Карпаччо з тунця

Рецепт карпаччо з тунця в японському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Шматок свіжого тунця з допомогою гострого ножа нарізаємо максимально тонкими скибочками. Готові скибочки можна додатково злегка відбити плоским боком ножа, щоб зробити їх ще більш тонкими. Викладаємо шматочки тунця на тарілку.
Натираємо трохи дайкона і викладаємо його тонкою смужкою поверх риби. Зверху кладемо нарізану чилі і поливаємо блюдо соком лайма. Додатково поливаємо шматочки тунця соєвим соусом і фінально збризкуємо оливковою олією.
Як приготувати карпаччо з тунця c м'ятою?
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджене філе тунця нарізаємо тонкими скибочками, при необхідності злегка відбиваємо плоскою стороною ножа. Напівпрозорі скибочки укладаємо на плоске блюдо. Для м'ятного соусу в невеликій мисочці насамперед слід змішати нарізану цибулю з подрібненої м'ятою. Суміш заливаємо олією, додаємо цукор, рисовий оцет і все ретельно збиваємо до розчинення кристалів цукру. Готову страву посипаємо зеленою цибулею і відразу ж подаємо до столу.
Карпаччо з тунця з гірчицею
Інгредієнти:

Приготування
Спочатку збиваємо оцет і гірчицю з допомогою віночка, поступово підливаючи до них оливкова олія. Приправляємо заправку сіллю за смаком, накриваємо і залишаємо в холодильнику.
Шматочки тунця розкладаємо на лист харчової плівки і покриваємо другим листом зверху. Злегка відбиваємо шматочки тунця до необхідної товщини. Викладаємо шматочки на тарілку і ставимо в холодильник на час від 30 хвилин до 4 годин. Охолоджені шматочки змащуємо оливковою олією, поливаємо соком лимона , посипаємо цибулею, сіллю, перцем і поливаємо заздалегідь приготованою заправкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з тунця з огірком
Салати, без сумніву, є чудовою прикрасою як повсякденного, так і святкового столу. І готувати їх досить просто, для цього не потрібно спеціальних

Страви з тунця
З такою смачною і корисною риби, як тунець можна створити багато різноманітних страв: салати, закуски, а також запекти її. Давайте з вами розберемо

Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення

Карпаччо з яловичини
Карпаччо - дуже ніжна закуска, родом з Італії. Подається вона сирої, однак переживати немає за що, адже таке страву їсти дуже корисно. Ну а якщо сире

Карпаччо з телятини
Карпаччо - це тонко нарізане сире м'ясо, яке зазвичай приправляють оливковою олією. Традиційно його готують з яловичини, але сьогодні ми поділимося з

Карпаччо з сьомги
Карпаччо - це тонко нарізані скибочки сирого продукту змазані оливковою олією або будь-яким соусом. І зараз ми розповімо, як правильно і смачно