Грибний салат з куркою
Гриби і курка ідеально поєднуються не тільки в гарячих стравах, але і в холодних закусках, наприклад, в салатах, яким ми і вирішили присвятити цю статтю.
Інгредієнти:
мариновані шампіньйони - 300 г;
куряче філе - 1 шт.;
яйця курячий - 3-4 шт.;
картопля - 2-3 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез - за смаком;
зелень - за смаком.
Приготування
Почнемо приготування страви з підготовки необхідних інгредієнтів. Спочатку відварюємо картоплю в мундирі. Окремо варимо моркву. Курячі яйця також слід зварити круто, охолодити, очистити і подрібнити. Відварену моркву і картоплю також чистимо і ріжемо кубиками. Відварене філе нарізаємо кубиками.
Як тільки всі інгредієнти будуть підготовлені, можна приступати до складання салату. На дно глибокого салатника кладемо мариновані печериці капелюшками вниз. Зверху посипаємо їх подрібненою зеленню, щоб створити ефект трави на грибний галявині. Далі йде нарізану картоплю, шар майонезу, моркву, знову майонез, яйця, майонез і в завершенні - куряче філе . Салат з куркою "Грибна галявина" залишаємо охолонути в холодильнику в такому вигляді, після чого перед подачею перевертаємо його на плоске блюдо.
Інгредієнти:
опеньки мариновані - 300 г;
куряче філе - 300 г;
яйця - 4 шт.;
картопля - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
твердий сир - 140 г;
рослинна олія;
майонез;
зелень - за смаком;
сіль, перець.
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і розбираємо на волокна. Моркву і картоплю миємо й відварюємо, після чого охолоджуємо, чистимо коренеплоди і натираємо їх на крупній тертці. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями і пасеруємо до золотистого кольору. Яйця відварюємо і подрібнюємо. Гриби промиваємо проточною водою, нарізаємо. Викладаємо салат шарами, довільно, промазуючи кожен шар майонезом.
Інгредієнти:
копчена куряча грудка - 300 г;
яйця - 5 шт.;
печериці - 300 г;
свіжий огірок - 1-2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
майонез;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Подрібнюємо гриби і пасеруємо разом з цибулею до готовності, не забувши додати сіль і перець. Свіжий огірок натираємо на крупній тертці і віджимаємо надлишки вологи. Яйця відварюємо до готовності і подрібнюємо. Курячу грудку розбираємо на волокна. Викладаємо салат шарами, в довільному порядку, чергуючи шари начинки з тонким шаром майонезу. Листковий грибний салат з куркою, перед подачею можна посипати зеленню.
Салат "Грибна поляна" з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо приготування страви з підготовки необхідних інгредієнтів. Спочатку відварюємо картоплю в мундирі. Окремо варимо моркву. Курячі яйця також слід зварити круто, охолодити, очистити і подрібнити. Відварену моркву і картоплю також чистимо і ріжемо кубиками. Відварене філе нарізаємо кубиками.
Як тільки всі інгредієнти будуть підготовлені, можна приступати до складання салату. На дно глибокого салатника кладемо мариновані печериці капелюшками вниз. Зверху посипаємо їх подрібненою зеленню, щоб створити ефект трави на грибний галявині. Далі йде нарізану картоплю, шар майонезу, моркву, знову майонез, яйця, майонез і в завершенні - куряче філе . Салат з куркою "Грибна галявина" залишаємо охолонути в холодильнику в такому вигляді, після чого перед подачею перевертаємо його на плоске блюдо.
Салат "Грибна козуб" з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і розбираємо на волокна. Моркву і картоплю миємо й відварюємо, після чого охолоджуємо, чистимо коренеплоди і натираємо їх на крупній тертці. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями і пасеруємо до золотистого кольору. Яйця відварюємо і подрібнюємо. Гриби промиваємо проточною водою, нарізаємо. Викладаємо салат шарами, довільно, промазуючи кожен шар майонезом.
Рецепт грибного салату з куркою шарами
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо гриби і пасеруємо разом з цибулею до готовності, не забувши додати сіль і перець. Свіжий огірок натираємо на крупній тертці і віджимаємо надлишки вологи. Яйця відварюємо до готовності і подрібнюємо. Курячу грудку розбираємо на волокна. Викладаємо салат шарами, в довільному порядку, чергуючи шари начинки з тонким шаром майонезу. Листковий грибний салат з куркою, перед подачею можна посипати зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з куркою і яйцями
Простий у приготуванні салат з куркою і яйцями може послужити як живильної закускою. так і наповнювачем для ваших сендвічів, або рулетів з лаваша.
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з курки з ківі
Деколи в салатах поєднуються, не перший погляд, не поєднувані інгредієнти. І ось про такому незвичайному салатик з курки з ківі ми сьогодні вам і
Салат «Бонапарт»
Салат «Бонапарт» сподобається любителям ситних салатів, заправлених майонезом. Тут поєднуються такі продукти, як м'ясо, гриби, картопля і сир. Дуже
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у