Салат з чорносливом і печерицями
Ця сушена слива володіє унікальним смаком і її неможливо сплутати з чимось іншим. Чорнослив унікальний настільки, що користується особливим успіхом у приготуванні салатів, других страв і десертів багатьох. Нижче наведемо кілька рецептів приготування салатів з чорносливу з печерицями.
Інгредієнти:
куряче філе - 300 г;
яйця - 3 шт.;
печериці свіжі - 300 г;
червоний цибуля - 1 шт.;
чорнослив - 100 г;
сіль;
рослинна олія;
майонез.
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, даємо йому охолонути, і розбираємо на волокна. Гриби нарізаємо тонкими пластинками і підсмажуємо на олії, солимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо і додаємо до грибів. Яйця відварюємо, остуджуємо і нарізаємо кубиками. Чорнослив добре промиваємо, запарюємо окропом хвилин на 10 і нарізаємо дрібними кубиками. У цьому салаті майонез змішується з продуктами, а не наноситься поверх кожного шару, тому звертаємо увагу на послідовність викладання інгредієнтів в салатник. Першим шаром йде чорнослив, потім курка, змішана з майонезом, гриби з цибулею, яйця, змішані з майонезом. Залишаємо салат настоятися 40 хвилин, і подаємо до столу.
Інгредієнти:
перець болгарський - 1 шт.;
окіст варено-копчений - 200 г;
печериці мариновані - 1 банка;
горіхи кешью 100 г;
чорнослив без кісточок - 100 г;
огірок - 1 шт.
Для заправки:
майонез;
сметана;
гірчиця.
Приготування
Огірок ріжемо соломкою, додаємо до нього горіхи. Чорнослив добре миємо, обдаємо окропом і нарізаємо брусочками. Болгарський перець нарізаємо і відправляємо в салатник, копчену курку і печериці нарізаємо кубиками. Готуємо заправку для салату з пропорції 1:1 гірчицю додаємо за смаком. Заправляємо салат і добре перемішуємо.
Інгредієнти:
куряча грудка - 400 г;
печериці - 300 г;
чорнослив - 200 г;
картопля - 3 шт.;
яйце - 3 шт.;
огірок -1 шт.;
сир твердий - 50 г;
майонез.
Приготування
Відварюємо яйця, курячу грудку і картоплю в підсоленій воді. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Гриби обсмажуємо на рослинному маслі. Починаємо викладати продукти шарами. Чорнослив нарізаємо кубиками й викладаємо на дно форми. Наступним шаром йде куряча грудка, і змащуємо її майонезом. Картоплю ріжемо кубиками, викладаємо зверху курки і теж змащуємо майонезом. Яйця натираємо на тертці, викладаємо поверх картоплі, змащуємо майонезом, тремо на крупній тертці сир, посипаємо зверху і прикрашаємо огірком порізаним соломкою.
Салат з чорносливом і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, даємо йому охолонути, і розбираємо на волокна. Гриби нарізаємо тонкими пластинками і підсмажуємо на олії, солимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, обсмажуємо і додаємо до грибів. Яйця відварюємо, остуджуємо і нарізаємо кубиками. Чорнослив добре промиваємо, запарюємо окропом хвилин на 10 і нарізаємо дрібними кубиками. У цьому салаті майонез змішується з продуктами, а не наноситься поверх кожного шару, тому звертаємо увагу на послідовність викладання інгредієнтів в салатник. Першим шаром йде чорнослив, потім курка, змішана з майонезом, гриби з цибулею, яйця, змішані з майонезом. Залишаємо салат настоятися 40 хвилин, і подаємо до столу.
Салат з чорносливом і маринованими печерицями
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Огірок ріжемо соломкою, додаємо до нього горіхи. Чорнослив добре миємо, обдаємо окропом і нарізаємо брусочками. Болгарський перець нарізаємо і відправляємо в салатник, копчену курку і печериці нарізаємо кубиками. Готуємо заправку для салату з пропорції 1:1 гірчицю додаємо за смаком. Заправляємо салат і добре перемішуємо.
Салат з куркою, печерицями, чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо яйця, курячу грудку і картоплю в підсоленій воді. Чорнослив заливаємо окропом на 15 хвилин. Гриби обсмажуємо на рослинному маслі. Починаємо викладати продукти шарами. Чорнослив нарізаємо кубиками й викладаємо на дно форми. Наступним шаром йде куряча грудка, і змащуємо її майонезом. Картоплю ріжемо кубиками, викладаємо зверху курки і теж змащуємо майонезом. Яйця натираємо на тертці, викладаємо поверх картоплі, змащуємо майонезом, тремо на крупній тертці сир, посипаємо зверху і прикрашаємо огірком порізаним соломкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з печерицями та огірками
Салати є різноманітним прикрасою наші столів, як святкові, так і буденних. І деколи в них дуже добре поєднуються, здавалося б, непоєднувані
Салат з чорносливом і грибами
Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з чорносливом і сиром
Салат з чорносливом і сиром - це чудова закуска до святкового столу. Варіацій її створення може бути безліч, все залежить від ваших уподобань і
Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання