Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у повсякденному житті мало хто відязикаться від порції цього смачного і, загалом-то, невигадливого страви. Всі інгредієнти салату практично завжди можна знайти на будь-якій кухні, головне - знайти час для його приготування. Вважається, що творець цього салату - французький кухар Люсьєн Олів'є - так ніколи і не відкрив всіх секретів його приготування, тому кожен, хто береться за його виготовлення, керується або сімейними традиціями, або власними смаковими пристрастями. Єдине, в чому сходяться багато експерти та історики кулінарії - це в думці про те, що спочатку головним інгредієнтом олів'є було відварне м'ясо рябчика. Багатьом з нас навряд чи коли-небудь доведеться скуштувати цю страву в його оригінальному виконанні, але намагатися наблизитися до авторським рецептом можна. Для цього достатньо відязикатися від думки покришити в салат підлогу палки вареної ковбаси або шинки, і замінити ці продукти звичайним курячим м'ясом. Теж птиця, хай і не рябчик. Інгредієнти:
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Капрезе»
Салат «Капрезе» По популярності салат «Капрезе» («Insalata Caprese») в Італії, порівнянний з нашим «Олів'є». Цей легкий салатик, якими можна