Пропонуємо вашій увазі кілька смачних рецептів бісквітних рулетів. Приготувати їх не складе праці навіть недосвідченій господині. Смачний бісквітний рулет стане відмінним доповненням до чашки ароматної кави або чаю. А ще з ним можна вирушити в гості і здивувати всіх своїми кулінарними здібностями! Як спекти бісквітний рулет? Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування рулетів з бісквіту, а ви виберіть для себе найбільш підходящий і прийнятний!
Бісквітний рулет з сирним кремом
Приготувати рулет з бісквітного тіста з сиром простіше простого, він не займе у вас багато часу, але зате виходить шалено смачним - пальчики оближете!
Інгредієнти: Для тіста:
яйце - 3 шт.; цукор - 3 ст. ложки; розпушувач - 1 ч. ложка; борошно - 4 ст. ложки; какао - 1 ч. ложка. Для крему:
сир - 250 г; курага - 100 г; цукор - 3 ст. ложки. Приготування Для приготування бісквітного рулету беремо глибоку посуд, розбиваємо туди яйця, додаємо цукор і гарненько збиваємо міксером до отримання пухкої, однорідної піни. Окремо змішуємо розпушувач з борошном і акуратно всипаємо в яєчну масу. Потім беремо форму для випічки, застеляємо папером і виливаємо отримане тісто. Додаємо какао порошок і за допомогою виделки робимо шоколадний малюнок. Далі ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо бісквіт протягом 15 хвилин при температурі 200 градусів. По закінченню часу, дістаємо готовий бісквіт з духовки і залишаємо остигати. Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки сирний крем. Для цього беремо сир, додаємо до нього цукор і ретельно збиваємо. Курагу нарізаємо кубиками і змішати з сирною масою. Коли наш бісквіт повністю охолоне, акуратно перевертаємо його на іншу сторону і гарненько намазуємо сирним кремом.
Звертаємо його в рулет і прибираємо на кілька годин у холодильник, щоб крем добре застиг і закріпив готовий рулет в доданому положенні йому. Не минуло й години, а швидкий бісквітний рулет вже красується у вас на столі. Якщо часу на готування у вас зовсім обмаль, то можете просто промазати готовий бісквіт вареним згущеним молоком, тоді у вас вийде бісквітний рулет з вареним згущеним молоком. Приємного вам чаювання!
Бісквітний рулет з заварним кремом
Інгредієнти: Для тіста:
яйце - 3 шт.; цукор - 3 ст. ложки; розпушувач - 1 ч. ложка; мука - 4 ст. ложки. Для заварного крему:
яйце - 1 шт.; цукор - 2 ст. ложки; борошно - 1 ст. ложка; молоко - 05 л; вершкове масло. Приготування Як приготувати бісквітний рулет ми з вами вже розглянули, тому робимо його за описаним вище рецептом, залишаємо остигати, а самі приступаємо до приготування заварного крему. Для цього беремо каструльку (не емальовану), розбиваємо яйце, додаємо цукор, борошно і тепле молоко. Ставимо суміш на слабкий вогонь і постійно помішуємо. Не доводячи до кипіння, чекаємо поки крем загусне і швидко знімаємо його з вогню. Додаємо вершкове масло і ваніль за смаком. Гарненько перемішуємо.
Потім беремо наш корж і змащуємо заварним кремом. Далі щільно загортаємо його так, щоб шов виявився внизу, і ставимо на кілька годин в холодильник.
Бісквітний рулет з бананом
Інгредієнти: Для тіста:
яйце - 3 шт.; цукор - 3 ст. ложки; розпушувач - 1 ч. ложка; мука - 4 ст. ложки. Для начинки:
сир - 300 г; сметана - 150 г; цукор - 2 ст. ложки; банан - 1 шт. Приготування Заздалегідь печемо бісквітний корж і починаємо робити крем. Для цього беремо сир, сметану, цукор і перемішуємо до однорідності. Готовий корж змащуємо кремом, з одного краю кладемо очищений банан і щільно загортаємо в рулет. Кладемо в холодильник швом вниз, щоб рулет не розвернувся. Банановий рулет готовий, можна пити чай!