Тартар з тунця
Французи завжди вражали різноманітністю своїх страв. Останнім часом все більшу популярність здобуває тартар. І це скоріше не страва, а своєрідний спосіб подачі сирого м'яса або риби. Пропонуємо вам парочку таких «способів», а саме - тартар з тунця.
Інгредієнти:
тунець (філе) - 05 кг;
перець болгарський - 2 шт.;
авокадо - 1 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок;
кінза - 1 пучок;
м'ята - 1 пучок;
лайм - 1/2 шт.;
олія оливкова - 2 ст. л.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Рецепт тартар з тунця дуже простий і готувати його дуже швидко. Філе ріжемо дрібними кубиками, викладаємо в миску. Так само ріжемо дрібними кубиками болгарський перець (для краси можна взяти один червоний, інший - жовтий) і чищену м'якоть авокадо. Пересипаємо до риби. Дуже дрібно рубаємо всю зелень. Всі інгредієнти перемішуємо і поливаємо соком половини лайма. Якщо тунець вийшов пресноват, то додавливаем другу половину лайма. Приправляємо сіллю, перцем за смаком і додаємо оливкову олію. Перемішуємо і викладаємо готовий тартар з тунця з авокадо в тарілку, прикрашені свіжою зеленню.
Інгредієнти:
тунець (філе) - 500 г;
фісташки - 50 г;
каперси - 80 г;
помідор в'ялений - 100 г;
лимон - 1 шт.;
олія оливкова - 5 ст. л.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Філе тунця ріжемо кубиками (як можна дрібніше - так швидше промаринується риба). Фісташки необхідно перетовкти. Помідори виймаємо з банки і даємо стекти з них маслу. А поки приготуємо соус. З видавлюємо сік лимона, проціджуємо (або просто користуємося соковижималкою), додаємо сіль і перець, підливаємо оливкова мало. Далі в'ялені помідори дрібно ріжемо. Так само чинимо і з каперсами. Всі вивантажує в ємність з тунцем і перемішуємо. Поллємо приготованим соусом. З тартар з тунця і каперсами формуємо брикетики і укладаємо на тарілку перед подачею.
Якщо ви бажаєте урізноманітнити святковий стіл пропонуємо зробити салат з тунця з огірком який припаде до душі і дорослим і дітям.
Тартар з тунця з авокадо
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт тартар з тунця дуже простий і готувати його дуже швидко. Філе ріжемо дрібними кубиками, викладаємо в миску. Так само ріжемо дрібними кубиками болгарський перець (для краси можна взяти один червоний, інший - жовтий) і чищену м'якоть авокадо. Пересипаємо до риби. Дуже дрібно рубаємо всю зелень. Всі інгредієнти перемішуємо і поливаємо соком половини лайма. Якщо тунець вийшов пресноват, то додавливаем другу половину лайма. Приправляємо сіллю, перцем за смаком і додаємо оливкову олію. Перемішуємо і викладаємо готовий тартар з тунця з авокадо в тарілку, прикрашені свіжою зеленню.
Тартар Туна
Інгредієнти:
Приготування
Філе тунця ріжемо кубиками (як можна дрібніше - так швидше промаринується риба). Фісташки необхідно перетовкти. Помідори виймаємо з банки і даємо стекти з них маслу. А поки приготуємо соус. З видавлюємо сік лимона, проціджуємо (або просто користуємося соковижималкою), додаємо сіль і перець, підливаємо оливкова мало. Далі в'ялені помідори дрібно ріжемо. Так само чинимо і з каперсами. Всі вивантажує в ємність з тунцем і перемішуємо. Поллємо приготованим соусом. З тартар з тунця і каперсами формуємо брикетики і укладаємо на тарілку перед подачею.
Якщо ви бажаєте урізноманітнити святковий стіл пропонуємо зробити салат з тунця з огірком який припаде до душі і дорослим і дітям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з тунця з огірком
Салати, без сумніву, є чудовою прикрасою як повсякденного, так і святкового столу. І готувати їх досить просто, для цього не потрібно спеціальних
Стейк з тунця
Ви справжній щасливчик, якщо встигли насолодитися ніжним смаком тунця. А якщо вам вдалося знайти свіжу рибу в наших краях, то поспішіть випробувати
Страви з тунця
З такою смачною і корисною риби, як тунець можна створити багато різноманітних страв: салати, закуски, а також запекти її. Давайте з вами розберемо
Тартар з лосося
Тартаром називається будь-яке блюдо, що складається з дрібно нашаткованих продуктів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька цікавих і водночас простих
Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою - відмінне блюдо, яке неодмінно прикрасить ваш буденний і святковий стіл. І головне, приготувати його досить просто. Ми
Карпаччо з тунця
Карпаччо - це сире тонко нарізане м'ясо, риба або овочі, политі будь-яким соусом і змазані оливковою олією. І зараз ми розповімо, як правильно