Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Гриби під шубою»

Салат «Гриби під шубою»

22-03-2015, 16:33
2 171
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим.

Рецепт салату «Гриби під шубою»


Інгредієнти:

  • солоні гриби - 300 г;

  • морква - 3 шт.;

  • цибулина - 3 шт.;

  • шинка - 300 г;

  • сир - 300 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • яйце - 4 шт.;

  • майонез - 400 мл


  • Приготування
    Картопля промиваємо, відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, очищаємо і натираємо на тертці. Цибулю шаткуємо, підсмажити до золотистої скоринки, додаємо нарізану соломкою моркву і підсмажуємо до м'якості.
    Шинку подрібнюємо невеликими прямоугольничками, а сир тремо на тертці. Яйця відварюємо круто і теж тремо на тертці. Тепер рівномірним шаром викладаємо в салатник картоплю, змащуємо його майонезом, покриваємо солоними грибами , зверху викладаємо цибульку з морквою, поливаємо майонезом. Потім йде шар шинки, посипаємо сиром і яйцями. Даємо готовому страві настоятися при кімнатній температурі.

    Мариновані гриби під шубою


    Інгредієнти:

  • картопля - 2 шт.;

  • копчена куряча грудка - 200 г;

  • майонез - 200 мл;

  • мариновані опеньки - 100 г;

  • ковбасний копчений сир - 150 г;

  • мариновані опеньки - 100 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • майонез.


  • Приготування
    Заздалегідь відварюємо яйця, картоплю і моркву. Курячу грудку обробляємо від кісток і шкіри, нарізаємо кубиками поперек волокон. Цибулю дрібненько шаткуємо, а ковбасний сир очищаємо від копченої шкірки і натираємо на дрібній тертці. Картоплю, моркву і яйця подрібнюємо на крупній тертці, або нарізаємо кубиками.
    Після того, як всі підготовлені інгредієнти, починаємо збирати салат: спочатку викладаємо мариновані гриби, потім цибулю і змащуємо все майонезом. Наступним шаром йде картоплю, потім куряча грудка, знову майонез, далі викладаємо моркву, яйця, майонез і зверху посипаємо все ковбасним сиром.

    Оселедець під шубою " з грибами


    Інгредієнти:

  • філе оселедця - 2 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • яйце - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • печериці - 300 г;

  • Салат «Гриби під шубою»

  • майонез.


  • Приготування
    Картоплю і моркву відварюємо до готовності в мундирі, охолодити і очистити. Філе оселедця нарізаємо дрібними шматочками. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо разом з печерицями. Яйця відварюємо круто, очищаємо і натираємо окремо з картоплею на тертці. Тепер викладаємо все шарами: картопля, шар оселедця, яйця, обсмажування з цибулі з грибами і натерта морква. Всі шари промазуємо майонезом, прикрашаємо салат зеленню і на кілька годин прибираємо шубу з грибами в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат «Лисяча шубка»
    Салат «Лисяча шубка»
    Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
    Грибний салат з куркою
    Грибний салат з куркою
    Салати з м'ясом - це ситна і смачна закуска на будь-який випадок, будь-то святкове торжество або посиденьки з друзями. І сьогодні ми з вами
    Оселедець під шубою з яйцем
    Оселедець під шубою з яйцем
    Оселедець під шубою - один з найпопулярніших страв на святковому столі, яке ніколи не набридає. Але іноді все-таки хочеться якось урізноманітнити і
    Оселедець під шубою з сиром
    Оселедець під шубою з сиром
    У багатьох сім'ях до цих пір жоден свято не обходиться без класичних салатів, таких як олів'є та оселедець під шубою. Якщо це відноситься і до вас,
    Оселедець під шубою рулетом - рецепт
    Оселедець під шубою рулетом - рецепт
    Оселедець під шубою - традиційний салат, без якого не обходиться жодне святкове застілля. Ми пропонуємо вам спробувати ще один варіант улюбленого
    «Оселедець під шубою» - класичний рецепт
    «Оселедець під шубою» - класичний рецепт
    «Оселедець під шубою» мабуть самий популярний салат в нашій країні після «Олів'є». Без нього не обходиться жодне святкове застілля. З часом з'явилося