Яловичина з чорносливом - рецепт

Рецепт тушкованої яловичини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо до рум'яної скоринки. Після цього перекладаємо його в казан і додаємо спеції. У сковороду, де смажилося м'ясо, вливаємо вино і даємо йому трохи прокипіти. Після цього переливаємо його в казан з м'ясом. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинній олії до прозорості. Викладаємо до цибулі томатне пюре, перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Перекладаємо цибулю з томатом до м'яса і все це тушкуємо на невеликому вогні під кришкою близько 1 години.
Якщо рідина википить, то в процесі приготування можна додати трохи окропу. За закінченню цього часу викладаємо в казанок чорнослив без кісточок і перемішуємо. Тушкуємо ще приблизно хвилин 30. Якщо потрібно, то досолює. Тушковану яловичину з чорносливом подаємо до столу з картоплею і салатом з овочів.
Рецепт запеченої яловичини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Чорнослив розрізаємо навпіл. Часник пропускаємо через прес, змішуємо його з майонезом, гірчицею, сіллю і перцем. Яловичину миємо й обсушуємо. Робимо надрізи в м'ясі. Викладаємо її на фольгу і змащуємо підготовленим соусом. У кожен надріз кладемо шматочки чорносливу. Верх яловичини змащуємо залишками соусу і викладаємо чорнослив, який залишився. Загортаємо м'ясо у фольгу і кладемо в холодильник. Залишаємо годин на 5 маринуватися. Духовку нагріваємо до 200 градусів. М'ясо у фользі кладемо на деко і запікаємо близько 1 години. Потім фольгу розгортаємо і ще запікаємо 20 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Рецепт яловичини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо скибочками. У борошно (2 столові ложки) додаємо перець і сіль, перемішуємо. Обвалюємо в цій суміші шматочки м'яса і обсмажуємо їх на сковороді. Перекладаємо м'ясо у форму для запікання, зверху кладемо лавровий лист і чорнослив. Цибулю ріжемо півкільцями, часник пропускаємо через прес і пасеруємо овочі на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім додаємо столову ложку борошна і перемішуємо. Викладаємо цибулю на м'ясо з чорносливом, вливаємо воду, підсолюємо за смаком, накриваємо форму кришкою і відправляємо в духовку. При температурі 180 градусів готуємо близько 2 годин.
Рецепт рулетиків з яловичиною і чорносливом
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом

Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні

Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо

Телятина з чорносливом
Любителям поєднання сухофруктів або ягідних соусів з м'ясом неодмінно доведеться за смаком рецепт яловичини з чорносливом - прекрасний варіант для

Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса:

Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо