Телятина з грибами
Правильно приготоване м'ясо телятини виходить дуже соковитим, смачним, ароматним і підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
телятина - 500 г;
печериці - 250 г;
аджика - 1 ч. ложка;
помідор - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
олія рослинна;
цибулина - 1 шт.;
хмелі сунелі - 05 ч. ложки.
Приготування
Обсмажуємо на сковороді до прозорості подрібнену цибульку, додаємо нарізані пластинами гриби, перемішати і пасеруємо близько 5 хвилин. Помідори промиваємо, шаткуємо невеликими шматочками і кидаємо в обжарку. Приправляємо овочі сіллю, перемішати, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на середньому вогні. Не втрачаючи часу дарма, переходимо до приготування м'яса.
Телятину нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо приправою, приправляємо аджикою , солимо і перемішуємо все руками. Ну, ось і все, всі складові страви у нас готові. Тепер беремо форму для випічки змащуємо її рослинним маслом і викладаємо на дно шматочки замаринованого м'яса. Далі покриваємо телятину овочами, вкриваємо фольгою і закріплюємо її по периметру форми. Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо в нього на 1 годину наше м'ясне блюдо. Готову телятину з грибами акуратно виймаємо з духовки і подаємо на стіл з макаронами або відварною картоплею .
Інгредієнти:
телятина - 400 г;
свіжі гриби - 400 р;
сметана - 250 мл;
цибулина - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
цукор;
спеції.
Приготування
Для приготування телятини, тушкованої з грибами м'ясо промиваємо та нарізаємо впоперек волокон так, щоб вийшла соломка. У каструлі мультиварці розтоплюємо на режимі «Випічка» вершкове масло і, помішуючи, обсмажуємо телятину. У сковороді пасеруємо нарізаний кубиками цибулю, додаємо подрібнені печериці, пасеруємо хвилин 5 і перемішуємо. Потім додаємо трохи борошна і перекладаємо овочеву обжарку до м'яса. Заливаємо бульйоном, додаємо спеції, сметану і готуємо телятину з грибами протягом години, вибравши програму «Гасіння».
Інгредієнти:
м'якоть телятини - 500 г;
стручкова квасоля - 150 г;
морква - 1 шт.;
аджика - 2 ч. ложки;
м'ясний бульйон - 1 ст.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сметана - 05 склянки;
спеції і зелень.
Приготування
Моркву чистимо, шаткуємо соломкою. Квасоля нарізаємо шматками, бланшируем в підсоленій воді. М'ясо нарубаем високими скибочками, злегка відбиваємо, підсолюємо, змащуємо аджикою, викладаємо овочі і звертаємо шматочки телятини рулетиками. Обсмажуємо їх на маслечко, вливаємо трохи бульйону, викладаємо сметану і готуємо приблизно 15 години на слабенькому вогні.
Рецепт телятини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажуємо на сковороді до прозорості подрібнену цибульку, додаємо нарізані пластинами гриби, перемішати і пасеруємо близько 5 хвилин. Помідори промиваємо, шаткуємо невеликими шматочками і кидаємо в обжарку. Приправляємо овочі сіллю, перемішати, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин на середньому вогні. Не втрачаючи часу дарма, переходимо до приготування м'яса.
Телятину нарізаємо невеликими шматочками, посипаємо приправою, приправляємо аджикою , солимо і перемішуємо все руками. Ну, ось і все, всі складові страви у нас готові. Тепер беремо форму для випічки змащуємо її рослинним маслом і викладаємо на дно шматочки замаринованого м'яса. Далі покриваємо телятину овочами, вкриваємо фольгою і закріплюємо її по периметру форми. Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо в нього на 1 годину наше м'ясне блюдо. Готову телятину з грибами акуратно виймаємо з духовки і подаємо на стіл з макаронами або відварною картоплею .
Телятина з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування телятини, тушкованої з грибами м'ясо промиваємо та нарізаємо впоперек волокон так, щоб вийшла соломка. У каструлі мультиварці розтоплюємо на режимі «Випічка» вершкове масло і, помішуючи, обсмажуємо телятину. У сковороді пасеруємо нарізаний кубиками цибулю, додаємо подрібнені печериці, пасеруємо хвилин 5 і перемішуємо. Потім додаємо трохи борошна і перекладаємо овочеву обжарку до м'яса. Заливаємо бульйоном, додаємо спеції, сметану і готуємо телятину з грибами протягом години, вибравши програму «Гасіння».
Рулетики з телятини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо, шаткуємо соломкою. Квасоля нарізаємо шматками, бланшируем в підсоленій воді. М'ясо нарубаем високими скибочками, злегка відбиваємо, підсолюємо, змащуємо аджикою, викладаємо овочі і звертаємо шматочки телятини рулетиками. Обсмажуємо їх на маслечко, вливаємо трохи бульйону, викладаємо сметану і готуємо приблизно 15 години на слабенькому вогні.
Рекомендуємо добрі рецепти
Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми
Медальйони з телятини
Медальйони з телятини - це страва ресторанного рівня, адже таке ніжне м'ясо дуже легко пересмажити і тим самим зіпсувати страву. Якщо ви впевнені в
Телятина з чорносливом
Любителям поєднання сухофруктів або ягідних соусів з м'ясом неодмінно доведеться за смаком рецепт яловичини з чорносливом - прекрасний варіант для
Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька
Карпаччо з телятини
Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з