Салат з тунця з огірком
У холодну пору не обов'язково оточувати себе лише сверхпитательными і калорійними стравами, а що може бути більш простою альтернативою такого зимового меню, якщо не салати? Щоб готувати салати не потрібно практично жодних особливих кулінарних вмінь, наш салат з тунцем і огірками - не виняток. Тунець чудово поєднується з огірком і підходить для трапези у будь-який час доби.
Інгредієнти:
стейк з тунця - 4 шт.;
рибний соус - 1 ст. ложка;
імбир (тертий) - 1 ст. ложка;
сік лайма - 1 ст. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
часник - 1 зубчик;
перець чилі - 1/2 стручка;
огірок - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
рослинна олія;
сіль, перець.
Приготування
Рибні стейки обсушуємо з допомогою серветки, приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Сковороду змащуємо маслом за допомогою серветки і викладаємо стейки. Смажимо рибу по 2 хвилини з кожного боку, стежимо за тим, щоб усередині вона залишилася сирої.
Для салатної заправки змішуємо імбир, рибний соус, сік лайма, цукор, подрібнений часник і чилі, розмішуємо все до тих пір, поки цукор не розчинитися, а потім додаємо столову ложку масла. Огірок нарізаємо тонкими кружечками, моркву дрібно натираємо. Змішуємо овочі і заправка, а зверху кладемо нарізану стейк з тунця .
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
рослинне масло - 5 ст. ложок;
огірок - 1 шт.;
томати - 4 шт.;
червоний цибуля - 1/2 шт.;
маслини - жменя;
базилік, орегано - за смаком;
каперси - 1 ст. ложка;
яйця (зварені круто) - 3 шт.;
винний оцет - 3 ст. ложки;
тунець консервований - 500 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Картоплю чистимо і відварюємо в підсоленій воді. Нарізаємо готові бульби кубиками і поливаємо олією. Додаємо довільно нарізаний огірок, томати, тонкі кільця цибулі, базилік і каперси.
Орегано і оцет змішуємо в окремій ємності і заправляємо отриманою сумішшю овочі.
Тунець розламуємо з допомогою виделки на шматочки потрібного розміру, також додаємо їх у салат. Приправляємо все сіллю і перцем.
Подаємо блюдо, прикрасивши четвертинками відварених яєць і маслинами.
З цієї риби також можна зробити салат з тунцем і овочами , урізноманітнивши ваше повсякденне меню.
Як приготувати салат з тунця?
Інгредієнти:
Приготування
Рибні стейки обсушуємо з допомогою серветки, приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Сковороду змащуємо маслом за допомогою серветки і викладаємо стейки. Смажимо рибу по 2 хвилини з кожного боку, стежимо за тим, щоб усередині вона залишилася сирої.
Для салатної заправки змішуємо імбир, рибний соус, сік лайма, цукор, подрібнений часник і чилі, розмішуємо все до тих пір, поки цукор не розчинитися, а потім додаємо столову ложку масла. Огірок нарізаємо тонкими кружечками, моркву дрібно натираємо. Змішуємо овочі і заправка, а зверху кладемо нарізану стейк з тунця .
Салат з тунцем, яйцем і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і відварюємо в підсоленій воді. Нарізаємо готові бульби кубиками і поливаємо олією. Додаємо довільно нарізаний огірок, томати, тонкі кільця цибулі, базилік і каперси.
Орегано і оцет змішуємо в окремій ємності і заправляємо отриманою сумішшю овочі.
Тунець розламуємо з допомогою виделки на шматочки потрібного розміру, також додаємо їх у салат. Приправляємо все сіллю і перцем.
Подаємо блюдо, прикрасивши четвертинками відварених яєць і маслинами.
З цієї риби також можна зробити салат з тунцем і овочами , урізноманітнивши ваше повсякденне меню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з тунцем і помідорами
Салат з тунцем і помідорами не тільки смачне, але ще і корисну страву, яке надає позитивний вплив на серцево-судинну систему. Приготувати його можна
Літній салат з овочів - рецепт
У теплу пору на прилавках багато свіжих овочів і фруктів, з яких можна приготувати все, що душі завгодно. І сьогодні ми поговоримо про цікавих
Салат з макаронами і тунцем
Салат з макаронами і тунцем - ситне і смачне блюдо, яке припаде до будь-якого столу. Готувати його дуже просто, а результат виходить чудовий. Не
Стейк з тунця
Ви справжній щасливчик, якщо встигли насолодитися ніжним смаком тунця. А якщо вам вдалося знайти свіжу рибу в наших краях, то поспішіть випробувати
Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення
Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно