Листкове тісто з сиром
Хочете пригостити своїх рідних або гостей смачною домашньою випічкою? Тоді приготуйте для них оригінальні і смачні булочки з листкового тіста з сиром з описаних нижче рецептами.
Інгредієнти:
тісто листкове бездріжджове - 500 г;
сир - 300 г;
куряче яйце - 1 шт.;
кунжут - за смаком;
цукрова пудра;
вершки - 20 мл
Приготування
Беремо готове листкове тісто заздалегідь розморожуємо його, розгортаємо в тоненький пласт і ріжемо на прямокутники. Сир шаткуємо тонкими смужками і викладаємо кожну пластину на шматочок тіста. Зверху накриваємо ще одним шаром тіста, щільно защипуємо краю і скручуємо слойки спіралькою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, деко скроплюємо водою і викладаємо на неї наші булочки. У яйця акуратно відокремлюємо жовток, змішуємо його з вершками і промазуємо слойки цією сумішшю, посипаючи кунжутом. Випікаємо приблизно хвилин 20. Готове тісто з сиром злегка прикрашаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!
Інгредієнти:
маргарин - 100 г;
сметана - 3 ст. ложки;
сода - щіпка;
борошно - 1 ст.
Для начинки:
плавлений сирок - 2 шт.;
цибулина - 3 шт.;
яйце - 3 шт.
Приготування
Отже, із зазначених інгредієнтів замішуємо круте тісто і прибираємо його на 20 хвилин у холодильник. Тим часом подрібнюємо цибулю, злегка підсмажуємо його на сковороді, додаємо сирі курячі яйця і тертий плавлений сирок . Тісто ділимо на 2 частини, розкачуємо в тонкі пласти. На один шматочок викладаємо рівномірно начинку і накриваємо другим шаром тесту. Гарненько защипуємо краї пирога і запікаємо його в духовці до готовності.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 500 г;
сир адигейський 300 г;
яйце - 2 шт.;
ячний жовток -1 шт.;
масло вершкове - 100 г;
зелень кропу;
спеції.
Приготування
Адигейський сир викладаємо в миску і гарненько розтираємо виделкою до отримання дрібної крихти. Потім додаємо сирі яйця, солимо за смаком і ретельно перемішуємо. Зелень кропу промиваємо, подрібнюємо і додаємо до начинки. Розморожене заздалегідь тісто розділяємо на 3 рівні частини і розкачуємо кожну смужки шириною 10 см, а завдовжки - близько 40 див. Охолоджене вершкове масло натираємо на тертку і викладаємо на середину кожної смуги. Зверху покриваємо всі приготовленої начинкою, акуратно складаємо смугу навпіл і робимо защипи. Точно також чинимо з іншими двома смужками.
Потім беремо 3 одержані ковбаски, туго з'єднуємо їх з одного краю, акуратно заплітаємо у косу і закріплюємо краю. Змащуємо рулетик яєчним жовтком і запікаємо 25 хвилин в розігрітій духовці. Ось і все, листкове тісто з адигейський сиром готово!
Інгредієнти:
Для тіста:
кефір - 1 склянка;
борошно - 2 ст.;
сіль і цукор - за смаком.
Для начинки:
сир - 300 г;
яйце - 1 шт.;
зелень.
Приготування
Отже, давайте спочатку зробимо з вами начинку. Для цього сир натираємо на крупній тертці, додаємо сире куряче яйце, подрібнену свіжу зелень і ретельно перемішуємо. Кефір з'єднуємо з цукровим піском і сіллю, поступово підсипаємо пшеничне борошно і замішуємо гладке тісто пружне, яке прибираємо на 40 хвилин у тепле місце.
Потім ділимо його на 2 рівні частини, розкачуємо кожну в пласт, змащуємо вершковим маслом, звертаємо в рулет і прибираємо для охолодження на 30 хвилин у холодильник. Після цього відрізаємо ножем невеликі шматочки, формуємо з них квадратики, викладаємо в середину начинку і загортаємо трикутником. Обсмажуємо слойки на сковороді в рослинному маслечко до рум'яного кольору.
Листкове бездріжджове тісто з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Беремо готове листкове тісто заздалегідь розморожуємо його, розгортаємо в тоненький пласт і ріжемо на прямокутники. Сир шаткуємо тонкими смужками і викладаємо кожну пластину на шматочок тіста. Зверху накриваємо ще одним шаром тіста, щільно защипуємо краю і скручуємо слойки спіралькою.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, деко скроплюємо водою і викладаємо на неї наші булочки. У яйця акуратно відокремлюємо жовток, змішуємо його з вершками і промазуємо слойки цією сумішшю, посипаючи кунжутом. Випікаємо приблизно хвилин 20. Готове тісто з сиром злегка прикрашаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!
Листкове тісто з плавленим сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, із зазначених інгредієнтів замішуємо круте тісто і прибираємо його на 20 хвилин у холодильник. Тим часом подрібнюємо цибулю, злегка підсмажуємо його на сковороді, додаємо сирі курячі яйця і тертий плавлений сирок . Тісто ділимо на 2 частини, розкачуємо в тонкі пласти. На один шматочок викладаємо рівномірно начинку і накриваємо другим шаром тесту. Гарненько защипуємо краї пирога і запікаємо його в духовці до готовності.
Рецепт листкового тіста з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Адигейський сир викладаємо в миску і гарненько розтираємо виделкою до отримання дрібної крихти. Потім додаємо сирі яйця, солимо за смаком і ретельно перемішуємо. Зелень кропу промиваємо, подрібнюємо і додаємо до начинки. Розморожене заздалегідь тісто розділяємо на 3 рівні частини і розкачуємо кожну смужки шириною 10 см, а завдовжки - близько 40 див. Охолоджене вершкове масло натираємо на тертку і викладаємо на середину кожної смуги. Зверху покриваємо всі приготовленої начинкою, акуратно складаємо смугу навпіл і робимо защипи. Точно також чинимо з іншими двома смужками.
Потім беремо 3 одержані ковбаски, туго з'єднуємо їх з одного краю, акуратно заплітаємо у косу і закріплюємо краю. Змащуємо рулетик яєчним жовтком і запікаємо 25 хвилин в розігрітій духовці. Ось і все, листкове тісто з адигейський сиром готово!
Кефірний тісто з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, давайте спочатку зробимо з вами начинку. Для цього сир натираємо на крупній тертці, додаємо сире куряче яйце, подрібнену свіжу зелень і ретельно перемішуємо. Кефір з'єднуємо з цукровим піском і сіллю, поступово підсипаємо пшеничне борошно і замішуємо гладке тісто пружне, яке прибираємо на 40 хвилин у тепле місце.
Потім ділимо його на 2 рівні частини, розкачуємо кожну в пласт, змащуємо вершковим маслом, звертаємо в рулет і прибираємо для охолодження на 30 хвилин у холодильник. Після цього відрізаємо ножем невеликі шматочки, формуємо з них квадратики, викладаємо в середину начинку і загортаємо трикутником. Обсмажуємо слойки на сковороді в рослинному маслечко до рум'яного кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з сиром
Слойки з сиром дозволяють нагодувати навіть самого перебірливого їдця, не тільки смачно, але і корисно. Кілька ароматних слойок, і половина добової
Слойки з сиром і шинкою
Слойки з сиром - це, звичайно ж, класика кулінарного жанру, з яким знайомі багато. І в нашій статті ми зібрали деякі оригінальні і смачні рецепти
Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили