Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати карпаччо з телятини. Отже, м'ясо щільно загортаємо в харчову плівочку, надаємо йому циліндричну форму і прибираємо на 30 хвилин в морозильну камеру. Підмерзлу телятину нарізаємо впоперек волокон на невеликі шматочки гострим ножем. Потім на робочу поверхню вистилаємо харчову плівку, зверху викладаємо шматочки м'яса і знову закриваємо плівкою. Злегка відбиваємо м'ясо молоточком. Тепер беремо красиву сервірувальну тарілку, наливаємо на неї трохи масла, викладаємо підготовлене м'ясо, посипаємо перцем, збризкуємо оливковою маслом, соєвим соусом і соком лайма. Прикрашаємо карпаччо з телятини руколою і посипаємо тертим сиром.
Рецепт карпаччо з телятини
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування

Телячу вирізку розрізаємо вздовж і розгортаємо. Отриманий пласт трохи відбиваємо. Моцарелу подрібнюємо невеликими скибочками. Базилік промиваємо і розбираємо на листочки. Відбите м'ясо підсолюємо за смаком, перчимо, викладаємо на один край листочки базиліка і скибочки моцарели. Згортаємо рулет і швидко обсмажуємо її на рослинній маслице, щоб зверху утворилася біла скоринка. Потім щільно загорнути його у харчову плівку і прибираємо на 4 години в морозилку. А цим часом поки робимо соус: червону цибулину натираємо на тертці, зливаємо зайву рідину, додаємо оцет, соєвий соус і оливкове масло, все ретельно перемішуємо. Заморожений рулет тонко нарізаємо скибочками, красиво викладаємо на тарілку, поливаємо соусом і прикрашаємо подрібненої руколою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Карпаччо з яловичини
Карпаччо - дуже ніжна закуска, родом з Італії. Подається вона сирої, однак переживати немає за що, адже таке страву їсти дуже корисно. Ну а якщо сире

Карпаччо з лосося
Карпаччо напевно припаде до смаку любителям сашимі. Тонкі скибочки сирої лососини, приправлені лимонним соком, оливковою олією, сіллю і перцем

Карпаччо з помідор
Карпаччо - італійське блюдо, яке популярне у всьому світі. Способів його створення з різноманітними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде

Карпаччо з курки
Карпаччо - це популярна страва італійської кухні. У класичному варіанті його готують з м'яса яловичини, нарізаної тонкими скибочками з додаванням

Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно

Карпаччо з свинини
Карпаччо - це чудова холодна закуска до основної страви, що готується вона з сирого тонко нарізаного м'яса або овочів, политих оливковим маслом.