Телятина з чорносливом
Телятина з чорносливом - це дивовижно смачне і незвичайне блюдо, яке стане чудовою прикрасою будь-якого святкового столу. Це м'ясо вважається найкориснішим, так як містить багато мінеральних речовин і амінокислот. З його пікантним і вишуканим смаком чудово поєднуються будь-які овочі. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти приготування цього незвичайного страви.
Інгредієнти:
яловичина - 600 г;
свіжі гриби - 400 р;
картопля - 700 г;
морква - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
майонез - 150 мл;
чорнослив - 150 г;
сіль, лавровий лист - за смаком;
вода - 1 ст.
Приготування
М'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо соломкою, солимо, обсмажуємо 20 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка», а потім перекладаємо в тарілку. Гриби миємо, теж злегка підсмажуємо і змішуємо з телятиною. Овочі чистимо, картопля подрібнюємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю шаткуємо кільцями. Чорнослив промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою.
Дно чаші мультиварки змащуємо рослинним маслом і викладати все шарами: спочатку гриби, далі лавровий лист, картопля, чорнослив, потім м'ясо, морква і цибуля. Всі додаємо сіль за смаком і вливаємо трохи води. Зверху змащуємо майонезом і закриваємо кришкою. Запікаємо телятина з чорносливом в мультиварці приблизно 50 хвилин, виставивши режим «Випічка».
Інгредієнти:
телятина - 1 кг;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
чорнослив - 250 г;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
діжонська гірчиця - 2 ч. ложки;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
лавровий лист, мускатний горіх - за смаком.
Приготування
Отже, для початку в мисочці змішуємо соєвий соус, гірчицю і трохи рослинного масла. У готову суміш кладемо крупно нарізане м'ясо і залишаємо його маринуватися приблизно на 3 години. Після закінчення часу, обсмажуємо м'ясо на розпеченому сковороді, постійно помішуючи, близько 7 хвилин. Потім перекладаємо телятину в горщики, додаємо заздалегідь дрібно нарізану цибулю, трохи масла, трохи води і ставимо гаситися в розігріту духовку приблизно на 1 годину.
Хвилин через 30 кладемо в горщики очищений від кісточок чорнослив, щіпку мускатного горіха, лавровий лист і готуємо все ще приблизно хвилин 20. Ось і все, телятина з чорносливом в горщику готова!
Любите поласувати чорносливом? Тоді приготуйте чорнослив з грецекими горіхами , або свинину з чорносливом . Приємного вам апетиту!
Телятина з чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ретельно промиваємо, нарізаємо соломкою, солимо, обсмажуємо 20 хвилин в мультиварці на режимі «Випічка», а потім перекладаємо в тарілку. Гриби миємо, теж злегка підсмажуємо і змішуємо з телятиною. Овочі чистимо, картопля подрібнюємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю шаткуємо кільцями. Чорнослив промиваємо та нарізаємо тонкою соломкою.
Дно чаші мультиварки змащуємо рослинним маслом і викладати все шарами: спочатку гриби, далі лавровий лист, картопля, чорнослив, потім м'ясо, морква і цибуля. Всі додаємо сіль за смаком і вливаємо трохи води. Зверху змащуємо майонезом і закриваємо кришкою. Запікаємо телятина з чорносливом в мультиварці приблизно 50 хвилин, виставивши режим «Випічка».
Яловичина, тушкована з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку в мисочці змішуємо соєвий соус, гірчицю і трохи рослинного масла. У готову суміш кладемо крупно нарізане м'ясо і залишаємо його маринуватися приблизно на 3 години. Після закінчення часу, обсмажуємо м'ясо на розпеченому сковороді, постійно помішуючи, близько 7 хвилин. Потім перекладаємо телятину в горщики, додаємо заздалегідь дрібно нарізану цибулю, трохи масла, трохи води і ставимо гаситися в розігріту духовку приблизно на 1 годину.
Хвилин через 30 кладемо в горщики очищений від кісточок чорнослив, щіпку мускатного горіха, лавровий лист і готуємо все ще приблизно хвилин 20. Ось і все, телятина з чорносливом в горщику готова!
Любите поласувати чорносливом? Тоді приготуйте чорнослив з грецекими горіхами , або свинину з чорносливом . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з чорносливом і грибами
Чорнослив - досить популярний сухофрукт, який широко використовують для приготування створення різних страв. І сьогодні ми поговоримо про салати з
Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
Свинина з чорносливом в духовці
Якщо ви любите страви зі свинини, то вам точно сподобаються рецепти, представлені в цій статті. Сьогодні ми поговоримо про свинини з чорносливом,
Яловичина з чорносливом - рецепт
М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І
Телятина з грибами
Телятина з грибами - соковите і ароматне блюдо, яке чудово підійде до недільного обіду або вечері в колі родини. Його можна подати з будь-яким