Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Телятина з грибами

Телятина з грибами

19-03-2015, 09:59
1 063
Телятина з грибами
Правильно приготоване м'ясо телятини виходить дуже соковитим, смачним, ароматним і підійде до будь-якого гарніру.

Рецепт телятини з грибами


Інгредієнти:

  • телятина - 500 г;

  • печериці - 250 г;

  • аджика - 1 ч. ложка;

  • помідор - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • цибулина - 1 шт.;

  • хмелі сунелі - 05 ч. ложки.


  • Приготування
    Обсмажуємо на сковороді до прозорості подрібнену цибульку, додаємо нарізані пластинами гриби, перемішати і пасеруємо близько 5 хвилин. Помідори промиваємо, шаткуємо невеликими шматочками і кидаємо в обжарку. Приправляємо овочі сіллю, перемішати, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на середньому вогні. Не втрачаючи часу дарма, переходимо до приготування м'яса.
    Телятину нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо приправою, приправляємо аджикою , солимо і перемішуємо все руками. Ну, ось і все, всі складові страви у нас готові. Тепер беремо форму для випічки змащуємо її рослинним маслом і викладаємо на дно шматочки замаринованого м'яса. Далі покриваємо телятину овочами, вкриваємо фольгою і закріплюємо її по периметру форми. Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо в нього на 1 годину наше м'ясне блюдо. Готову телятину з грибами акуратно виймаємо з духовки і подаємо на стіл з макаронами або відварною картоплею .

    Телятина з грибами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • телятина - 400 г;

  • свіжі гриби - 400 р;

  • сметана - 250 мл;

  • цибулина - 1 шт.;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • цукор;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування телятини, тушкованої з грибами м'ясо промиваємо та нарізаємо впоперек волокон так, щоб вийшла соломка. У каструлі мультиварці розтоплюємо на режимі «Випічка» вершкове масло і, помішуючи, обсмажуємо телятину. У сковороді пасеруємо нарізаний кубиками цибулю, додаємо подрібнені печериці, пасеруємо хвилин 5 і перемішуємо. Потім додаємо трохи борошна і перекладаємо овочеву обжарку до м'яса. Заливаємо бульйоном, додаємо спеції, сметану і готуємо телятину з грибами протягом години, вибравши програму «Гасіння».

    Рулетики з телятини з грибами


    Інгредієнти:

  • м'якоть телятини - 500 г;

  • стручкова квасоля - 150 г;

  • морква - 1 шт.;

  • аджика - 2 ч. ложки;

  • Телятина з грибами

  • м'ясний бульйон - 1 ст.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • сметана - 05 склянки;

  • спеції і зелень.


  • Приготування
    Моркву чистимо, шаткуємо соломкою. Квасоля нарізаємо шматками, бланшируем в підсоленій воді. М'ясо нарубаем високими скибочками, злегка відбиваємо, підсолюємо, змащуємо аджикою, викладаємо овочі і звертаємо шматочки телятини рулетиками. Обсмажуємо їх на маслечко, вливаємо трохи бульйону, викладаємо сметану і готуємо приблизно 15 години на слабенькому вогні.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бефстроганов з свинини
    Бефстроганов з свинини
    Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми
    Медальйони з телятини
    Медальйони з телятини
    Медальйони з телятини - це страва ресторанного рівня, адже таке ніжне м'ясо дуже легко пересмажити і тим самим зіпсувати страву. Якщо ви впевнені в
    Телятина з чорносливом
    Телятина з чорносливом
    Любителям поєднання сухофруктів або ягідних соусів з м'ясом неодмінно доведеться за смаком рецепт яловичини з чорносливом - прекрасний варіант для
    Стейк з телятини
    Стейк з телятини
    Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
    Печінка з грибами
    Печінка з грибами
    Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька
    Карпаччо з телятини
    Карпаччо з телятини
    Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з