Рулет із чорносливом
В якості одного з варіантів смачного і ситного основного блюда, рекомендуємо випробувати рецепти м'ясних рулетів з чорносливом. Смакове поєднання м'яса з чорносливом може варіювати в залежності від того, яке м'ясо використовувати і чим власне доповнювати ягоди чорносливу в начинці.
Інгредієнти:
морква - 4 шт.;
фенхель - 1 шт.;
сіль, перець;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
чорнослив - 1 ст.;
кисле яблуко - 1 шт.;
свіжий чебрець - 1 ч. ложка;
свиняча вирізка - 750 р.
Приготування
Духовку розігріваємо до 220 градусів. Деко для випікання застеляємо папером.
Моркву чистимо й нарізаємо соломкою, фенхель також подрібнюємо і змішуємо овочі в глибокій мисці, добре приправивши сіллю, перцем і маслом. Підготовлену овочеву суміш викладаємо на деко для випікання рівним шаром.
У розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо до нього чорнослив, яблука і чебрець, ретельно перемішуємо і продовжуємо готування ще 7-10 хвилин. Даємо суміші охолонути 5 хвилин.
Запікаємо моркву і фенхель. Вирізку нарізаємо, відбиваємо і приправляємо сіллю з перцем. Викладаємо в центр відбивною начинку з чорносливом і звертаємо всі рулетом.
У сковороді розігріваємо масло і швидко обсмажуємо м'ясний рулет із чорносливом з усіх боків до золотистого кольору. У духовці встановлюємо температуру 190 градусів і випікаємо в ній м'ясо 20-25 хвилин. Подаємо рулети з гарніром з моркви і фенхелю.
Якщо ви віддаєте перевагу яловичину свинину, то спробуйте приготувати рулети з яловичини з чорносливом скориставшись аналогічним рецептом.
Інгредієнти:
оливкова олія - 1 ст. ложка;
філе куряче - 4 шт.;
сік 1 лайма;
сіль, перець;
паприка - 1 ст. ложка;
чорнослив - 16 шт.;
бекон - 8 скибочок;
майонез - 1 /4 ст.;
гірчиця - 2 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
Куряче філе відбиваємо і поливаємо соком лайма. Приправляємо курятину сіллю, перцем і паприкою. У центр кожної відбивною кладемо 4 ягоди чорносливу, попередньо очищені від кісточок. Звертаємо відбивну рулетом і обертаємо смужками бекону, закріплюючи їх зубочистками для надійності.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому рулети до рум'яного кольору з усіх сторін. Після того, як бекон зарум'яниться, вогонь зменшуємо, а сковороду накриваємо кришкою. Готуємо рулети ще 8 хвилин. Подаємо блюдо з соусом із суміші майонезу з гірчицею.
Рулет зі свинини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 220 градусів. Деко для випікання застеляємо папером.
Моркву чистимо й нарізаємо соломкою, фенхель також подрібнюємо і змішуємо овочі в глибокій мисці, добре приправивши сіллю, перцем і маслом. Підготовлену овочеву суміш викладаємо на деко для випікання рівним шаром.
У розігрітій з маслом сковороді обсмажуємо нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо до нього чорнослив, яблука і чебрець, ретельно перемішуємо і продовжуємо готування ще 7-10 хвилин. Даємо суміші охолонути 5 хвилин.
Запікаємо моркву і фенхель. Вирізку нарізаємо, відбиваємо і приправляємо сіллю з перцем. Викладаємо в центр відбивною начинку з чорносливом і звертаємо всі рулетом.
У сковороді розігріваємо масло і швидко обсмажуємо м'ясний рулет із чорносливом з усіх боків до золотистого кольору. У духовці встановлюємо температуру 190 градусів і випікаємо в ній м'ясо 20-25 хвилин. Подаємо рулети з гарніром з моркви і фенхелю.
Якщо ви віддаєте перевагу яловичину свинину, то спробуйте приготувати рулети з яловичини з чорносливом скориставшись аналогічним рецептом.
Рецепт курячого рулету з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відбиваємо і поливаємо соком лайма. Приправляємо курятину сіллю, перцем і паприкою. У центр кожної відбивною кладемо 4 ягоди чорносливу, попередньо очищені від кісточок. Звертаємо відбивну рулетом і обертаємо смужками бекону, закріплюючи їх зубочистками для надійності.
У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому рулети до рум'яного кольору з усіх сторін. Після того, як бекон зарум'яниться, вогонь зменшуємо, а сковороду накриваємо кришкою. Готуємо рулети ще 8 хвилин. Подаємо блюдо з соусом із суміші майонезу з гірчицею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
Яловичина з чорносливом - рецепт
М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І
Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька