Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим.
Рецепт салату «Гриби під шубою»
Інгредієнти: солоні гриби - 300 г; морква - 3 шт.; цибулина - 3 шт.; шинка - 300 г; сир - 300 г; картопля - 4 шт.; яйце - 4 шт.; майонез - 400 мл Приготування Картопля промиваємо, відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, очищаємо і натираємо на тертці. Цибулю шаткуємо, підсмажити до золотистої скоринки, додаємо нарізану соломкою моркву і підсмажуємо до м'якості.
Шинку подрібнюємо невеликими прямоугольничками, а сир тремо на тертці. Яйця відварюємо круто і теж тремо на тертці. Тепер рівномірним шаром викладаємо в салатник картоплю, змащуємо його майонезом, покриваємо солоними грибами , зверху викладаємо цибульку з морквою, поливаємо майонезом. Потім йде шар шинки, посипаємо сиром і яйцями. Даємо готовому страві настоятися при кімнатній температурі.
Мариновані гриби під шубою
Інгредієнти: картопля - 2 шт.; копчена куряча грудка - 200 г; майонез - 200 мл; мариновані опеньки - 100 г; ковбасний копчений сир - 150 г; мариновані опеньки - 100 г; яйце - 3 шт.; майонез. Приготування Заздалегідь відварюємо яйця, картоплю і моркву. Курячу грудку обробляємо від кісток і шкіри, нарізаємо кубиками поперек волокон. Цибулю дрібненько шаткуємо, а ковбасний сир очищаємо від копченої шкірки і натираємо на дрібній тертці. Картоплю, моркву і яйця подрібнюємо на крупній тертці, або нарізаємо кубиками.
Після того, як всі підготовлені інгредієнти, починаємо збирати салат: спочатку викладаємо мариновані гриби, потім цибулю і змащуємо все майонезом. Наступним шаром йде картоплю, потім куряча грудка, знову майонез, далі викладаємо моркву, яйця, майонез і зверху посипаємо все ковбасним сиром.
Оселедець під шубою " з грибами
Інгредієнти: філе оселедця - 2 шт.; картопля - 2 шт.; морква - 1 шт.; яйце - 3 шт.; цибулина - 1 шт.; печериці - 300 г; майонез. Приготування Картоплю і моркву відварюємо до готовності в мундирі, охолодити і очистити. Філе оселедця нарізаємо дрібними шматочками. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо разом з печерицями. Яйця відварюємо круто, очищаємо і натираємо окремо з картоплею на тертці. Тепер викладаємо все шарами: картопля, шар оселедця, яйця, обсмажування з цибулі з грибами і натерта морква. Всі шари промазуємо майонезом, прикрашаємо салат зеленню і на кілька годин прибираємо шубу з грибами в холодильник.