Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з яблуками

Рулет з яблуками

17-01-2015, 21:35
2 270
Рулет з яблуками
Пропонуємо вашій увазі оригінальні рецепти приготування рулету з яблуками, які вам неодмінно сподобаються. Випічка виходить неймовірно ніжною і напрочуд смачною.

Рулет з яблуками з листкового тіста


Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто - 2 аркуша;

  • родзинки - 05 склянки;

  • яблука - 2 шт.;

  • горіхи волоські - 05 ст.;

  • коньяк - 30 мл;

  • мелена кориця - щіпка;

  • мускатний горіх - щіпка;

  • манка - 2 ст. ложки;

  • лимон - 05 шт.


  • Приготування
    Родзинки заздалегідь розпарювала заливаємо окропом і алкоголем. Яблука промиваємо, нарізаємо на шматочки, збризкуючи постійно лимонним соком і змішати з родзинками. Потім додаємо цукор, терту лимонну цедру, мелену корицю і мускатний горіх. Все добре перемішуємо і даємо готової начинки постояти хвилин 15.
    А цим часом рубаємо дрібно волоські горіхи і додаємо у фруктову суміш. Потім з'єднуємо 2 аркуша листкового бездріжджового тіста і розгортаємо його в одному напрямку. Тепер посипаємо поверхню манною крупою, викладаємо рівномірно начинку, розрівнюємо її ложечкою і звертаємо тісто рулетом. По всій його довжині робимо проколи вилкою, для виходу пари при запіканні, а краї туго защипуємо. Запікаємо листковий рулет з яблуками при 180 градусах протягом 30 хвилин. Подаємо яблучний пиріг злегка остигнув з ванільним морозивом або збитими вершками.

    Рулет з лаваша з яблуками в духовці


    Інгредієнти:

  • вірменський тонкий лаваш - 1 шт.;

  • масло вершкове - 30 г;

  • яблука - 3 шт.;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 2 ст. ложки;

  • ізюм - 100 г;

  • мелена кориця - щіпка.


  • Приготування
    Яблука промиваємо, зрізаємо шкірку і нарізаємо фрукти невеликими кубиками. Родзинки заливаємо гарячою водою і залишаємо постояти і розбухнути приблизно на 1 годину. Потім воду обережно зливаємо і з'єднуємо з яблуками. У цю суміш насипаємо трохи меленої кориці, сахарим за смаком і перемішуємо.
    Тепер беремо тонкий лист вірменського лавашу, змащуємо його вершковим маслом, викладаємо рівномірним шаром фруктову начинку і звертаємо туго рулетом. Далі акуратно перекладаємо його на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо рулет з яблуками і корицею хвилин 10 після чого обережно виймаємо, даємо трохи охолонути, нарізаємо на невеликі шматочки, розкладаємо красиво на блюді, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.

    Рулет з яблуками з дріжджового тіста


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • молоко - 500 мл;

  • дріжджі - 50 г;

  • цукор - 1 ст.;

  • маргарин - 70 г;

  • борошно - 1 кг


  • Для начинки:

  • яблука;

  • мелена кориця - за смаком.


  • Приготування
    У каструлі розтоплюємо на слабенькому вогні маргарин, вливаємо туди молоко і додаємо за смаком цукор. Потім знімаємо суміш з плити, поступово вливаємо молоко, кладемо дріжджі і порціями всипаємо просіяне борошно заздалегідь. Потім замішуємо однорідне, не липнущее до рук тісто, скачуємо його в кульку і прибираємо на 15 години в тепле місце, накривши зверху чистим рушником.
    Рулет з яблуками
    Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто, вимішуємо і поділяємо його на 3 рівні частини. Кожну частину розкачуємо у формі прямокутника. Яблука промиваємо, видаляємо хвостики і насіння, нарізаємо їх дрібними кубиками й викладаємо на тісто рівномірним шаром. Посипаємо зверху меленою корицею, звертаємо в рулети і викладаємо їх на деко на невеликій відстані один від одного. Потім випікаємо рулети з яблуками 15 хвилин в гарячій духовці до готовності. Після цього акуратно виймаємо їх, остуджуємо, змащуємо цукровим сиропом, за бажанням посипаємо цукровою пудрою, нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з листкового тіста
    Рулет з листкового тіста
    Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою:
    Листковий пиріг з яблуками
    Листковий пиріг з яблуками
    Зараз, коли готове тісто можна купити в будь-якому супермаркеті, готувати чудову випічку стало набагато простіше. І сьогодні ми поділимося з вами
    Галета з яблуками
    Галета з яблуками
    Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.
    Молдавські вертути з яблуками за класичними рецептами
    Молдавські вертути з яблуками за класичними рецептами
    Молдавські вертути з яблуками - це смачний і вишуканий десерт, складність приготування якого пов'язана з технологією витягування тіста, тут вам
    Листковий штрудель з яблуками
    Листковий штрудель з яблуками
    Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити