
вода - 05 ст.
Приготування
Отже, починаємо приготування рулету з начинки. Мак заздалегідь промиваємо, перекладаємо в глибоку металеву миску, заливаємо водою, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Варимо хвилин 5 після чого знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо його настоюватися ще приблизно 10 хвилин.
Після цього відкидаємо мак на сито), даючи стекти залишкам води. Знову перекладаємо його в мисочку, засипаємо цукром, або поливаємо медом. Все ретельно перемішуємо і пропускаємо 2-3 рази через м'ясорубку. Далі переходимо до формування листкових рулетів.
Готове тісто попередньо розморожуємо, після чого розкачуємо його в тонкий пласт. В окремій каструлі кип'ятимо воду, висипаємо в неї трохи цукру і чекаємо повного його розчинення. Приготовленим сиропом промазуємо розкатане тісто і зверху викладаємо рівномірно по всій поверхні щільним шаром макову начинку.
Звертаємо все в рулет і нарізаємо невеликими шматочками. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Деко для випікання збризкуємо холодною водою і викладаємо на нього рулетики. Жовтки відділяємо від білків, збиваємо желточки виделкою і змащуємо кожен шматочок. Відправляємо деко в духовку і випікаємо ласощі 30 хвилин.
М'ясний рулет в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Заздалегідь дістаємо листи листкового тіста з морозилки і залишаємо їх розморожуватися. Потім скріплюємо листи тесту між собою і розкачуємо тісто по ширині, в одному напрямку. М'ясний фарш перемішуємо з подрібненим луком і укладаємо цю начинку рівномірним шаром на тісто, залишивши приблизно 10 сантиметрів країв вільними. Приправляємо спеціями, посипаємо зверху тертим сиром, звертаємо туго рулетом, защипивая краю і роблячи проколи вилкою. Перекладаємо все на деко і відправляємо на 30 хвилин у гарячу духовку. Готовий м'ясний рулет з листкового тіста трохи охолоджуємо, нарізаємо на порції і посипаємо свіжою зеленню.
Листковий рулет з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рулету з листкового дріжджового тіста, яблука промиваємо, чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо кубиками і тушкуємо на вершковому маслечко протягом 5-7 хвилин.
Цим часом подрібнюємо горіхи і додаємо їх до фруктів. Кладемо за смаком цукор, корицю, перемішуємо і готуємо ще 3 хвилинки. Готове листкове тісто розгортаємо в пласт, викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її і згортаємо рулет.
Деко застеляємо папером для випічки, або промазуємо гарненько маслом. Викладаємо на нього наш рулетик і ставимо його в гарячу духовку. Випікаємо ласощі протягом 35 хвилин, а потім обережно виймаємо його, даємо трохи охолонути й нарізаємо листковий рулет з горіхами на порції.
Листковий рулет з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Яйця ретельно розтираємо з цукром і збиваємо міксером до пишноти. Потім викладаємо сир, додаємо трохи манки і перемішуємо. Тісто розгортаємо і на перший лист намазуємо начинку. Накриваємо все другим листом і знову покриваємо начинкою. Тепер загортаємо тісто в рулет і випікаємо до готовності в духовці.
Рулет з маком з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Отже, починаємо приготування рулету з начинки. Мак заздалегідь промиваємо, перекладаємо в глибоку металеву миску, заливаємо водою, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Варимо хвилин 5 після чого знімаємо з плити, накриваємо кришкою і залишаємо його настоюватися ще приблизно 10 хвилин.
Після цього відкидаємо мак на сито), даючи стекти залишкам води. Знову перекладаємо його в мисочку, засипаємо цукром, або поливаємо медом. Все ретельно перемішуємо і пропускаємо 2-3 рази через м'ясорубку. Далі переходимо до формування листкових рулетів.
Готове тісто попередньо розморожуємо, після чого розкачуємо його в тонкий пласт. В окремій каструлі кип'ятимо воду, висипаємо в неї трохи цукру і чекаємо повного його розчинення. Приготовленим сиропом промазуємо розкатане тісто і зверху викладаємо рівномірно по всій поверхні щільним шаром макову начинку.
Звертаємо все в рулет і нарізаємо невеликими шматочками. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Деко для випікання збризкуємо холодною водою і викладаємо на нього рулетики. Жовтки відділяємо від білків, збиваємо желточки виделкою і змащуємо кожен шматочок. Відправляємо деко в духовку і випікаємо ласощі 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з ковбасою
Рулет з ковбасою - прекрасна закуска, яку можна подати і на фуршетний стіл, і на сімейну вечерю з будь-яким гарніром. У нашій статті ми зібрали
Листкове тісто з сиром
Хочете здивувати близьких смачною домашньою випічкою? Тоді зробіть дивовижні булочки з листкового тіста з сиром. А наші цікаві та оригінальні рецепти
Рулет з яблуками
Рулети бувають самими різними: м'ясними, овочевими, солодкими. І зараз ми розповімо, як приготувати чудовий рулет з яблуками. Таке смачне ласощі
Листковий пиріг з яблуками
Зараз, коли готове тісто можна купити в будь-якому супермаркеті, готувати чудову випічку стало набагато простіше. І сьогодні ми поділимося з вами
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити